Liebherr GP1486-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP1486-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barry 13-12-2020
  • Product gekocht

GP 1486/21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Op zoek geweest mnaar een mooi tafelmodel vriezer.
Prachtige inhoud van 103 liter, superzuinig (schijnt) en zonder meer fluisterstil, zelfs op de stand snel invriezen. Geen invertertechnologie maar ik denk meerdere wikkelingen in de compressor, dus 2 snelheden en dus een snelle manier om in te vriezen.

Duidelijke bediening. Vandaag pas geplaatst en nu net aangezet, reeds op temperatuur dus klaar om vol te stoppen met diverse produkten. Fantastisch 4 laden en easy cleaning.


Doe mij maar eenLiebherr :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ap 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duurzaam door laag energie gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
goede energie zuinige vriezer praktische indeling,gemakkelijk te bedienen.juiste formaat tafel model.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
De vriezer is ondanks zijn kleine formaat toch ruim genoeg. Door de vier lades eenvoudig in te richten. Bediening en instellen zijn eenvoudig. Deze vriezer aangeschaft voor de kwaliteit. Tot nu toe tevreden

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinig in gebruik
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam.Karels 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
We hebben prima informatie ontvangen -op - maat bij de aanschaf van deze vriezer door Electroworld Lamper in Kapelle. Kwam zeer professioneel over. Nu gaan we in de praktijk ervaren hoe de vriezer functioneert!

Pluspunten

  • Tafelmodel met prima afmetingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Bedijn-Bergman 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Mooi ontwerp, past bij mijn Liebherr koelkast. Uitstekend product, heb er zeer goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Framke Bolt 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige en degelijke vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze vrieskast gekozen vanwege zeer laag stroomverbruik en de mogelijkheid om de vrieskast in een onverwarmde garage te kunnen plaatsen.
Deze vrieskast kan tot -15 graden C en vooralsnog hebben wij geen andere vrieskast kunnen vinden die deze lage temperatuur aan zou kunnen!
De vrieskast staat inmiddels in de garage en doet het uitstekend.
Onze beoordeling is dan ook zondermeer positief te noemen!

Pluspunten

  • extra dikke wand en daardoor zuinig in gebruik
  • plaatsbaar in garage of schuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Feitze 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Mooi stil product , en energie zuinig.
Mooie vormgeving. Snel bereik naar -18.
Zeer goede service door Expert.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olena 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Amazing apparat. We were thinking about it already for a long time. it's so energy saving and quite spacious. It does not look too big and we put it in the garage. Easy to maintain, superfrost function and amazing quality.

Pluspunten

  • good brand
  • energy saving
  • big enough for two people

Minpunten

  • don't have any

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 30-05-2021
  • Product gekocht

Perfecte vriezer voor de schuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Perfect model om in het schuur neer te zetten. Ruim plaats in compact formaat met vier lades plus twee handige extra koelelementen.

Pluspunten

  • compact
  • perfect voor schuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

nikky 30-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille en zuinige

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
zuinige en duurzame diepvries , je hoort deze niet
voor deze prijs, vind ik zelf een goede aankoop


engergie label D

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Ton Ernst 19-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Natuurlijk weer een Liebherr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Zoals Liebherr betaamd. een uitstekende vrieskast. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Gaat hij weer 20 jaar mee, net zoals de voorgaande? Vast wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeu Bongaerts 08-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede diepvriezer

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Heel tevreden over onze koelkasten (2de) in 42 jaar en diepvries.
Onze ervaring is degelijk, mooi en lange levensduur. Aanrader voor iedereen die van “goed” houdt. Diepvries gekocht i.v.m. omgevingstemperatuur in de garage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diepvries, tafelmodel 29-04-2021
  • Product gekocht

Liebherr GP 1486-21 diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit product . Met de 4 lades handig in gebruik. Energie zuinig. Dit tafelmodel is heel praktisch .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
De diepvries is stil, compact en de glazen platen vind ik erg handig.
En dikke wanden zodat het energiezuinig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diepvries, tafelmodel 14-04-2021
  • Product gekocht

Liebherr GP 1486-21 diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit product . Met de 4 lades handig in gebruik. Energie zuinig. Dit tafelmodel is heel praktisch .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJF Wittens 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale Liebherr dieprvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Wij zijn al Liebherr-fan, sinds begin van deze eeuw. Gebruiksvriendelijk!
Prijs-kwaliteitsverhouding is op en top!
Wij raden iedereen het merk Liebherr aan.

Pluspunten

  • gebruiktsvriendelijk
  • goede prijs
  • topservice

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Thomassen 02-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie tafelvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
mooi model vriezer en kwaliteit voor deze prijs , gebruiksvriendelijk , stil , energie zuinig en een goede garantie.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • verlengde garantie 7 jaar
  • prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Kwaspen 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met Liebherr producten is zeer positief, betrouwbaar en lange levensduur. Daarom heb ik voor de aanschaf van een nieuwe vriezer opnieuw voor Liebherr gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gd 25-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

deur omdraaien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
degelijk en gemakkelijk de deur omgedraaid de lades zien er stevig uit en de vriezer maakt niet veel geluid

Pluspunten

  • stevige lade

Minpunten

  • gebruik display moeilijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 25-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede, compacte en degelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Goede vriezer. Heel lang met de vorige gedaan en nu eigenlijk hetzelfde model weer terug gekocht nadat de compressor van de vorige stuk ging. Fijn ook is dat deze vriezer het blijft doen in onze onverwarmde bijkeuken ook bij temperaturen net boven nul.
Als onze goedkope koel/vriescombinatie in de bijkeuken stuk gaat, gaan we ook deze vervangen door een zo hoog mogelijke koel/vriescombinatie van Liebherr.

Pluspunten

  • Betrouwbaarheid
  • Goede werking in koude ruimte

Minpunten

  • Mist een audio deuralarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews