Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik - Videobabyfoons
Slechte batterij
Goed beeld. Geluid redelijk, als je een liedje afspeeld klinkt het voor je baby goed maar voor jou erg vals. Jammer dat de batterij super slecht is. Camera doet het alleen met stekker en het scherm houd het maar paar uurtjes vol. Dan moet ie ook echt in de lader. Achteraf zeker een andere keus gemaakt.
Pluspunten
- Goed beeld
Minpunten
- Erg slechte accu
Goede babyfoon
Ik heb 3 a 4 maanden lang lopen oriënteren welke babyfoon ik nu moest aanschaffen
En telkens kwam ik toch weer bij deze babyfoon uit!
Aangezien ik ook best een lastige ben als ik bepaalde revieuws lees dat ik dan best snel afknap
Nu bij deze babyfoon zag ik dat die behoorlijk hoog scoorde en dat de meeste revieuws heel erg positief zijn
Mijn kleine moet nog geboren worden maar wilde toch wel een goede babyfoon in huis. Tot nu toe doet die wat die moet doen !
Makkelijk te installeren en verbinding is super tot nu toe gewoon echt 100 procent storingsvrij!
Praatfunctie werkt perfect beeld is super
Wel een beetje korrelig hier en daar maar goed je hoeft er geen fotos mee te knippen ondanks dat vindt ik het beeld nog steeds gewoon mooi en met de belichting instellingen kan je hem lichter en donker zetten zodat je de juiste stand hebt om je kindje het mooist en duidelijkst te zien!
Wat ik ook erg een pluspunt vindt maar dit is puur persoonlijk er zitten 3 liedjes op als je dat op de ouderunit aanzet hoor je hem boven en op je ouder unit vindt ik wel prettig zo weet je zeker dat je een muziekje aan hebt staan en vindt het voormezelf ook best rustgevend Haha ik had bij sommige revieuws gelezen dat mensen dit storend kunnen vinden maar heel eerlijk geluid is alles behalve storend!
Signaal is hier ook gewoon 4 volle streepjes dus is ook echt 100 procent al met al ik ben zeer tevreden met deze aankoop en hoop dat ik er lang plezier van mag hebben!
Pluspunten
- Leuke liedjes
- Makkelijk in te stellen
- Mooi scherm
- Goed bereik
- Nightvision
Slechte opladers en service
De babyfoon werkt goed, maar mijn oplader is voor de 2e keer kapot. De eerste keer kreeg ik in de winkel een nieuwe, probleem snel opgelost. Nu moest ik via Luvion klantenservice een nieuwe aanvragen. Dinsdag aangevraagd en de oplader zou meteen verstuurd worden. Nog niets ontvangen en kerst komt er aan, dus een dikke week zonder babyfoon. Erg vervelend en zeker met een ziek kind!
Pluspunten
- Fijne babyfoon
- Betaalbaar
Minpunten
- Slechte opladers
- Trage service
goede babymonitor
wij hebben dit product gekocht om ons kleintje in de gaten te houden.
zeer belangrijk voor als ze gaan draaien maar nog niet terug kunnen draaien.
hebben wel een speciale matras gekocht maar het is toch beter dat ze op hun rugje kunnen liggen.
met dit groot beeldscherm heb je het zo gezien.
zeer helder en duidelijk beeld zowel bij licht en donker.
het beeld kun je ook uitzetten maar gaat automatisch aan als je baby geluiden maakt. ( je hebt gelukkig gevoeligheid keuzes )
en als je even je kind gerust wil stellen hoef je je zetel niet uit je kunt zo met ze praten als je de knop in duwt. of je zet een deuntje op zodat ze terug lekker kunnen inslapen
zeer handig is ook dat je de kamer temperatuur kunt aflezen zo kun je zorgen dat ze het nooit te koud krijgen
je kan ook meerdere camera's aansluiten handig als je 2 of meer baby's in de gaten moet houden
gewoon een prachtig toestel
eens je het hebt is het niet te missen
Pluspunten
- verbinding afstand
- groot scherm
- meerdere camera's instelbaar
- spaarfunctie voor batterij
Minpunten
- camera heeft geen batterij
Mooi beeld en goed bereik
Artikel ziet er mooi uit. Geen storing of out of range gedoe. Mooi bereik met 4-5 streepjes. Mooi beeld, je ziet overdag duidelijk en nachts zie je ook prima. Je kan ook mooi inzoomen. Wat ook leuk is dat je met kind kan praten als je dat wilt. De muziekjes zijn ook leuk voor als ze wakker zijn.
