Liebherr CFf 1870-20 - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CFf 1870-20 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**n@z**o.nl 12-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

9,0
Gekocht om de goede prijs kwaliteit verhouding.
De service is super.
De diepvries is handig in gebruik en door de extra inzet manden heeft deze veel opslag ruimte.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zuinig in verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**9@k**l.nl 22-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr diepvrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Onze oude Liebherr diepvrieskist hield er jaren goede dienst mee op, we wilden geen ander merk daar de kwaliteit en energieklasse voor ons zeer belangrijk zijn. Dit is ook de reden dat we weer voor Liebherr gekozen hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kerkdijk 16-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Liebherr koelkast hadden we aldaar nu ook een liebherr vrieskist. Zuinig en heel stil.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Talke 08-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

7,0
Mooi vorm gegeven vrieskist, met ruime inhoud.

Omdat we moesten kiezen voor een vrieskist die onder de 10 graden kan gaan, is het energie label helaas F. Had graag een energie zuiniger vrieskist gekocht. Maar ondanks dat, tot nu toe blij met de inkoop.

Pluspunten

  • ruime inhoud
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • energie label F

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

c**m@h**e.nl 21-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Deze vriezer is de enige van veel merken die van -15 tot +43 zijn werk doet. Dit is een belangrijk gegeven waar het apparaat voor ons aan moet voldoen. Bovendien hebben wij meerdere apparaten van dit merk in huis. Zeer betrouwbaar. Niet een goedkoop merk maar prijs kwaliteit verhouding klopt wel. 7 jaar garantie is eveneens een goede service van de fabrikant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**s@g**l.com 04-08-2022
  • Product gekocht

prijs zeker waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Wij hebben al een Liebherr koelkast en nu hebben we voor een Liebherr vrieskist gekozen omdat het een compact model is, moest de trap af en dat lukte prima. De binnenkant is mooi glad wat practisch is bij het schoonmaken. Bovendien heeft deze vrieskist een lampje als je de klep opendoet, wel handig omdat hij in de kelder staat. De temperatuur wordt op een digitaal schermpje weergegeven, kortom deze Liebherr heeft alles behalve extra poespas.

Reageer

Duyenkoren.77@gmail.com 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Compact, energiezuinig, makkelijk in de bedirning, doet wat het beloofd, betrouwbaar merk. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@h**t.nl 24-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CFf 1870 diepvrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Ik heb deze Liebherr diepvrieskist gekozen omdat deze energiezuinig is en deze gemakkelijk is schoon te houden door de gladde wanden. Ook is het aanvriezen aanzienlijk minder doan bij mijn voormalige diepvrieskist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.v. Hoof 11-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Vriezer gekocht omdat deze in een omgeving van -15 graden geplaats kan worden bv schuur. Is groot genoeg voor klein gezin. En redelijk zuinig.

Pluspunten

  • Kan in de schuur
  • Inhoud voldoende voor klein gezin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klappie 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte diepvrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CFf 1870-20

Algemene score

10,0
Goede indeling en energie zuinig en het merk spreekt ook aan . Verder mooie korven en aparte invries gedeelte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer