Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR501 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Deze diepvries van Inventum is perfect voor een klein huishouden of eventueel een studentenkamer. Zo heb je wel altijd je favoriete diepvriesproducten bij de hand, zonder dat dit witgoedapparaat extra veel ruimte in beslag neemt. De zeer aantrekkelijke prijs maakt deze diepvries nog geschikter voor starters of studenten. Je boodschappen verdeel je makkelijk over de drie aparte lades waardoor je altijd een goed georganiseerde diepvries hebt. Ondanks de super vriezen optie, waardoor alles in een mum van tijd bevroren is, heb je met deze diepvries ook nog eens geen geluidsoverlast! 

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h********@g******** 21-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Inventum VR501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Goed advies van de verkopende winkel Expert Dukel Hardinxveld-Giessendam - het is een stille vriezer met fijne lade’s er in - en dat voor een zeer vriendelijke prijs

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Goed en ruime lade’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*********@g******** 10-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ervaring Vrieskast VR501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Mooie vrieskast met een, voor zijn afmetingen een opmerkelijk grote inhoud

echt een aanrader voor keukens met een beperkte ruimte

Pluspunten

  • mooi compakt
  • veel ruimte beschuikbaar
  • goede prijs/ kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

i**s@g**l.com 29-09-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Het is een fijne tweede diepvries met hoge laden waar je veel in kwijt kunt. Bakjes zijn makkelijk te stapelen en brood is ook geen probleem

Reageer

Joke M 20-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Vr501 vriezer gekocht als exstra vriezer om dat wij een tuintjes in de kas hebben,en daar veel groenten vanaf komt.dus het nu in de vriezer kunnen bewaren,om in de winter heerlijke groenten hebben,in deze niet te grote vrieser,maar toch ruim genoeg,zeer blij mee

Pluspunten

  • niet te groot maar toch voldoende
  • vriest prima

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r************@t********* 06-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en mooi toestel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Dit toestel heb ik aanvankelijk gekozen voor de breedte van 50cm wat bijna niet meer te vinden is.
Verder vind ik het een perfecte prijs kwaliteit en het voldoet aan mijn verwachtingen.
Mooi afgewerkt en degelijke kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

stefanf 22-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

precies goed vriezertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
we zochten een kleine goede vriezer voor een mooie prijs. Heel veel keuze en de Inventum VR501 is precies goed.

Pluspunten

  • compact
  • stil

Minpunten

  • klein
  • geen vries-elementen
  • geen lade voor ijsklontjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 31-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

De stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Eenvoudig, maar degelijk en perfect werkend apparaat. Apparaat is nagenoeg geluidloos en met de 5 jaar garantie zeker een aanbeveling waard

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Perfect werkend
  • Strak design
  • Deur kan links of rechts

Minpunten

  • handleiding klopt niet helemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mk1962 28-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
een absoluut super vriezer voor een 1 persoons huishouden, stil, geruisloos, licht genoeg om zelf te plaatsen, ruim genoeg voor waar 1 persoon het gebruikt en dat LED licht erin is echt superhandig. Kortom, top product

Pluspunten

  • licht en handig om zelf te plaatsen
  • ruim en stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorgen 02-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Wij gebruiken deze vriezer op de camping. Lekker compact en voldoende ruimte.
Snel geleverd door bol.com

Pluspunten

  • Compact
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r******@g******** 27-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige compacte diepvries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Prima kast, goede prijs en werkt naar wens, bijna alles wat ik er in kwijt wil, past er in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e********@g******** 25-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Fijne compacte vriezer.
Maakt weinig geluid
Mooie formaat
Genoeg ruimte voor mij alleen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v********@g******** 10-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Gekocht bij Mediamarkt. Snelle levering. Het uiterlijk voldoet aan de verwachting. Prettig om de extra garantie van 5 jaar te mogen ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b*********@z******* 10-11-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima tafel model vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Prima vriezer voor een goede prijs. Veel ruimte en overzichtelijk met de laden

Pluspunten

  • Mooi model

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marieke Wissink 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we in onze nieuwe inbouw koelvrieskast te weinig diepvries ruimte hadden. Na een lange zoektocht op deze diepvrieskast gestuit en gelijk aangeschaft. Ik was zeer verbaast over de grote ruimte die deze diepvrieskast te bieden had toen we hem eenmaal in huis hadden. Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Vriest goed in
  • Niet te groot van formaat
  • Ziet er netjes uit

Minpunten

  • NVT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JohnZ 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima compacte vriezer van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Prima koelkast voor een kleine prijs. Compact en stil. Met 3 laden ruim voldoende voor een eenpersoons huishouden. Daarnaast ook nog 5 jaar garantie van Inventum.

