Liebherr GP1486-21 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
103 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP1486-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

George Steur 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GP 1486-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
We hebben gezocht naar een vrieskastje die we in de garage konden zetten en ook vriest als onder 0 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fijne Vriezer! 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Ik ben blij met de aanschaf van deze zuinige vriezer. Er zijn misschien goedkopere vriezers maar deze vriezer is uiteindelijk voordeliger doordat hij energieklasse A+++ heeft.
Daarbij is deze vriezer handig in gebruik omdat deze vriezer FrostProtect heeft.

Pluspunten

  • A+++
  • FrostProtect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjanneke 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Variospace

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Mijn vorige vriezer was een Liebherr - zestien jaar gebruikt.
Geeft aan goede kwaliteit.
Bij deze nieuwe vriezer wel even lezen hoe het werkt is na 16 jaar veranderd.

Pluspunten

  • makkelijker schoonmaken
  • 4 laden
  • Variospace

Reageer

Jongerden 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieseigenschappen

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Deze vrijstaande vriezer staat in onze schuur. Liebherr is de enige fabrikant van vriezers die ook als de buitentemperatuur daalt goed blijft vriezen.

Pluspunten

  • gedegen uitvoering, zuinig in energiegebruik
  • blijft vriezen tot buitentemp -15 gr

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal Kivits 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer is een top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
In verband met de grootte van onze ruimte hebben wij gezocht naar een tafelmodel vriezer. Deze was de enige waarvan het ontdooien makkelijk is en toch heel veel inhoud heeft. Kortom top product.

Pluspunten

  • Inhoud van de vriezer
  • Gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lex 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en toch 4 afzonderlijke laden

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

9,0
Het apparaat is compact (tafelmodel) en bevat toch 4 afzonderlijke lades.
Hierdoor is snel te zien wat er in welke lade ligt, en voorkom je dus onnodig lang openen van de lades.
Tevens is de voorzijde van de lades doorzichtig, wat ook het zoeken vergemakkelijkt.

Pluspunten

  • compact (tafelmodel)
  • 4 lades met doorzichtig front

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 14-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Na 20 jaar helaas afscheid moet nemen van onze diepvriezer nu gelukkig deze GP1486-21 tafeldiepvriezer gekocht en deze is zeer stil en zuinig

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinige vriezer

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Wilde een energiezuinige vriezer die stil kan koelen en ook eventueel geschikt was voor de garage buiten. Koelt super snel, tot nu toe tevreden! Kon hem nu kopen met extra garantie. Wel prijzig

Pluspunten

  • koelt snel
  • stil

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

8,0
Echt mooi model vriezer met dikke wanden dus weinig energie verlies. Dit zie je terug in je stroomrekening!
Maakt weinig geluid dus lekker stil. Een aanrader!

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • erg stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 28-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer betrouwbaar merk met lange levensduur

Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
nadat mijn vorige Liebherr diepvrieskast het meer dan 30 jaar probleemloos heeft volgehouden heb ik geen moment getwijfeld om meteen weer voor een nieuwe Liebherr tekiezen

Pluspunten

  • praktische indeling
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans, Nijmegen 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, energiezuinige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Onze vorige vriezer gebruikte nogal veel stroom en was aan vervanging toe. De keuze voor deze vriezer was snel gemaakt. Mooi model, betaalbaar en super zuinig in energieverbruik. Installeren was een fluitje van een cent en was snel op de ingestelde diepvriestemperatuur We hebben de vriezer te kort in het bezit om een beoordeling voor duurzaamheid te kunnen geven.

Pluspunten

  • laag energieverbruik, klasse A+++
  • Voldoende schuifladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 20-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP1486-21

Algemene score

10,0
Ik heb wederom dezelfde diepvriezer gekocht . De reden om precies hetzelfde type te kopen is dat ik enorm te spreken ben over zijn voorganger. Het gemak in gebruik als ook het gemak met ontdooien heeft mij tot dit besluit doen komen. De vorige was 8 jaar oud en eigenlijk mankeerde er niets aan. Een nieuw deur rubber zou voldoende geweest zijn. Is in al die 8 jaar nog nooit een beroep op een monteur gedaan. Klasse!,,,

Pluspunten

  • Gemak
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer