Liebherr FNf 5207-20 - Vriezer - Wit

Liebherr FNf 5207-20 - Vriezer - Wit - Vriezers

Energieklasse F

Liebherr FNf 5207-20 - Vriezer - Wit - Vriezers

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 104 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNf 5207-20 - Vriezer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s**********@g********19-01-2023

Bevalt erg goed

Al diverse apparaten van Liebherr gehad. Heel tevreden over de vrieskast. Aanrader!
HC14-01-2023

Koop een kast ipv een kist

We hebben nadat de vrieskist kapot ging gekozen voor deze kast. We zijn er heel blij mee. Eerst waren we bang dat niet alles zou passen omdat de laden een bepaa.de afmeting hebben. Maar het valt echt enorm mee wat je in elke lade kunt opbergen. Er zit echt enorm veel ruimte in elke lade en alles blijft overzichtelijk en netjes geordend bewaard. Het is echt een aanrader om ipv een p Kist een kast te nemen. Het is veel praktischer en je blijf veel beter overzicht houden wat je allemaal ingevroren hebt.
Pluspunten
  • Praktisch
  • Overzichtelijk
  • Ruimte valt enorm mee
Lubbie10-01-2023

Bevalt goed

Goede keuze! Fijne vriezer past een hoop in hoeft nooit meer te ontdooien omdat anti Frost is
Pluspunten
  • Fijn ding
  • Mooi groot
Jannie08-01-2023

Bevalt goed zeker een aan rader

Kan zegen dat het een goed product is 100 % tevreden Mooie grote laders en hopen dat we er lang plezier van morgen hebben Gr Jannie
Pluspunten
  • Goed
Lieuwe05-01-2023

goed voor lage temperaturen

Deze vriezer gekocht, omdat hij goed blijft werken bij zeer lage temperaturen. De vriezer staat bij ons in een niet geïsoleerde berging.
marc smulders02-01-2023

Tevreden over eerdere Liebherr producten, dus was de keuze makkelijk. Snel nieuwe vriezer nodig, dus Liebherr, snel geleverd.
Pluspunten
  • Stil
  • Netjes afgewerkt
  • 7 jaar garantie
t*********@h********31-12-2022

Bevalt erg goed

Omdat onze vorige liebherr ruim 20 was en uitstekende kwaliteit dus keuze was niet moeilijk
Pluspunten
  • Erg Mooi model
  • Geen uitstekende delen
  • Uit zicht display
Minpunten
  • Deur gaat best zwaar open
  • Wel wat gehorig
t*********@g********30-12-2022

Mooie grote vrieskast

Mooie degelijke en betrouwbare vrieskast. Kan veel in. Hadden eerst een oude kist die veel stroom verbruikte, daarom deze kast.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Betrouwbaar merk
w*************@g********29-12-2022

Bevalt goed

Kwalitatief een goed product. Aanbevolen door expertwinkel en daar op ingegaan
Pluspunten
  • Grote
  • Inhoud
r************@h**********28-12-2022
Het produkt is mooi groot ideaal voor grote gezinnen en deze kan in een ongeisoleerde bergong staan
j***********@g********24-12-2022

Bevalt goed

Oude kapot en om die rede een nieuwe aangeschaft. Vorige was ook een Liebherr en was hier heel tevreden over.
m********@k*********24-12-2022

Bevalt super goed, een echte aanrader

Deze vrieskast heeft een erg mooi en strak uiterlijk, de handgreep is volledig in de zijkant van de deur verwerkt zodat deze niet uitsteekt waardoor je een mooi uitziende voorkant hebt. De lades zijn volledig dicht aan de onderzijde waardoor bv. broodkruimels niet door de gehele kast vallen, je hoeft enkel alleen de betreffende lade schoon te maken. Ook zijn de lades aan de voorkant doorzichtig, je zhebt bij het openen van de kast direct overzicht, zodat je niet alle lades hoeft te openen om te kijken waar iets ligt. En dan het superfijne NO-Frost systeem, dus nooit meer ijs krabben.
r********@g********21-12-2022

Goed en stil

Jammer dat je voor WiFi extra moet betalen. Verder mooie en stille machine.
g*******@g********19-12-2022

robuuste vrieskast

het apparaat is kwalitatief keurig afgewerkt en robuust. een stevige deur met een handgreep in het ontwerp meegenomen aan de zijkant van de deur zonder kans op losraken of kapot gaan. nette handige instelling van de temperatuur.
Pluspunten
  • ontwerp
  • afwerking
  • uitvoering
  • uitrusting
t*****************@g********19-12-2022

...

