Inventum VR501 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR501 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

De Inventum VR501 is een tafelmodel vriezer. De compacte vrieskast is uitgerust met drie transparante lades, zodat je snel kunt zien wat er in ligt. Ideaal is dat je deze vrieskast gemakkelijk plaatst. Je kunt de deur namelijk zowel links als rechts bevestigen. Op die manier ben je enorm flexibel in het bepalen van de perfecte plaats. Ook is het bovenblad simpel te verwijderen. En dat is bijvoorbeeld handig als je de vriezer onder je aanrechtblad wilt plaatsen. De Inventum VR501 is echter niet alleen compact en praktisch; met een energieklasse A++ mogen we de vrieskast ook energiezuinig noemen.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wklei 01-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
de oplossing voor klein behuisden en/of student of op de zolder/kelder
de 5 jaar garantie is een zeer welkome toevoeging
a++ is ook een must dus helemaal happy met dit product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wklei 19-10-2015

na 3 maand nog steeds zeer tevreden

Reageer

ckrotter 28-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
eindelijk een apparaat wat mij verbaasde voor die prijs met die service en garantie
in 1 woord TOP,

normaal denk je wat kan ik voor 179 euro verwachten
en dna krijg je 2 jaar omruil garantie en 3 jaar inventum garantie daar nog boven op
wie doet ze dat na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Een geweldige vriezer voor een zacht prijsje. Ten eerste heb ik binnen no-time ijsblokjes. Het ding staat in mijn open keuken en maakt gelukkig amper geluid, dus totaal geen last van! Daarnaast is het een smal model (paste perfect naast de koelkast), maar is het gewoon ruim van binnen. Lades schuiven ook makkelijk uit. Enkel de onderste lade is minder diep, maar dat is logisch: koeldeel moet ergens zitten natuurlijk! Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Vriest goed
  • Stil
  • Ruim van binnen
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermann48 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
goed apparaat! maakt weinig geluid en gebruikt ook nog eens heel weinig stroom (a++) kan deze vriezer iedereen aanraden die een kleine vriezer nodig heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Ophelders 23-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
ik heb er nog weinig ervaring mee ,want hij is pas sinds vanmorgen in gebruik
Hij is pasklaar voor een kleine ruimte maar ruim genoeg zodat je niet elke dag weg moet voor boodschappen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dave 18-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Vriezer werkt perfect, handige transparant laden. Ruim van binnen, ondanks smalle formaat. Helemaal top deze vriezer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janette 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel ruimte super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Een ideale vriezer hij is zeer stil en hij heeft erg veel ruimte. De vriezer vriest echt perfect. Ik zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen die voor de zomer een goede vriezer zoekt tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willie1923 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
klein en compact en hij stond meteen waterpas en is makkelijk te verplaatsen. en genoeg plaats voor diepvriesartikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Wissink 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we in onze nieuwe inbouw koelvrieskast te weinig diepvries ruimte hadden. Na een lange zoektocht op deze diepvrieskast gestuit en gelijk aangeschaft. Ik was zeer verbaast over de grote ruimte die deze diepvrieskast te bieden had toen we hem eenmaal in huis hadden. Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Vriest goed in
  • Niet te groot van formaat
  • Ziet er netjes uit

Minpunten

  • NVT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JohnZ 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima compacte vriezer van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Prima koelkast voor een kleine prijs. Compact en stil. Met 3 laden ruim voldoende voor een eenpersoons huishouden. Daarnaast ook nog 5 jaar garantie van Inventum.

Pluspunten

  • Prijs
  • Afmetingen (smal)
  • Stil
  • Vriest prima

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 20-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Goede vriezer. Geen poespas. Drie diepe lades. Ik mis wel een lichtje of een aan/uit knop. Verder prima!

Pluspunten

  • diepe lades
  • geen poespas

Minpunten

  • geen lichtje/knopje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin van Dijk 29-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne maat diepvries, erg stil, perfect

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
hele mooie tussenmaat diepvries, die erg stil is en net dat beetje meer geeft dan een van een koelvriescombinatie en niet de ruimte van een kist inneemt, gewoon een top ding!

Pluspunten

  • mooie maat
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katharina 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, compacte vriezer

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Mooie vriezer die ik voordelig via internet heb kunnen aanschaffen. Toen hij werd thuisbezorgd en geplaatst bleek dat hij ook vrij licht is. Daardoor kan ik hem ook zelf, indien nodig, verschuiven. De vriezer is compact, maar biedt voldoende ruimte voor een 1 a 2 persoonshuishouden. De 3 lades zijn doorzichtig wat hem een luxe uitstraling geeft. Wat ik verder een plus vind is dat hij erg weinig geluid maakt en zuinig is qua stroomverbruik.

Pluspunten

  • A++ vriezer, weinig stroomverbruik
  • Doorzichtige lades

Minpunten

  • Voor een gezin met kinderen is hij te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele goede vriezer met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Ideale vriezer prijs technisch heel goed en neemt weinig ruimte in beslag echt een aanrader ! inventum is hele goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Pluspunten

  • 4 standen voor tempratuur
  • neemt weinig ruimte in
  • veel ruimte binnenin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Felderhof 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Ik zocht een grotere en duurzamere vriezer voor in de kelder. De maten waren perfect voor het trapgat. Het is precies wat ik zocht en voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Ruim

Minpunten

  • op het eerste gezicht dunne plastic lades

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J.C. 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed(e)koop

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

8,0
Mooi formaat vriezer. Prima prijs/kwaliteit verhouding. En dan ook nog A++. Wij zijn tevreden en hopen er nog veel plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jules Schneiders- Inventum vriezer VR501 25-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum VR501 vrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Een combi Koelkast/vriezer pastte niet in onze keuken. Wij waren teleurgesteld. Toen we na passen en meten inzagen dat 2 aparte producten wel zouden passen , kozen we daarvoor. Nu allen maar enthousiasme !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elly 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

9,0
Het vrieskastje is mooi compact en erg handig voor een klein huishouden. Je zet hem keurig in een hoekje weg; kan makkelijk door zijn klein formaat. 3 ruime, doorzichtige lades waar je best veel in kwijt kunt. Ook tot 5 jaar garantie bij registratie bij Inventum. Top geregeld.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te plaatsen
  • Prima prijs/kwaliteit
  • Doorzichtige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Frerix 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisarm, prima prijs, energiezuinig en nog 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Geruisarm, energiezuinig, prima prijs, doorzichtige laden en 5 jaar garantie.
Dit toestel vervangt onze oude vriezer van 22 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Brothers 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte Inventumvriezer

Geschreven voor: Inventum VR501

Algemene score

10,0
Compacte en zeer zuinige vriezer met 3 doorzichtige laden. Vriest snel levensmiddelen in. Het enige nadeel is dat je niet kunt zien hoeveel graden het in de vriezer is. Ik heb er zelf een thermometertje ingelegd. Op stand 3 vriest hj -18 graden.

Pluspunten

  • compact 50 cm breed
  • zeer zuinig A++

Minpunten

  • geen thermometer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews