Liebherr GN1066 Tafelmodel Vriezer - 99L - Wit - F Energieklasse

Liebherr GN1066 Tafelmodel Vriezer - 99L - Wit - F Energieklasse - Vriezers

Energieklasse A, F

Liebherr GN1066 Tafelmodel Vriezer - 99L - Wit - F Energieklasse - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN1066 Tafelmodel Vriezer - 99L - Wit - F Energieklasse op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

sjors17-05-2021

Service snelle response

Vriezer gaat kapot binnen service periode van 2 jaar.Service gebeld, de volgende dag komt de service monteur, is snel.Ben benieuwd hoe het verder gaat. De vriezer is een mooi en fijn no Frost apparaat.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Stil apparaat.
  • Ruime vriesruimte
AJD te A01-05-2021

Liebherr diepvrieskast

Heb mijn huidige diepvriezer ingeruild voor de Liebherr diepvriezer NO FROST Veel ruimte en zeer zuinig en GEEN SCHOONMAAK Een verademing deze diepvriezer Beveel deze diepvriezer dan ook zeer sterk aan
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • bijna geen lawaai van de compressor
H van Rosmalen06-12-2020

Dhr

Ik heb nu een tijdje de vriezer in gebruik,wat mij opvielt ,dat hij me niet opvielt,zo geruisloos en werkte perfect op allelei terijn. Mijn dochter heeft er ook gelijk een gekocht ,Wat een pracht van een friezer geweldig vooral dat no frorst bevalt me uitstekend ,dat wens ik iedereen deze friezer.een totale frier, niet de goedkoopste ,maar wel de beste.
Louis28-10-2020

Prima kast

Plus punt is het geluid .en dat je hem telkens niet meer hoeft te ontdooien.en het belangrijkste is dat hij de producten snel in vriest
Gert Wessels16-09-2020

Liebherr Vrieskast type GN1066

Prima vriekist met 3 laden (voor mij als 1-persoons huishouding, meer dan voldoende ruimte). Extra handing: verlicht bedienings-display aan de buitenzijde van he apparaat. Nofrost (dus niet meer het ontdooi-ritueel) Superfrost voor snel invriezen. Deuralarm na 60 sec. indien de deur niet (goed) is gesloten. Relatief zuinig in gebruik (energielabel A+).
Pluspunten
  • nofrost
  • superfrost
Jolanda12-09-2020

Goede vriezer

fijne vriezer met een fijne indeling, nofrost dus in principe geen omkijken naar. De eerste vriezer is zo goed bevallen dat we nu zonder aarzelen de tweede hebben gekocht.
Fred05-08-2020

Prima keuze

Ik heb de diepvries nu enkele maanden en hij bevalt prima. Geen rare geluiden en handig zijn de doorzichtige laden.
Pluspunten
  • Doorzichtige laden
Ruud Z21-07-2020

Fijne, solide en eenvoudig bedienbare stille vriezer

No frost is ideaal. Verder makkelijk te bedienen en een handige temperatuurinstelling. Alles voelt solide aan en is degelijk afgewerkt. Handige afmetingen en krijgt het in no time op de ingestelde temperatuur. Geen bonken ijs op de ingevroren producten. Rijp. Tot nu toe een goede keus.
Pluspunten
  • No frost
  • Temperatuurinstelling met fijn display
  • Doet zijn werk vrij stil
  • Geen rijp op diepgevroren producten
  • Solide
Minpunten
  • Niet de goedkoopste vriezer
  • geen verdere minpunten
Mny13-07-2020

Goede degelijke vrieskast

Nette vrieskast, voelt degelijk en heeft duidelijke display. Nadeel is dat de deur erg vast sluit en moeilijk te openen is. ( gaat zwaar)
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Degelijk
Minpunten
  • Deur is lastig te openen
Louis10-07-2020

Hij is stil

Wat mij opvalt dat hij stil is .en er gemakkelijk te bedienen .en de super frost is een plus punt .en de afwerking is prima ziet er solide uit
Pluspunten
  • Stilte
  • Bediening
Minpunten
  • Heb hem nog tekort
Tevreden klant02-07-2020

