De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 102 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr KGNc 52Z03 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
super mooie vries/koelkast ,we zijn er blij mee en zuing en super stil. we hebben er lang over nagedacht maar uiteindelijk toch gekozen voor liebherr CNc 5203-20.
Ik heb deze Liebherr koel/ diepvries nu een paar weken, daarvoor had ik een grotere Miele die al héél lang mee ging. Omdat Liebherr ook van Miele is hiervoor gekozen omdat het een goed merk is wat goed beviel. De oude deed het nog steeds goed maar het vriesgedeelte moest ik té vaak ontdooien. Nu hoeft dat met deze nieuwe niet meer. Ik moest even aan de indeling wennen en dacht dat ik met 1 lade minder in de diepvries tekort zou komen, maar ik kan alles er prima in kwijt. De lade voor groente is ook heel fijn.Hij is nagenoeg geruisloos. ( staat in een open keuken) Koelt goed.
Verder heel tevreden.
Vervanging van onze losse koelkast en klein diepvriesje. Nu 1 mooi geheel. Diepvrieslade's zijn ruim en koelkast bevat aparte la om spullen langer vers te houden. Ook zou het app energiezuinig zijn.
Héél simpel om te antwoorden er is géén betere koelkast/vriezer dan Liebherr.
Vorige was ook Liebherr koelkast/vriezer nooit problemen......
Dit type wat we nu hebben gekocht Liebherr CNc 5203-20 Pure voldoet aan alle verwachtingen.
Vriendelijke groet
Wasch.C.G.
De koelvriescombinatie heb ik nög niet zolang, maar ik hoor er goede verhalen over. Ben er heel tevreden over en hoop er nog heel lang plezier van te hebben.
Het is een mooie koelkast die (zoals belooft) weinig geluid maakt. Nou moet ik vermelden dat mijn oude koelkast zoveel herrie maakte, waar ik aan gewend geraakt was, dat ik het op een rare manier mis.
Verder is er veel ruimte die goed in te delen is en hij koelt en vriest echt super en hij slaat een stuk minder vaak aan als mijn oude koelkast.
Kortom; super apparaat.
Wij hebben voor dit product gekozen omdat wij vonden dat onze oude koel/vriesinstallatie van Liebherr na 18 jaar aan vervanging toe was.
Vanzelfsprekend weer voor een Liebherr gekozen. Prima prijs/kwaliteitsverhouding en mooie uitstraling
De koelkast die ik gekocht heb is geweldig. Hij koelt heel goed, de koelkast die ik eerder gebruikte koelde helemaal niet. Liebherr is een zeer hoogwaardig en nuttig product.
We hebben de koelkast gekocht na advies van de verkoper.
Hij blinkt uit in zuinigheid, degelijkheid en is onderhoudsarm.
Ideaal is het no frost vriesgedeelte.
Bovendien is het een mooi, strak model dat zeker niet misstaat in de keuken.
Voldoet volledig aan verwachtingen. Was na plaatsing snel op de gewenste temperaturen. Fijn diep koel gedeelte. 3 diepvriesladen voldoende voor klein huishouden.
Wilden een goede koelkast welke ook in de schuur kan staan in verband met de winter. Deze werd ons aanbevolen. Heeft veel ruimte, stevig en we hebben goede ervaringen met Liebherr.