• Best Reviewed apr 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP1486-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i*******@h********* 20-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Geweldige producten, voldoen aan alle eisen.
ik wil geen ander merk willen.

Reageer

f*************@o********** 13-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Prima vriezer praktisch geen geluid zeer eenvoudige bediening vriest prima zijn er erg blij mee!

Reageer

c*********@h********** 08-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer energie zuinige vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Super energie zuinige en stille
vrieskast prachtig design
Handige deurgreep grote lades

Pluspunten

  • Energie zuinige

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 03-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding staat in de garage kan tot- 15 c nog goed presteren

Pluspunten

  • -15 c

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a*************@c******** 29-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne diepvries, aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Deze vriezer gekocht omdat hij in een niet geïsoleerde ruimte staat en dus de buiten temperatuur goed aan moet kunnen. Zowel in de winter als de zomer. Hij bevalt tot nu toe prima, de vrieskou kan hij prima aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Kan goed tegen vorst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

n***********@z******* 22-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Mooie fijn diepvries, maar helaas zijn de wanden tegenwoordig dikker en de lades dus kleiner waardoor er minder in kan. Maar de diepvries is wel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata 20-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Ruime lades, mooi design, makkelijk te reinigen en weinig geluid.
Heel erg tevreden.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Makkelijk schoon te houden
  • Ruime lades
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d************@h****** 10-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Omdat onze (oude) Liebherr diepvries na 11 jaar ons trouwe dienst heeft geleverd was overleden , was het een logische keuze weer voor de zelfde diepvries van Liebherr te kiezen.
Hij koelt erg snel en goed , is erg stil.
Gewoon een fijn betrouwbaar diepvries.

Reageer

h*********@c******** 06-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
ik heb dit product gekocht omdat het vrij compact is om ergens neer te zetten en dat ik hem niet te vaak hoef te ontdooien. de vier laden zijn voor mijn gebruik precies de goede maat. en het verbruik is ook zuinig

Pluspunten

  • fijne maat
  • ik hoef hem niet vaak meer te ontdooien
  • prijs /kwaliteits verhouding is ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b*********@g******** 05-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne schuurvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Fijne 4 laden vriezer met een inhoud van 103 l inhoud,met variabele indeling omdat je de lade eruit kan laten zodat je dingen hoog kunt stapelen. De deur kan je ook naar de andere zijde laten openen. Deze vriezer is ideaal voor onze schuur omdat hij in koude ruimtes kan tot min 15. Mocht de stroom even uitvallen dan zitten er 2 vriezer accu's bij die je vriezer langer koel houden.

Pluspunten

  • Energielabel D
  • Bergruimte ruimer te maken
  • 2 koude accu's
  • Deur ook naar andere kant om te zetten
  • Kan tot min 15 ,ideaal voor schuur

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Armin 25-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Onze oude vrieskist vervangen door deze om een lager energieverbruik te krijgen. En dat is ruimschoots gelukt. Het energieverbruik is nog iets lager dan verwacht. Ook onze verwachtingen op basis van de technische gegevens zijn overtroffen.
Per ongeluk een keer het invriesknopje bedient. De dag erna stond hij vrolijk op -32 graden. Dus dat kan hij ook.
De la's zijn mooi diep. Er kan met gemak een heel brood in. Al met al zijn wij heel tevreden over deze vrieskast.

Pluspunten

  • energieverbuik
  • ruimte

Minpunten

  • harde kunstof ladefront geeft minder goed gevoel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 22-12-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Prima diepvries, gekocht ter vervanging van mijn 20 jaar oude model.

