Inventum VR501 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
68 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wklei 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
de oplossing voor klein behuisden en/of student of op de zolder/kelder
de 5 jaar garantie is een zeer welkome toevoeging
a++ is ook een must dus helemaal happy met dit product
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wklei 19-10-2015

na 3 maand nog steeds zeer tevreden

Reageer

ckrotter 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
eindelijk een apparaat wat mij verbaasde voor die prijs met die service en garantie
in 1 woord TOP,

normaal denk je wat kan ik voor 179 euro verwachten
en dna krijg je 2 jaar omruil garantie en 3 jaar inventum garantie daar nog boven op
wie doet ze dat na
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann48 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
goed apparaat! maakt weinig geluid en gebruikt ook nog eens heel weinig stroom (a++) kan deze vriezer iedereen aanraden die een kleine vriezer nodig heeft!
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Ophelders 23-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
ik heb er nog weinig ervaring mee ,want hij is pas sinds vanmorgen in gebruik
Hij is pasklaar voor een kleine ruimte maar ruim genoeg zodat je niet elke dag weg moet voor boodschappen
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lianne 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldige vriezer voor een zacht prijsje. Ten eerste heb ik binnen no-time ijsblokjes. Het ding staat in mijn open keuken en maakt gelukkig amper geluid, dus totaal geen last van! Daarnaast is het een smal model (paste perfect naast de koelkast), maar is het gewoon ruim van binnen. Lades schuiven ook makkelijk uit. Enkel de onderste lade is minder diep, maar dat is logisch: koeldeel moet ergens zitten natuurlijk! Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Vriest goed
  • Stil
  • Ruim van binnen
  • Mooi design
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janette 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel ruimte super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een ideale vriezer hij is zeer stil en hij heeft erg veel ruimte. De vriezer vriest echt perfect. Ik zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen die voor de zomer een goede vriezer zoekt tegen een goede prijs.
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willie1923 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
klein en compact en hij stond meteen waterpas en is makkelijk te verplaatsen. en genoeg plaats voor diepvriesartikelen.
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marij 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede diepvriezer maakt bijna geen geluid wij vinden hem perfect

Algemene score

9,5
we hadden niet meer plek dus zijn we gekomen tot deze aankoop kunnen de spullen er in kwijt. Zelfs meer als dat we hadden verwacht
Geschreven voor: Inventum VR501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer