Hisense FV354N4BIE - Vrijstaande Vrieskast - 260L - Zilver

Hisense FV354N4BIE - Vrijstaande Vrieskast - 260L - Zilver - Vriezers

Energieklasse E
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense FV354N4BIE - Vrijstaande Vrieskast - 260L - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j.beckers97@chello.nl30-11-2022

Aanrader

Wij vonden het een mooie vrieskast en ook de ruimte binnenin viel ons heel erg mee. Prijstechnisch beviel het ons ook. Al met al een kast die bij ons past.
Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • ruim van binnen
Minpunten
  • Energielabel E
h************@l******20-11-2022

Hisence vrieskast

Mooi design RVS-uitvoering, handig in gebruik door de vele lades en plateau's. Energiezuinig, ook een ECO-stand dus nog zuiniger. Kinderslot, zeer praktisch. Verlichting binnenin zeer praktisch. Deur is zeer licht dus makkelijk te openen. En niet te vergeten, zeer gunstig geprijst. Gekocht op basis van de goede recencies.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • mooi design
  • kinderslot
  • ECO-stand
  • soepele deur voor openen.
Minpunten
  • RVS is wel kwetsbaar, vingervlekken etc
nick20-11-2022

Aanrader

mooi ruime vriezer, erg overzichtelijk en degelijk afgewerkt. zeker een aanrader!
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • degelijk afgewerkt
w*********@g********16-11-2022

Zeer fraaie diepvrieskast!

We waren al een tijdje opzoek naar een nieuwe diepvrieskast. Na diverse reviews gelezen te hebben, kwamen we terecht bij het merk Hisense. Het bleek een hele mooie en ruime diepvrieskast te zijn en dus was de keuze snel gemaakt. Bij de witgoedspecialist uit Purmerend hebben we hem besteld vanaf een plaatje. En moet eerlijk zeggen, toen hij uit de doos kwam, ja het was een plaatje. Mooie grijze kleur en de grote laden om je spullen in te bewaren!
Pluspunten
  • desgin
  • grote laden
  • ijsblokjes maker
  • stil
  • kinderslot aanwezig
Minpunten
  • fragiel deuropener
r**************@c********03-11-2022

Prima kast

De vrieskast heeft een professioneel uiterlijk, een prettige opening doordat de vacuüm wordt opgeheven hoef je niet hard te trekken. Verder is de vrieskast zuinig en ziet er goed uit!
Pluspunten
  • stijlvol
  • helder bediening
  • ijsblokjes machine
Minpunten
  • smalle laden
  • geen klep bij bovenste vak
Lian21-10-2022

goede aankoop

mooie vormgeving, stille motor, veel ruimte, handig ijsblokjes maken voor de visite, goedkoop in aanschaf.
Pluspunten
  • prijs
  • stil
l************@g********01-10-2022

Aanrader!!

Ten eerste een mooie moderne vormgeving. Geborsteld roestvrij staal. Display aan de voorkant met temperatuur ed. Gaat automatisch aan wanneer je de deur opent of hand ervoor doet. Gaat ook weer automatisch uit. Handige deurgreep die gemakkelijk zonder klemmen open gaat. ( haalt vacuüm eraf, dus geen vastgezogen deur). Praktische grote inhoud van de lades. En nog twee planken voor eigen bakjes of dozen. Ook een ijsblokjesbakje. Superhandig. Kortom een mooie vormgegeven vrieskast met een grote inhoud van 274 liter. Heel blij mee.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Grote hoge lades
  • Deurgreep
  • Deuralarm ( piep)
  • Twee planken ipv lades
M Geez20-09-2022

Top Hisense vriezer

Hisense - was voor ons een onbekend merk maar het is een zeer mooie vriezer. Praktische indeling en handige ijsblokjes tool. Lampje erin. Wij zijn er heel blij mee. Ten slot 5 jaar garantie
Pluspunten
  • Ruimte
  • Lampje erin
  • Uitstraling
Minpunten
  • Nog geen
Sh.bugter@outlook.com09-09-2022

Buggie11

Heel mooi vrieskast mooi afgewerkt Binnenkant ziet er mooi uit veel ruimte ik ben er blij mee
Pluspunten
  • Goed
  • Mooi
Minpunten
  • Niets
  • Niets
a**************@h**********02-08-2022

Super mooie vrieskast

Mooi vormgegeven vrieskast, zelfs de achterkant is afgewerkt zodat je die lelijke roosters niet meer ziet. Die worden altijd smerig. Mooi overzichtelijk met planken en lades, verlichting en een handmatige ijsblokjes maker maken het geheel compleet. Kortom wij zijn er echt super blij mee.
Pluspunten
  • Mooie kleur
  • Mooie vormgeving
  • Mooi afgewerkt
  • Ijsblokjes maker
  • Zowel planken als lades
g***********@z*******31-07-2022

Hisense vrieskast

Mooie slanke vrieskast met een hele mooie uitstraling. Door de praktische handgreep is deze heel gemakkelijk te openen. Digitaal display met een eenvoudige bediening. Bijna geruisloos.
Pluspunten
  • Bijna geruisloos
  • Mooie uitstraling
  • Fijne indeling
  • Gemakkelijk te openen
a***********@g********19-07-2022

Alberto

Ik ben zeer tevreden met de vrieskast de hand Greep vindt ook zeer praktisch je hoeft aan de deur hangen om hem open te doen de indeling vindt ook goed
Pluspunten
  • Hoef hem niet ontdoien
  • De handgreep
Minpunten
  • Heb ik niet
e**********@g********20-06-2022

Zeker een aanrader.

Mooie slanke vrieskast met 7 ruime lades. Een eenvoudig te bedienen digitale display met kinderbeveiliging. In not time is alles bevroren. Deur hebben we eenvoudig om laten zetten. Ondanks dit relatieve ,hier in Nederland, onbekende merk is dit echt een top-product die ik zeker kan aanbevelen.
Pluspunten
  • Bediening
  • Sneklheid van vriezen
  • No Frost
  • 5 jaar garantie
Minpunten
  • Geen bevestigingsmail verlenging garantie