Pluspunten

  • Prijs
  • Afmetingen (smal)
  • Stil
  • Vriest prima

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 20-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Goede vriezer. Geen poespas. Drie diepe lades. Ik mis wel een lichtje of een aan/uit knop. Verder prima!

Pluspunten

  • diepe lades
  • geen poespas

Minpunten

  • geen lichtje/knopje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin van Dijk 29-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne maat diepvries, erg stil, perfect

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
hele mooie tussenmaat diepvries, die erg stil is en net dat beetje meer geeft dan een van een koelvriescombinatie en niet de ruimte van een kist inneemt, gewoon een top ding!

Pluspunten

  • mooie maat
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katharina 08-10-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie, compacte vriezer

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Mooie vriezer die ik voordelig via internet heb kunnen aanschaffen. Toen hij werd thuisbezorgd en geplaatst bleek dat hij ook vrij licht is. Daardoor kan ik hem ook zelf, indien nodig, verschuiven. De vriezer is compact, maar biedt voldoende ruimte voor een 1 a 2 persoonshuishouden. De 3 lades zijn doorzichtig wat hem een luxe uitstraling geeft. Wat ik verder een plus vind is dat hij erg weinig geluid maakt en zuinig is qua stroomverbruik.

Pluspunten

  • A++ vriezer, weinig stroomverbruik
  • Doorzichtige lades

Minpunten

  • Voor een gezin met kinderen is hij te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 05-08-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hele goede vriezer met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Ideale vriezer prijs technisch heel goed en neemt weinig ruimte in beslag echt een aanrader ! inventum is hele goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Pluspunten

  • 4 standen voor tempratuur
  • neemt weinig ruimte in
  • veel ruimte binnenin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Felderhof 19-05-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Ik zocht een grotere en duurzamere vriezer voor in de kelder. De maten waren perfect voor het trapgat. Het is precies wat ik zocht en voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Ruim

Minpunten

  • op het eerste gezicht dunne plastic lades

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J.C. 29-02-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed(e)koop

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Mooi formaat vriezer. Prima prijs/kwaliteit verhouding. En dan ook nog A++. Wij zijn tevreden en hopen er nog veel plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jules Schneiders- Inventum vriezer VR501 25-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum VR501 vrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Een combi Koelkast/vriezer pastte niet in onze keuken. Wij waren teleurgesteld. Toen we na passen en meten inzagen dat 2 aparte producten wel zouden passen , kozen we daarvoor. Nu allen maar enthousiasme !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elly 14-08-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Het vrieskastje is mooi compact en erg handig voor een klein huishouden. Je zet hem keurig in een hoekje weg; kan makkelijk door zijn klein formaat. 3 ruime, doorzichtige lades waar je best veel in kwijt kunt. Ook tot 5 jaar garantie bij registratie bij Inventum. Top geregeld.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te plaatsen
  • Prima prijs/kwaliteit
  • Doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Frerix 04-07-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geruisarm, prima prijs, energiezuinig en nog 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Geruisarm, energiezuinig, prima prijs, doorzichtige laden en 5 jaar garantie.
Dit toestel vervangt onze oude vriezer van 22 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Brothers 25-04-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Compacte Inventumvriezer

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Compacte en zeer zuinige vriezer met 3 doorzichtige laden. Vriest snel levensmiddelen in. Het enige nadeel is dat je niet kunt zien hoeveel graden het in de vriezer is. Ik heb er zelf een thermometertje ingelegd. Op stand 3 vriest hj -18 graden.

Pluspunten

  • compact 50 cm breed
  • zeer zuinig A++

Minpunten

  • geen thermometer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews