Siemens iQ500 GU15DADF0 - Inbouw diepvriezer - 106L - Wit - Vriezers

Siemens iQ500 GU15DADF0 - Inbouw diepvriezer - 106L - Wit
Siemens iQ500 GU15DADF0 - Inbouw diepvriezer - 106L - Wit
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 GU15DADF0 - Inbouw diepvriezer - 106L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m*************@h**********01-03-2022

Stille koelkast

Goede koelkast. Heel stil en goed ingedeeld. En klein minpuntje. Geen softclose aanwezig op deur en ook achteraf niet mogelijk.
Pluspunten
  • Stil
  • Helder licht
Minpunten
  • Geen softclose deur
m*************@h**********26-02-2022

Zeer stille vriezer

Zeer goede vriezer. Ontzettend stil en weinig ijs aanwezig na een half jaar in bezit.
Pluspunten
  • Stil
  • Ruimte
  • Softclose deur
z*****************@h**********30-11-2021

Goede keuze!

Fijne laden, koelt goed, leuk vak helemaal onderin voor ijsblokjes o.i.d. Compact en goed in te bouwen.
m*************@h**********22-10-2021

Vriezer met een verborgen lade

Vriezer is geadviseerd door de verkoper. Onder de ladebak zit nog extra ruimte, waardoor wij de cool elementen kunnen opbergen. Voor een kleine vriezer is deze formaat een goede keuze. Als enige minpunt is de deur van de vriezer, die zit heel strak aan maar misschien komt het doordat de inbouwkasten.
Pluspunten
  • Verborgen lade onder de ladebak
  • Compacte size
Minpunten
  • De deur zit strak
r********@m*****26-07-2021

Prima vriezer, lades hadden wat hoger mogen zijn

De lades zijn helaas net niet hoog genoeg om een brood rechtop in een la te zetten. Dit was bij onze Liebherr wel het geval. Hierdoor valt de inhoud wat tegen. Het vakje onder de onderste la is leuk bedacht maar niet handig in de praktijk. Verder prima vriezer.