Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN5235-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WH 15-08-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Top vriezer super stil met gigantisch veel ruimte. Als je ff flink snack inkope doet zie je het nog amper legge🤣

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Lkkr stil
  • Strak afgewerkt
  • Achterkant dicht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

s***@z******* 27-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
I.vm. groentetuin hebben we een 2e vriezer aangeschaft. De 1e Liebherr volstaat volledig, dus hebben we een 2e aangeschaft. Makkelijke laden voldoende opbergruimte goed overzicht.

Pluspunten

  • fijne laden met voldoende opbergmogelijkheid
  • weinig geluid
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maakt niet uit 24-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Super, stil, veel ruimte, gewoon soort kast en lekker vierkant. Als je er plaats voor hebt echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

l********@h********** 24-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

8,0
Mooie grote lades, doorzichtig, dus je kunt zo zien wat waar in zit.
Zuinig, no frost .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**********@l****** 10-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede, ruime diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
We waren opzoek naar een goede diepvrieskast met brede lades, met veel ruimte. Dat hebben we gevonden. Helemaal naar wens. Erg blij mee

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi overzichtelijke lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m*********@h****** 06-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden met de diepvrieskast mooie uitstraling en veel ruimte perfect.

Pluspunten

  • Zeer betrouwbaar
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r******@h********** 05-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote en ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Gekozen vanwege de enorme ruimte die aanwezig is voor het overzichtelijk opbergen van producten. En het no frost systeem is onmisbaar, ontdooien eens in de zoveel tijd is niet meer nodig.

Pluspunten

  • Veel laden
  • 70 cm breedt
  • Extra diep

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f***************@g******** 27-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Robuust en gering verbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast gekocht vanwege de betrouwbaarheid en het lage energieverbruik. Het is te repareren en onderdelen zijn gemakkelijk te vinden omdat er een klantenservice is.

Pluspunten

  • geluiddemper
  • functioneel
  • lage consumptie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m*********@g******** 18-11-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Als deze vrieskast net zo goed zijn werk doet gaat hij net als zijn voorganger van liebherr dan hebben we hier ook weer 32 jaar plezier van.
Liebherr is echt een goed merk zeer aan te bevelen

Reageer

p************@h********* 29-10-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Gaat heel veel in
Erg stil
Zuinig met stroomverbruik
Lade schuiven super goed

Reageer

j***********@g******** 27-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Fijne grote vrieskast met no-frost, hebben reeds diverse vriezers van Liebherr gehad met goede ervaringen. Zeker prijs kwaliteit verhouding heel goed.

Reageer

i***@n****************** 18-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
beste apparaat voor onze doeleinden. Veel capaciteit en snel invriezen.
Vooral in de energiekosten komt deze goed uit de bus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*************@g******** 04-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne diepvrieskast met voldoende inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
De Liebherr GN5235-21 vrieskast is erg geruisloos, makkelijk te installeren en neemt ondanks zijn grote inhoud weinig plaats in.
Wij zijn er erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 27-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Na 26 jaar trouwe dienst van mijn Liebherr vrieskast toe aan een nieuwe vrieskast. Gekeken naar het volume van de vorige is mijn keus op deze gevallen. Makkelijk te plaatsen en in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

c**************@g******** 25-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Prachtig overzichtelijke diepvrieskast met grote lades. Energiezuinig en vrijwel geluidloos.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Overzichtelijk
  • Geluidsarm
  • Mooie ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan vd Werfhorst 21-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Wat een fantastische vriezer. Liebherr doet zijn naam eer aan met dit product. Mooie premium uitstraling, heel veel ruimte en een praktische verdeling van de vakken. Misschien in aanschaf iets duurder maar je krijgt er heel veel comfort voor terug.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooie uitstraling
  • Praktische indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f***********@z******* 10-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een goede investering voor de toekomst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Onze nieuwe diepvrieskast, met 8 grote/diepe en overzichtelijke laden voldoet helemaal aan onze verwachting. Blijkt snel op vriestemperatuur te zijn en is energiezuinig. Lijkt duurder in de aanschaf, maar ook een investering voor de toekomst. Zijn 30-jarige voorganger (zelfde merk, maar kleiner) doet nu dienst bij onze zoon. Mijn groentetuin is er (met mij) blij mee.

