• Best Reviewed 3 keer feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 161 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP1486-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**y@h**l.com 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig en bevalt prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
De vrieskast hebben we aangeschaft ter vervanging van onze oude omdat dit model veel minder energie vraagt en een grotere inhoud heeft. Daar komt nog bij dat na registratie je 7 jaar garantie kreeg..op de Lieberr
GP 1486-21. Mooi meegenomen dus.

Pluspunten

  • Weinig energieverbruik
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@k**l.nl 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Prima en eenvoudig te bedienen. Lades (4) bieden meer ruimte dan verwacht. Aansluitsnoer te kort. Doordat de deur zich vastzuigt (= prima afsluit) moet je er behoorlijk aan trekken om te openen. Op een gladde ondergrond verschuift dan het hele apparaat.
Gisteren afgeleverd dus apparaat moet zich nog bewijzen op zuinigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

j**e@l**e.nl 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteits vriezer, die ook goed werkt als het vriest.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze vriezer gekozen om een paar redenen. De vriezer functioneert tot -15* C en dat is erg belangrijk gezien de plek waar hij moet staan, nl schuurtje los van het huis.
Verder heb ik goede ervaringen met de kwaliteit van Liebherr apparaten.
De vriezer ziet er mooi uit en is makkelijk te stellen zodat hij waterpas staat. Gezien de oneffen vloer erg belangrijk.

Pluspunten

  • Energielabel D
  • Weinig geluid
  • Lades kunnen makkelijk in en uit
  • Functioneert tot -15* C
  • Goede kwaliteit, is het geld waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**t@l**e.nl 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr is kwaliteit en betrouwbaarheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Wij hadden voorheen ook een Liebherr vriezer die in de afgelopen 21 jaar goed dienst heeft gedaan. hij was nog wel te repareren maar hebben gekozen voor een energie zuinige opvolger, waarbij wij gezien, onze ervaringen en de ideale indeling/ruimte, er van uit gaan lange tijd plezier ervan te hebben. Bovendien is de professionele uitstraling gelijk gebleven. Naast de vriezer staat de Liebherr koelkast die ook al jaren trouwe dienst levert!

Pluspunten

  • degelijk/kwaliteit
  • zuinigheid
  • goed design

Minpunten

  • lade koelcassette/element niet meer aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**k@o**t.nl 25-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor een niet te groot gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Alles werkt naar behoren. Ook de gebruiksaanwijzing is prima. Ik heb zelf het deurscharnier van recht naar links verplaatst en was onder de indruk van de constructie: het ging zeer gemakkelijk. De bijgeleverde koelelementen zijn ook handig voor tijdelijke koeling van boodschappen e.d. Een prima apparaat. Ben tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • nauwkeurig
  • temperatuurdisplay geeft goede controle
  • incl. 2 handige koelelementen

Minpunten

  • geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**3@g**l.com 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne praktische diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Mooie indeling 4 lades, overzichtelijk en makkelijke en praktische bediening.

Pluspunten

  • Fijne lades
  • Fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Waal 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr tafelmodel vrieskastje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
mooi design van deze Liebherr tafelmodel GP1486-21vrieskastje, gelijktijdig gekocht met de Liebherr TP1760-23 tafelmodel koelkast, deze ziet er kwa design nagenoeg het zelfde uit.
klasse produkten.

Pluspunten

  • mooi design
  • ruim ondanks het tafelmodel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**2@h**l.com 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit apparaat voldoet aan alle eisen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Heb deze nu een paar dagen in gebruik. Apparaat is heel stil en heel zuinig. Fijne doorschijnende overzichtelijke lades.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**2@h**l.com 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een apparaat wat je beslist graag wilt hebben

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Dit apparaat werd door mij gezocht op zuinigheid. Dit is een D-klasse. Dus voor diepvrieskast de zuinigste. Daarbij zijn de doorzichtige la's een pluspunt voor het opbergen. Alles is mooi overzichtelijk. Ik heb 2 kasten gekocht en de oude vervangen.

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**o@h**l.com 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
De vriezer staat in een onverwarmde schuur en daarom heb ik voor dit type vriezer gekozen. De wanden zijn extra dik en zorgen voor goede isolatie. Wij hebben de door ons ingestelde temperatuur gemeten en de vriezer voldoet hieraan. Het verbruik is ook gemeten en is tot nu toe 2 kWh in 1 week en de vriezer gaat 1keer per dag open. De dichte plastic bakken en glazen plaatjes maken dat de warme lucht alleen in de geopende lade komt bij opening. Het enige minpuntje is dat de lade’s een beetje beslaan bij opening en je daardoor de inhoud niet goed ziet. Tot nu toe voldoet de vriezer prima.

Pluspunten

  • Verbruik
  • Ingestelde temperatuur klopt

Minpunten

  • Doorzichtigheid van de lade’s

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mattijs 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Energiezuinig product, supersnel geleverd.
Erg goede ervaring met Liebherr vriezers.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Garantie
  • Betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansinge1 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewenste keuze (na 23 jr ervaring oude VK)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Keurige VK. Bewuste keuze. Onze vorige VK en KK zijn beiden 23 jaar geleden gekocht en hebben probleemloos gewerkt. Ivm leeftijd toch vervangen. Snel op temperatuur (-20) gekregen en gelijk aangezet na installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucLauret 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Handig extra vriezer geschikt voor buiten. Niet te groot. Past prima in de schuur

Pluspunten

  • Geschikt voor vrieskou
  • Lekker compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel vriezer Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Mooie ruime vriezer met glas platen die je makkelijk schoon kan maken. Energie zuinig en groot in z’n klasse.

Pluspunten

  • 103 liter inhoud
  • Zuinig klasse D
  • Glazen tussen platen, makkelijk schoon te maken is
  • Stil 37db

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@l**e.nl 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed, mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Een prachtig mooie diepvries, sneltoets om snel te koelen. Duidelijke handleiding waarin beschreven staat welk voedsel in welke la geplaatst moet worden.
Hij is prachtig mooi en geluidloos.
Een goede aankoop.

Pluspunten

  • Strak model
  • Sneltoets voor invriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Een mooi model met 4 laden en nette vormgeving. Hierdoor aardig wat opbergmogelijkheden.

Pluspunten

  • 4 laden
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Stekker had halve meter langer gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

d**s@l**e.nl 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Zeer degelijke vriezer, zeer fijne indeling. is snel weer op temperatuur als je grote hoeveelheden erin doet.

Pluspunten

  • betrouwbaar merk
  • 7 jaar garantie
  • zeer stil
  • veel opberg ruimte met 4 lades
  • snel weer op termperatuur

Minpunten

  • voor sommige prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**1@k**t.nl 23-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nieuw en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Een zeer goede koop voldoet ruimschoots aan de verwachting zeer zuinig en voldoende opbergmogelijkheden in de lades. Misschien iets duurder dan andere merken maar dat made levensduur weer goed. ik raad dit produkt aan.

Pluspunten

  • degelijk en goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**s@h**e.nl 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede diepvries. Mooie diepe lades. En makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Diepe lades
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny 14-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een goede aanrader deze liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
top product deze liebherr vrieskast zuinig in gebruik raad ik iedereen aan

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews