Ik heb deze koelvriescombinatie gekozen vanwege de 4 laden in het vriesgedeelte. Ook het koel gedeelte is vrij ruim.
Hij is ook heel stil en ziet er mooi uit.
Een nadeel vind ik de ruimte in de deur. In mijn oude koelkast had ik daar meer opbergruimte.
Fijne koelkast en vriezer. Veel ruimte. Snel in gebruik na levering. De no frost is de eerste dagen wennen dat het even veel geluid maakt, na een paar dagen is de koel/vriestkast zo goed als stil. Heel blij met mijn aankoop
Prachtige koel vriescombinatie. Een juweel in elke keuken.
Super mooie koel vriescombinatie met superveel ruimte 4 grote vriesladen en in het koelgedeelte ruimte voor 1,5 liter flessen makkelijk in op te bergen. Een juweel voor in elke keuken.
Enige model dat een combinatie aanbiedt van 4 vrieslades & Koelgedeelte, RVS mooie metallic look. Perfect voor in de garage. Er zijn verschillende modussen beschikbaar.(Feestje , Eco , etc.) Wij zijn er tevreden mee
Ik heb voor de koelvriescombinatie gekozen omdat het een mooie uitstraling heeft en grote diepe lades beschikt. Ik ben heel blij met deze aankoop bij liebherr
Hele mooie, strakke koel-/vriescombinatie. Heeft vier vrieslades, dus extra ruimte voor vriezen als een van de weinigen. Niet teveel geluid bij aanslaan. Zoemertje als de deur te lang open is.