Pluspunten

  • Snel op het gewenste vriespunt.
  • Laden zijn overzichtelijk.
  • Menu-instellingen zijn overzichtelijk.
  • De deur is gemakkelijk om te zetten.
  • Voelt degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m*@l************* 31-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en zuinige vriezer met grote laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met extra grote laden, strak design, gemakkelijke bediening. Liever had ik de bediening en het display op de buitenzijde gezien (nu moet de deur open om hierbij te kunnen). Zuinig in gebruik en blijft bij een eventuele spanningsuitval lang koud. Onze vorige vriezer was ook een Liebherr en die heeft meer dan 20 jaar dienst gedaan voordat het minder werd. Ik heb dezelfde verwachting van deze.

Pluspunten

  • Grote laden
  • Zuinig met stroom

Minpunten

  • Bediening aan binnenzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora Capel 28-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ervaringen met de Liebherr diepvrieskast GN5235-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

8,0
Deze vrieskast is handig in gebruik. Grote laden en ze gaan makkelijk open en dicht. De enige aanmerking is het feit dat niet de werkelijke temperatuur wordt aangegeven bij het in gebruik nemen, maar de ingestelde temperatuur. Dat is geen probleem als hij op temperatuur is en blijft. Verder maakt hij weinig lawaai. Een prima product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Sanders 23-06-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Prachtige vrieskast van topkwaliteit heel degelijke sluiting en sterke grote lades.
Heel veel ruimte en makkelijke bediening.
Fijne verlichting heel handig.
Wilde perse een Liebherr echt de beste in koelen.

Pluspunten

  • Uitmuntende kwaliteit
  • Handig in gebruik
  • Fijne verlichting
  • Ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 08-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote diepvries, een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
Mooie grote diepvries, overzichtelijke en grote lades. Past erg veel in, meer dan verwacht. Geeft een signaal als de deur niet goed gesloten is, wat erg handig is. Ook het led lampje die van bovenaf in de geopende lade schijnt is erg praktisch. Heel blij met deze aanschaf! Een aanrader!!

Pluspunten

  • Led lampje die in de geopende lade schijnt
  • Grote lades
  • Overzichtelijk
  • Waarschuwings signaal bij te lang geopende deur
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PeterdG 18-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt tot nu erg goed, zeer stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Nu 2 weken in huis,
Lades mooi diep waardoor veel ruimte,
Led verlichting is echt handig,
staat bij ons in de garage, waar het in de winter koud kan worden (Tot 0 graden)
Kan niks zeggen over de duurzaamheid maar deze vriezer ziet er degelijk uit,
Anti vacuum handvat is ook erg prettig,
Ik kan deze vriezer zeker aanraden,

Pluspunten

  • veel ruimte
  • Led verlichting
  • stil
  • mooi afgewerkte vrieskast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

. 03-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

SUPER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
SNEL GELEVERD
GOEIE DIEPRVRIES
EN OOK ZIJN WE GEBELD DAT DE LEVERING EEN DAG LATER KWAM DOOR STUKKEN ZEER VRIENDELIJKE CHAUFFEUR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imker 09-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

9,0
Heb hiervoor ook een liebher gehad ontzettend lang perfect geweest nooit problemen
Vandaar onze keus weer voorheen liebher volgens ons de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Veere 15-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN5235-21

Algemene score

10,0
De Liebherr GN5235-21 is een fantastische vrieskast, erg veel ruimte, 8 ruime laden, mooie uitstraling. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • erg ruim
  • no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews