Liebherr Fe 1003 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 75L - Wit - Vriezers

Liebherr Fe 1003 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 75L - Wit
Liebherr Fe 1003 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 75L - Wit
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 426,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr Fe 1003 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 75L - Wit

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Fe 1003 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 75L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jos Put04-12-2025

Vrieskast Liebherr Fe 1003-20 Pure (tafelmodel)

Deze vrieskast is een compacte uitvoering zodat hij prima in een kleine ruimte past. Verder is dit product makkelijk instelbaar/bedienbaar. De bijgeleverde handleiding is bovendien goed leesbaar en alle noodzakelijke handelingen worden duidelijk omschreven. Digitaal is de handleiding trouwens ook eenvoudig terug te vinden. Verbeterpunten van het product zijn er wat mij betreft op dit moment niet. De uitvoeringsvorm is geheel volgens verwachting. En niet onbelangrijk, de prijs is ook zeer acceptabel gezien de kwaliteit.
Pluspunten
  • Maatvoering
  • Kwaliteit
  • Duidelijke handleiding
Minpunten
  • Levertijd
Jan Veen24-07-2025

Degelijke compacte vriezer die past in een kleine keuken

Mooie compacte vrieskast met 3 lades en vele instelmogelijkheden middels tiptoetsen buitenaf. Maakt piepgeluid als de deur te lang open is. Hoogte lager dan aanrecht dus past onder een kookplaat bijvoorbeeld. Ruimere inhoud dan een inbouw variant. Degelijk en strak ontwerp.
Pluspunten
  • Compact en toch ruim
  • Vele instelmogelijkheden
  • Modern strak design
  • Verlichting binnenin
  • Lang netsnoer
  • makkelijk bij ergens onderschuiven
Minpunten
  • Energieverbruik
  • Geen temperatuur moment weergave
  • Diepte 3cm langer dan aanrecht
f*********@h******25-06-2025
Ik ben er erg blij mee.ik ben alleen en ruim genoeg voor 1 persoon.
d***********@s********14-11-2024

Hoogstaande kwaliteit

Mini vriezer met 3 laden van reguliere afmetingen voor ruim voldoende gezinsvoorraad. Keurig apparaat, robuust uitgevoerd en afgewerkt. Past goed op het aanrechtblad in bijkeuken. Weinig stroomverbruik en duidelijke handleiding op papier en op internet. 8 jaar fabrieksgarantie! Absoluut een aanrader.
Pluspunten
  • voldoende inhoud
  • hoge kwaliteit
  • robuuste afwerking
  • heldere handleiding
Minpunten
  • apparaat heeft geen minpunten
t****@h**********09-10-2024
Mooi design compacte vriezer, goed materiaal, eenvoudig te bedienen, veel licht in de vriezer, vrijwel geluidloos. Top!
n********@g********31-08-2024

Prima

Goed product is aan te bevelen
Pluspunten
  • Ruim
  • Compact
  • Makkelijk
h*******@l******10-06-2024
Mooi product,makkelijk schoon te maken . 3 laden is genoeg voor mij. Handig formaat kun je ergens in de hoek zetten