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Heldere displat
- Gebruiksvriendelijk
- Fraai design
Minpunten
- Geen
Slecht bereik
Handig apparaat met uitgebreide functionaliteit. Mooi design en handig in gebruik. Maar het apparaat heeft een matig tot zeer slecht bereik en voldoet niet aan de specificaties die luvion stelt.
Namelijk alleen binnenshuis op dezelfde verdieping is er enig bereik. Maar een verdieping lager en buiten op het terras is er geen bereik meer, direct tegen de achtergevel binnen een radous van 8 meter wel te verstaan. Dus ik zou dit mooie apparaat alleen adviseren voor ouders in een klein appartement of flat.
Pluspunten
- Gebruik
- Design
Minpunten
- Bereik
- Beeld
- Bereik
Babyfoon Luvion
Doet precies wat he belooft!
Het apparaat heeft idieel gewicht. Camera kan vastgeschroefd worden en dat heb ik ook gedaan.
Ook de ontvanger is licht. Dat is wel fijn als je hem aan je riem legt. Maar aan de kabel staat ie niet echt stevig.
Hij vindt meteen signaal en ook het menu is super simpel.
Ik twijfel alleen over electriciteit consumptie tijdens nacht.
Overal TOp product!
Fijne babyfoon
De Luvion essential is een fijne babyfoon, goed geluid, scherp beeld, makkelijk in gebruik en goed bereik.
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Geluidskwaliteit
- Makkelijk in gebruik
Beeldscherm na drie maanden al kapot
Ik was zeer tevreden over deze camera babyfoon. Makkelijk in gebruik, goed geluid. Goed beeld (wel heel fel voor snachts) tot nu. Nog geen drie maandjes in gebruik en mn beeldscherm staat ineens op wit en zie lettelrijk niks meer. Ben benieuwd wat luvion gaat reageren. Heb een mailtje gestuurd vandaag.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Hoge sensitivity
Minpunten
- Na drie maanden beeldscherm al kapot
- Fel scherm in de nacht ondanks op zn lichts zetten
Duidelijk beeld en geluid
Ideaal zo'n camera, zo kan je de kleine goed in de gaten houden. Geluid is goed, al zit er wel vertraging in.
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Temperatuurweergave klopt niet
- Terugspreekfunctie niet heel duidelijk/schero
Super!
Geweldige babyfoon!
Goed nachtzicht van dichtbij. Veraf iets minder.
Bereik is ook goed. In het hele huis en buiten hebben wij bereik. Maar onze tuin is dan niet zo groot dus weet niet of hij verder goed bereik heeft.
Scherm is groot en duidelijk.
Enig minpuntje is dat de batterij van de ouder unit erg snel leeg is. Snachts zit hij continu aan de lader overdag niet. En de babyfoon is erg gevoelig. Staat op de laagste stand en springt al aan als er een deur dicht gemaakt wordt. Maar ook hier ondervind ik geen hinder aan.
Al met al ben ik zeer blij met deze babyfoon.
Pluspunten
- Groot scherm
- Dichtbij duidelijk beeld
- Goed nachtzicht
Minpunten
- Batterij ouderunit snel leeg
- Zeer gevoelig
Tegenvaller
Goede hoop op deze beste koop
Nou hij is terug naar de winkel
Omdat :hij heel goedkoop aanvoelt
Slecht bereik
Slechte kijkhoek (op de salontafel moet je opstaan van de bank af om te kijken)
Bijgeluiden met overschakelen van de camera
Veel te duur
Brokkelig beeld
Nu een alecto dvm 120...goedkoper en serieus 10x scherper beeld en goed signaal
Minpunten
- Bereik
- Kijkhoek
- Materiaal
- Prijs
- Bijgeluiden
Super babyfoon
Na ontvangst van de babyfoon werkte alles direct. Camera en afstandbediening waren direct met elkaar verbonden waardoor je het product direct kan gebruiken. Heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast werkt de babyfoonscherm bij licht en donker goed. Leuk dat er 3 liedjes geprogrammeerd zijn die je op afstand kan starten, tevens de functie om wat te kunnen zeggen op afstand is handig. Al met al een super babyfoon.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Scherm goed afleesbaar
- Spraak op afstand
Minpunten
- Nog niet ondekt
Veel meer van verwacht, helaas
Had er meer van verwacht aangezien het het best gekozen product was. Slecht bereik, als ik twee verdiepingen naar beneden ben doet die niks meer.
