Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN5235-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**e@l**n.com 31-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en zuinige vriezer met grote laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met extra grote laden, strak design, gemakkelijke bediening. Liever had ik de bediening en het display op de buitenzijde gezien (nu moet de deur open om hierbij te kunnen). Zuinig in gebruik en blijft bij een eventuele spanningsuitval lang koud. Onze vorige vriezer was ook een Liebherr en die heeft meer dan 20 jaar dienst gedaan voordat het minder werd. Ik heb dezelfde verwachting van deze.

Pluspunten

  • Grote laden
  • Zuinig met stroom

Minpunten

  • Bediening aan binnenzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora Capel 28-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ervaringen met de Liebherr diepvrieskast GN5235-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

8,0
Deze vrieskast is handig in gebruik. Grote laden en ze gaan makkelijk open en dicht. De enige aanmerking is het feit dat niet de werkelijke temperatuur wordt aangegeven bij het in gebruik nemen, maar de ingestelde temperatuur. Dat is geen probleem als hij op temperatuur is en blijft. Verder maakt hij weinig lawaai. Een prima product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Sanders 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Prachtige vrieskast van topkwaliteit heel degelijke sluiting en sterke grote lades.
Heel veel ruimte en makkelijke bediening.
Fijne verlichting heel handig.
Wilde perse een Liebherr echt de beste in koelen.

Pluspunten

  • Uitmuntende kwaliteit
  • Handig in gebruik
  • Fijne verlichting
  • Ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 08-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote diepvries, een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Mooie grote diepvries, overzichtelijke en grote lades. Past erg veel in, meer dan verwacht. Geeft een signaal als de deur niet goed gesloten is, wat erg handig is. Ook het led lampje die van bovenaf in de geopende lade schijnt is erg praktisch. Heel blij met deze aanschaf! Een aanrader!!

Pluspunten

  • Led lampje die in de geopende lade schijnt
  • Grote lades
  • Overzichtelijk
  • Waarschuwings signaal bij te lang geopende deur
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PeterdG 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt tot nu erg goed, zeer stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Nu 2 weken in huis,
Lades mooi diep waardoor veel ruimte,
Led verlichting is echt handig,
staat bij ons in de garage, waar het in de winter koud kan worden (Tot 0 graden)
Kan niks zeggen over de duurzaamheid maar deze vriezer ziet er degelijk uit,
Anti vacuum handvat is ook erg prettig,
Ik kan deze vriezer zeker aanraden,

Pluspunten

  • veel ruimte
  • Led verlichting
  • stil
  • mooi afgewerkte vrieskast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

. 03-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
SNEL GELEVERD
GOEIE DIEPRVRIES
EN OOK ZIJN WE GEBELD DAT DE LEVERING EEN DAG LATER KWAM DOOR STUKKEN ZEER VRIENDELIJKE CHAUFFEUR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imker 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Heb hiervoor ook een liebher gehad ontzettend lang perfect geweest nooit problemen
Vandaar onze keus weer voorheen liebher volgens ons de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Veere 15-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
De Liebherr GN5235-21 is een fantastische vrieskast, erg veel ruimte, 8 ruime laden, mooie uitstraling. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • erg ruim
  • no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam H 10-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Ontzettend veel ruimte en erg overzichtelijk door de doorzichtige laden. Ook de verlichting is super handig.

Pluspunten

  • doorzichtige laden
  • grote laden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

teunis 31-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

commentaar na een halfjaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Eerste bericht na aankoop was zeer positief over gebruik en status van de kast. Nu een halfjaar later alleen nog maar positiever over gebruiksgemak en volume van de kast

Pluspunten

  • volum kast
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen temperatuur aanduiding aan buitenzijde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**n@g**l.com 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gigantische vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

8,0
Gigantisch groot! Goed in te delen met de vele lades. Deur opent en sluit gemakkelijk.
Enige nadeel is dat de "bijpassende" koelkast een stuk kleiner is, had ze liever beide hetzelfde formaat gehad.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Makkelijk te openen deur

Minpunten

  • Geen koelkast met dezelfde maat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J.A.M. 05-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede vriezer, stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
We hebben voor de vrieskast van Liebherr gekozen omdat deze groot stil en zuinig is.
Een goede vireskast is van belang voor gezonde voeding en optimale bewaar omstandigheden, speciaal voor de in de zomer zelf geoogste verse groenten en fruit. Hierdoor kunnen we de komende maanden nog steeds genieten van de heerlijke groenten uit onze tuin.

Pluspunten

  • Ruim
  • Kwaliteit
  • Stil
  • Superfrost functie
  • Stevige lades

Minpunten

  • niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**n@h**l.com 10-10-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
mooi ruime diepvrieskast,we zijn er erg blij mee.
gelukkig kunnen er al mij producten in wat in mijn oude diepvrieskist zat.

Reageer

b**5@g**l.com 25-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanraader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
mooie ruime vrieskast om je voedsel ed in te bewaren en op te slaan. goed disign

Pluspunten

  • ruim

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**s@c**o.nl 12-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

liebherr ! top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
heb ruim ervaring met Liebherr producten en ook dit product is weer top. Zeer aanbevelenswaardig

Pluspunten

  • perfecte uitstraling
  • zeer betrouwbaar

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**n@l**e.nl 16-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Mooie, stille vriezer! Erg veel binnenruimte, heerlijk!

Vriezer doet wat het moet doen. Hopelijk kunnen we hier weer jaren mee vooruit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 09-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Een mooie grote staande vriezer met laden, de laden zijn diep waardoor je optimaal gebruik kan maken van de ruimte. Als het goed is hebben we straks geen last meer van ijsvorming in de vriezer en op onze producten!

Pluspunten

  • diepe laden
  • geen ijsvorming

Minpunten

  • zacht waarschuwingsgeluid vriezer te lang open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**l@h**i.nl 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr altijd topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Mijn keuze is wederom op Liebherr gevallen aangezien we bijzonder tevreden waren over voorgaande vriezer die helaas door een piekspanning de moed op moest geven.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • typeplaatje zit wel heel erg verstopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GLO 26-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

8,0
De Liebherr GN5235-21 vriezer gekocht ter vervanging van ons tafelmodel vriezer. Met een gezin van 4 waarvan twee wat jongere kinderen zochten we een grote degelijke en zuinigere vrieskast. Met de 8 laden is deze ruime vriezer een uitkomst waarin we zelfs nog per lade kunnen sorteren. ook de nofrost technologie is een uitkomst.

Pluspunten

  • 8 ruime lades
  • Nofrost technologie is top

Minpunten

  • 70 cm breed
  • Display zit achter de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

r.Koornneef 17-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, geen lawaai, een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Ik heb de Liebherr GN 5235-21 nu een paar dagen en hij vriest erg goed, maakt geen lawaai en de witte kast staat mooi in de logeer kamer. De 8 laden zijn ruim en met z'n no frost gaan de laden makkelijk open zonder ijs vorming. De display is makkelijk te bedienen en af te lezen. Ook de functie supervriezen werkt erg goed en snel. Kort om een echte aanrader.

Pluspunten

  • vriest goed
  • geen lawaai
  • display duidelijk
  • prettige handgreep
  • grote diepe laden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews