De flowsteam stoomreiniger meteen uitgepakt bij ontvangst .
Mijn kleed was toe aan een schoonmaakbeurt , met een hond in huis is dat vaak nodig. Maar wat een geweldig apparaat. Word goed en erg snel warm warm .ik schrok wat er van het kleed af kwam, dit had ik nooit verwacht dat het zo vuil zou zijn, omdat het een donker kleed betreft. Het kleed heeft weer een frisse en schone look terug gekregen.
Heel makkelijk in gebruik , ook superfijn is het lange snoer van 5 meter voor meer bewegingsvrijheid.
Het vullen en leegmaken van de 2 afzonderlijke waterbakken (schoon en vuil water) is makkelijk en vrij eenvoudig .
Verschillende hulpstukken voor verschillende schoonmaak klusjes zelf voor stomen van kleding, via tiptoetsen makkelijk in te stellen .
De FLOWSTEAM® 6-in-1 Stoomreiniger PRO is een uitmuntende stoomreiniger. Deze stoomreiniger heeft een interessante samenstelling, waarbij onder meer het 5 meter lange snoer opvalt. Dankzij dit snoer geniet je van de gewenste bewegingsvrijheid. Ook is het ideaal dat je deze stoomreiniger in 4 verschillende stoomstanden in kunt stellen. Ongeacht waar je dit apparaat voor wilt gebruiken, stel je ‘m dus moeiteloos geheel naar wens in.
Wil je de FLOWSTEAM® 6-in-1 Stoomreiniger PRO als handstomer gebruiken? Oók dat is mogelijk. Verder krijg je nog meerdere opzetstukken meegeleverd en geniet je van een geweldige kracht. Deze stoomreiniger is binnen 20 seconden opgewarmd en levert vervolgens stoom met een temperatuur van 100 C. Het is vervolgens mogelijk om maar liefst 90 minuten onafgebroken gebruik te maken van deze stoomreiniger! Het apparaat is geschikt voor o.a. tapijtreiniging, vlekkenverwijdering, handstomen en het reinigen van je bankstel of stoelen , dus je kunt meerdere schoonmaaktaken uitvoeren met één toestel