........................................................................................
Pluspunten
  • ...
  • ...
Minpunten
  • ...
  • ...
w******@l******15-12-2022

ruime en handige diepvries

werkt goed en heeft heel veel ruimte en de laden zijn goed en handig en de indeling is heel goed
Pluspunten
  • handig en mooie nette diepvrie
a**************@g********12-12-2022
superselle levering en netjes op de plaats gezet. Toch fijn voor de kerstdagen voor de deur als je een ijstaart wil maken en deze ik de vriezer kan.
Mevr. Luijpers11-12-2022

Goede prijs kwaliteit verhouding

We hebben het product gekocht om de volgende redenen: gewenste inhoud; no frost (ventilator beneden), merk (Liebherr) staat goed bekend.
Pluspunten
  • ventilator beneden in de diepvries
m***********@g********05-12-2022

Grote No Frost vriezer

Grote vriezer voor in de schuur, die een grote inhoud heeft. En daarnaast ook No Frost is, dus nooit meer ontdooien en schoonmaken.
Pluspunten
  • grote inhoud
  • No Frost
  • kan in de schuur
Chris02-12-2022

Bewust voor kwaliteit gekozen!

Bewust voor een Liebherr vriezer gekozen vanwege de bewezen kwaliteit, de vorige heeft erg lang uitgehouden. Energieverbruik niet te hoog, in deze tijd altijd fijn en beter voor milieu! En niet onbelangrijk ook een mooi design, staat niet verkeerd in de bijkeuken. Kortom prima product voor een redelijke prijs.
Pluspunten
  • kwaliteit
  • mooie stevige laden
  • fraai design
  • redelijk energie zuinig
Minpunten
  • wel altijd iets duurder dan concurrerende merken
gebruikeruitspaubeek30-11-2022

prima vriezer en geschikt voor in de garage

Prima product voor een redelijke prijs. Werking is eenvoudig. Zelfs de achterkant is mooi afgewerkt, geheel dicht zodat zich er geen stof e.d. in verzamelt. In onze vorige diepvries zaten 2 grote koelelementen in de deur van de vriezer, dat missen we in dit exemplaar. Verder zit het display achter de deur, handiger is het als aan de buitenzijde af te lezen is wat de temperatuur is. Zeer belangrijk voor ons was dat het niet alleen nofrost is maar ook frostprotect. Dit apparaat kan in een ruimte tot - 15 graden omgevingstemperatuur geplaatst worden en is dus geschikt voor in een onverwarmde garage. Als je niet groter bent dan 1m85 heb je wel een laddertje nodig voor de bovenste lades.
Pluspunten
  • nofrost
  • frostprotect
  • veel ruimte
  • mooi afgewerkt
  • uitstekende kwaliteit
Minpunten
  • geen koelelementen in de deur
  • geen temperatuuraflezing aan de buitenzijde
G en M28-11-2022

Bevalt goed

Degelijkheid en indeling van de vriezer. Voor ons ook belangrijk dat de vriezer geschikt is voor in de schuur.
Marco21-11-2022

Goede prijs qualiteit verhouding

Gezocht naar een betrouwbare diepvrieskast. Dit type van Liebherr heeft alle essentiële opties die ik wilde. Daardoor heeft het een goede prijs qualiteit verhouding, en is makkelijk in gebruik en ruim genoeg. Voldoet aan al mijn eisen. Zijn zelfs opties om deze diepvrieskast op het internet aan te melden met een extra te bestellen onderdeel.
Pluspunten
  • ergonomisch
  • ruime lades die er niet uit kunnen vallen
  • kantelbare bovenste lade
diepvries voor in een garage.20-11-2022

Aanrader.

Prima apparaten. We hebben beide apparaten gekocht nadat we advies hebben ingewonnen. Allereerst bij bekenden en andere gebruikers en tenslotte de winkel.
Pluspunten
  • kan in de garage
reinajohn@upcmail.nl11-11-2022

Ijskoud de beste

We hadden 16 jaar probleemloos gebruik gemaakt van onze vorige Liebherr vrieskast. Na zoveel jaar trouwe dienst gaf het apparaat een storing aan. Dat kan gebeuren na zoveel tijd. Voor ons wel het signaal om tot aanschaf van een nieuwe vriezer over te gaan. In de winkel (Electroworld Wim vd Broek in Boekel) waar we altijd perfect geholpen worden, een nieuwe Liebherr vrieskast van gelijke kwaliteit en formaat gezien. Deze was tot onze verbazing in al die jaren niet eens duurder geworden. De koop was dus snel gesloten. De nieuwe werd dezelfde dag bezorgd en we genieten van de nieuwe vriezer, met de nieuwste technologie.
Pluspunten
  • prachtig uiterlijk
  • technisch zeer goed