Miele F 12020 S-2 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
104 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

IRD 30-08-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Een Miele gekocht vanwege de goede reputatie van het merk. Nu een half jaar in gebruik. Pluspunten: redelijk stil, vriest goed in, efficiënt ruimtegebruik (vierkante laden), makkelijk schoon te maken van binnen.

Toch een paar punten van kritiek: de laden zijn van dun plastic en niet uit een geheel. Het doorzichtige frontje voelt fragiel. Ik verwachtte wel meer kwaliteit van Miele. Viezigheid tussen frontje en lade is lastig te verwijderen.
Het grootste nadeel is echter de ijsvorming. Na een aantal maanden moest de hele vriezer alweer ijsvrij gemaakt worden. De wanden, bovenkant, glasplaten en laden. Overal was ijs aangekoekt. Alleen de achterkant was ijsvrij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

geluid wordt steeds irritanter

Algemene score

5,0
mooie strakke stevige handzame vriezer.
echter.... inmiddels 4 maanden in bezit en geluid is van 42 naar nu 49Db opgelopen.. ook de frequentie van aanslaan is onverminderd hoog..
prima vriezer voor aparte kamer

Pluspunten

  • makkelijk instelbaar op gewenste temperatuur
  • vriest echt super in

Minpunten

  • lawaai
  • slaat heel vaak aan 6a7 x uur

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Miele 24-05-2017

Hallo Richard, bedankt voor je review. wij vinden het vervelend te vernemen dat jij niet tevreden bent over je vriezer. wil jij zo vriendelijk zijn om je adresgegevens en telefoonnummer te mailen aan webcare@miele.nl, dan nemen wij contact met je op.
Alvast bedankt.

Ron 25-09-2017

Die reactie van Miele maakt weer een hoop goed, ben benieuwd wat Miele heeft betekent voor u ??

Reageer

Tom Schraven 26-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Uitermate practisch en zeer geschikt voor ons huishouden.

Algemene score

10,0
We hadden al een Miele diepvrieskast. Wegens veranderde gezinsomstandigheden en de uitstekende ervaring met dit artikel hebben we een 2e aangeschaft. Overigens onze hele keuken is uitsluitend met Miele apparaten uitgerust.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Snel invriezen van producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gouda 25-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime diepvries

Algemene score

8,0
We hebben bewust voor een miele diepvries
Vanwege de kwaliteit maar helaas vinde. We het plastic waar we de lade mee open moeten trekken wel erg kwetsbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Pierre Joosten 25-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vrieskast. Aan de buitenkant afleesbare temperatuur. De bewaartemperatuur staat als een huis. Het geluid in de bedrijfstoestand is licht hoorbaar, maar niet hinderlijk.

Pluspunten

  • Instellingen aan de buitenkant
  • Temperatuur aan de buitenkant zichtbaar
  • Invries indicatie aan de buitenkant zichtbaar

Minpunten

  • Zacht geluid hoorbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 25-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Robuste vriezer, lage stroomkosten en stille motor.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voldoet volledig aan de eisen van een moderne vriezer.
Zoals, zuinig met stroom - stil tijdens in bedrijf zijn - lades zijn zeer sterk - de vriezer is makkelijk te ontdooien en schoon te maken.

Pluspunten

  • Kwaliteit / prijsverhouding is in balans.
  • Waar voor je geld.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Visser 25-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat, jammer dat dit apparaat geen no frost systeem heeft.
Pluspunt 4 lades, voor prettige verdeling diepvries producten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roel 23-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima, ruime vrieskis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze vrieskist nu al enige jaren in mijn bezit. Is een prima apparaat. Vriest zeer goed en vraagt weinig onderhoud.

Pluspunten

  • ruime vrieskist
  • weinig onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hertog 23-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Veel bergruimte

Algemene score

7,0
Wij zijn ingegaan op zijn prijs; Een meer sterren vrieskast gelijk een stuk duurder!
Wat betreft vrieseffect,waarvoor uiteindelijk aangeschaft,voldoet hij wel!
Houdt zich precies aan ingestelde Temperatuur.

Pluspunten

  • Veel bergruimte
  • Juiste Temp.goed instelbaar

Minpunten

  • Produceert irritante bromtoon!
  • Handgreep ivm stoten erg hoekig!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

solide kwaliteit helaas wel aanwezig

Algemene score

7,0
je hebt echt iets in handen, mooi afgewerkt, solide gebouwd maar!
ik heb de vriezer gekocht om er geen last van te hebben (geluid) en dat valt echt tegen.
De motor welke veel aanslaat is echt hoorbaar van 8 meter afstand.. voor miji echt een zwaar minpunt. voor de rest, machine was binnen 2 uur al op de -18 das wel heel mooi!

Pluspunten

  • degelijkheid
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • motor hoorbaar
  • motor slaat wel vaak aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Miele 06-02-2017

Vervelend dat u niet tevreden over bent over het geluidsniveau. Uiteraard speelt de akoestiek van de ruimte waarin hij geplaatst is een belangrijke rol. Wij willen graag met u in contact komen. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om uw adresgegevens te mailen aan webcare@miele.

Sydney 28-08-2017

Hoi Richard, afgelopen vrijdag ook Miele F12020 S2 vriezer gekocht die dezelfde euvel vertoont zoals u beschrijft (motor is hoorbaar en slaat vaak aan). Ben al in bezit van vorige type viezer (F12020 S) waar ik zeer tevreden over ben en heel geruisloos is.
Dit was de belangrijkste de reden voor de aanschaf van een extra Miele vriezer.

Nu zie ik bij de reactie dat Miele contact met u heeft gezocht en ik ben heel benieuwd hoe zij dit probleem aan uw vriezer hebben verholpen.

Reageer