Grote lades

Mooie vrieskast prijs kwaliteit prima, reden aankoop, heerlijk niet meer ontdooien, mooie ruime lades.
Pluspunten
  • Mooie vrieskist mooie ruime lades.
  • Nooit meer ontdooien
Baas05-06-2020

uitstekende vriezer met No Frost

de indeling van de losstaande vriezer is fijn. De lades zijn groot genoeg. Het apparaat mag nauwelijks geluid en is voorzien van handige opties. Vooral No Frost is een noodzaak: nooit meer ijs moeten krabben!
Pluspunten
  • No Frost
  • ruimte
  • Geluid
  • niet zwaar
Minpunten
  • geen kunnen vinden
Sil13-05-2020

Diepvries tafel model

Handig tafel model diepvries. Genoeg ruimte. Niet te ontdooien. Vriest goed in. Overzichtelijke makkelijke uitschuif lades. 7 jaar garantie.
Pluspunten
  • Antifrost
  • Temperatuur meting digitaal
  • Energie zuinig
Cath27-04-2020

Mooie vrieskast. Prijs/kwaliteitsverhouding goed.

Voor een tweepersoons huishouden is deze vrieskast aanbevelenswaardig. De vrieskast voldoet aan onze eisen, o.a. qua energie, geluid, solide, design en natuurlijk de no-frost. De vrieskast is eenvoudig te bedienen. De superfrost-knop is ook een pluspunt. Door de geringe afmetingen is deze vrieskast makkelijk te plaatsen. De vrieskast is keurig afgewerkt. Ik heb diverse vrieskasten vergeleken, maar na 5 minuten was mijn keuze vrij snel gemaakt. Ik ben een tevreden klant.
Pluspunten
  • No-frost / superfrost
  • Solide
  • Mooie afwerking
  • Geringe afmeting, makkelijk te plaatsen
  • 42 dB, aanvaardbaar geluidsniveau
Fred16-04-2020

Mooi compact apparaat

Mooi en duurzaam apparaat. Menu eenvoudig in te stellen en te bedienen. Helderheid display naar wens in te stellen.
Mic.11-04-2020

No-frost is super handig

Ik heb al een koel/vries combi van Liebherr (10 jaar), ook met No-frost en deze heb ik nog hoeven te ontdooien, dat is echt super fijn. Dit voorkomt ook dat de vriezer meer stroom gaat verbruiken vanwege ijsvorming.
Pluspunten
  • No-frost
  • binnen temperatuur afleesbaar
  • Degelijk product dus duurzaam
Minpunten
  • is iets duurder, wel veel meer waar voor je geld.
Johan09-04-2020

Liebherr vriezer GN 1066-20

Op basis van referenties deze vriezer gekocht. Product wordt door gebruikers aanbevolen, laag energieverbruik en lange houdbaarheid wanneer stroom uitvalt.
Pluspunten
  • laag energieverbruik
  • mooie ruime lades
  • snel invriezen
  • gemakkelijk instelbaar
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
Rering26-03-2020

Stille tafel model vriezer

Sinds een dag, maar hij bevalt prima. Hebben al een koel/ vriezer Nu kleine tafel model erbij. De prijs is dan misschien iets hoger, maar het apparaat is stil en no-frost zorgt ervoor dat ontdooien niet meer nodig is - ideaal! Indeling met laden en glasplateaus is eenvoudig aan te passen. Zijn erg blij met deze aankoop. Pluspunten Ontdooien niet meer nodig Stil
Liebherr GN 1066-2011-03-2020

Goed formaat en genoeg ruimte

Het werkt fantastisch en is heel stil. Vooral het zelfontdooien is een enorme plus. Bovendien makkelijk aan te sluiten.
Pluspunten
  • zelf ontdooiend
  • heel stil
Mevr.E.Leget16-08-2018

Ontwerp: strak,mooi.

Zeer gebruiksvriendelijk,grote diepe laden,hoeft niet ontdooit te worden,producten worden goed ingevroren!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik.
  • Genoeg ruimte.
Jablo21-08-2016

Levensduur waarschijnlijk 9 jaar.

Een prima vrieskast op dit moment hebben wij de voorloper van de GN 1066 is de GN 1056. Hij werk prima de temperatuur is stabiel alleen hoop ik deze langer dan 9 jaar meegaat. Wij hebben deze 1066 gekocht omdat die naast de koelkast KTP 1750 moet staan en deze qua uitvoering overeenkomen.Dus het enige nadeel zou de korte levensduur kunnen zijn.
Pluspunten
  • Mooie uitvoering.
  • Goede afwerking
  • Mooi bedienings paneel
Minpunten
  • Levensduur ?