Pluspunten

4 lades
Veel zuiniger en stiller.
Deur sluit goed
Display temp aan de buitenkant

Minpunten

Display temp licht niet op bij openen deur
Minder ruimte dan het oude model

Pluspunten

  • 4 lades
  • Zuiniger en stil
  • Deur sluit goed
  • Display temp aan de buitenkant

Minpunten

  • Display temp licht niet op bij openen deur
  • Geen verlichting in de diepvries
  • Minder ruimte dan het oude model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 11-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze, sinds paar dagen in bezit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Deze vriezer gekocht icm een losse tafelmodel koelkast ivm de aanwezige ruimte. Vriezer was keurig en stevig verpakt en alles was aanwezig wat erbij hoorde te zijn, inclusief 2 losse koelmodules.
Flexibiliteit van het opbergen is erg praktisch wegens de mogelijkheid hogere spullen ook in te vriezen.
Ook het omzetten van de rechtsdraaiende deur naar een linksdraaiende ging perfect en was uitstekend beschreven in de handleiding. Je ziet dan pas hoe er veel aandacht aan de materialen en bouwwijze zijn besteed. Enige heel kleine minpunt is dat het kleine 6-kantige gaatje in de meegeleverde montagesleutel niet op het te verwisselen deur asje paste; het gaatje in de sleutel was net te krap. Maar dit kon makkelijk worden opgelost door een eigen stukje gereedschap.
Al met al een pracht produkt wat direkt goed ging draaien en super geluidloos/arm.
Prima!

Pluspunten

  • Mooi en strak uiterlijk
  • Instelbare helderheid display
  • Nagenoeg geluidloos
  • Zeer praktische 4-laden indeling
  • Laag energieverbruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c******@h******** 21-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
mooi apparaat en zuinig ziet er mooi uit vanbinnen en alles is glad en goede service van (*)

Pluspunten

  • ziet er mooi strak uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Mooie zuinige tafelvriezer, heel gemakkelijk te installeren en de deur omgezet. Duidelijke gebruiksaanwijzing en wanneer je de instructies volgt wijst de weg vanzelf. Fijn dat deze vriezer 4 laden heeft. Alles werkt prima en ook nog 7 jaar garantie :-)

Pluspunten

  • Compact en toch veel inhoud
  • Mooi design
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Type-plaatje zit verstopt aan de binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c******@h******** 17-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
mooi apperaat en zuinig ziet er mooi uit vanbinnen en alles is glad en goede service van herman van kruchten

Pluspunten

  • ziet er mooi strak uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
mooi apparaat en zuinig ziet er mooi uit vanbinnen en alles is glad en goede service van .....Zeer goede kwaliteit








Pluspunten

  • ziet er mooi strak uit
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j***********@g******** 09-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Beste keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Na zorgvuldige selectie kwam ik op dit apparaat uit, vanwege voldoende ruimte/ energielabel en prijs, die goed in verhouding zijn!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Energielabel
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Lekker zuinige vriezer. Scheelt ons bijna €200,— per jaar 😉. Goede garantie van 7 jaar. Daar kun je mee thuiskomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Censi 28-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Precies wat we zochten een kast met 4 lades, voldoende ruimte. Handige display aan voorkant met temperatuurcontrole.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s******@g******** 28-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Fijne vrieskast met voldoende ruimte, 4 ruime lades. Handige display op de voorkant.

Reageer

H.W.Z. 12-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Zeer goede kwaliteit ziet er netjes uit ook wat afwerking betreft, eenvoudige instelling en bediening

Pluspunten

  • Goede afwerking
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**r@h**e.nl 10-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Wij hebben altijd het merk Liebherr, na 20 jaar de oude vriezer van Liebherr vervangen voor een nieuw model. Deze is natuurlijk energie zuiniger. Ook net een koel vries combinatie gekocht van jullie merk. Ook hier zijn wij zeer tevreden over. Nu kunnen we weer vertrouwd een aantal jaren vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b**a@m**e.com 07-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Mooi model voor extra in de schuur met vier lades. En een goede service en uitleg van de winkel.

Reageer

s**k@g**l.com 06-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Gekozen voor een Liebherr vanwege uitstekende services in het verleden.
De prijs is wellicht wat hoger maar dit betaald zich terug in de betrouwbaarheid, levensduur, prestatie en energie zuinigheid van de apparatuur.

Dit handzame tafelmodel vriezer past gemakkelijk bij ons in de trappen kast en is door middel van 2 stel pootjes makkelijk waterpas te stellen. Het apparaat is stil en niet tot nauwelijks hoorbaar.

Reageer

Toon meer reviews