Je kunt het beeld niet bewegen als die ingezoomd is.
Ook vind ik de helderheid van het display veel te scherp ook al staat die op zijn donkerst.
Verder vind het geluid en beeld kwaliteit wel goed.
Pluspunten
- Mooi beeld
- Goed geluid
Minpunten
- Erg slecht bereik
- Vel beeld
- Zoom kan je niet bewegen
- Veel meer van verwacht voor 150,-
Top Babyfoon
Eerst vonden we een babyfoon met scherm onnodig en ze zijn allemaal aardig aan de prijs.
Toen de kleine er eemaal was vonden we het toch fijn om haar te kunnen zien ipv 37383x naar haar kamertje te lopen.
Opzoek naar een babyfoon met camera dus. We kwamen op deze uit met een mooie prijs. We hebben er geen moment spijt van. Wat een fijne babyfoon. Je hoort alles (zelfs de kleine ademen) en het beeld is goed!
Pluspunten
- Goed beeld
- Goed geluid
- Makkelijk te gebruiken
- Terugspreekfunctie
- 3 muziek liedjes
Makkelijk in gebruik, goed geluid, goed beeldscherm
De Essential is een verademing. Met onze eerste babyfoon van een andere merk was eigenlijk altijd wat. Heel irritant want je wil graag zeker weten dat je kindje rustig ligt te slapen. De Essential werkt echt top. Beeldscherm is heel duidelijk en geluid echt prima. Het is alsof je naast het bedje zit. Een aanrader!
Pluspunten
- geluid
- beeldscherm
- accuduur
Super babyfoon
Hele fijne babyfoon. Erg makkelijk in gebruik en precies wat wij nodig hebben. Hiervoor hadden wij een babyfoon van een ander merk dat niet naar verwachting werkte. Wij kunnen onze baby nu dag en nacht goed zien. Vooral de VOX functie werkt goed. De babyfoon springt aan zodra onze baby geluid maakt. Wij raden deze babyfoon zeker aan iedereen aan.
Pluspunten
- Beeld
- Gebruiksvriendelijk
- VOX
- Meerdere camera's mogelijk
Goed beeld en geluid
Goed en duidelijk beeld. Goed geluid. Makkelijke en duidelijke opties. Speelt muziek af en heeft een handig nachtlampje.
Voldoet aan al mijn wensen
Deze babyfoon heeft alle functies die ik nodig acht voor een babyfoon (en nog een paar meer). Zeker als je een stopcontact hebt in de buurt van waar je de camera wilt plaatsen en waar je naar het beeldscherm wilt kijken (eerste is noodzakelijk, tweede erg handig omdat de accu het niet eeuwig volhoudt).
Pluspunten
- beeldkwaliteit, zeker overdag
- vele functies
- makkelijk te installeren
Minpunten
- accuduur (geen minpunt met stopcontact nabij)
Luvion babyfoon met mooi beeld en goed geluid
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Ook in het huis van de buren geeft hij tot in ons huis een goed signaal zonder te storen
terugspreekfunctie is ook leuk
Goede beeldbabyfoon
Goede beeldbabyfoon. Geeft een duidelijk beeld weer, zowel overdag als in het donker.
Makkelijk te bedienen en in gebruik te nemen, ook handig voor de opa's en oma's :).
Is eventueel ook aan te sluiten met meerdere camera's.
Erg tevreden over het product!
Pluspunten
- Helderheid beeld
- Stoort niet
- Zowel dag- als nachtbeeld duidelijk
- Makkelijk in gebruik
Top Babyfoon!
Fijne babyfoon! Erg makkelijk te installeren, stelt echt werkelijk niets voor.
De bediening is erg eenvoudig.
Veel zaken in te stellen, zonder dat er teveel bij komt kijken.
Ondanks de slaapkamer erg donker is, is op het scherm alles duidelijk te zien.
Vrienden van ons hebben de Luvion Easy, maar persoonlijk vinden wij een groter scherm fijner. Iets duidelijker te zien, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Verder is ons kindje nog niet geboren, dus we zijn nog geen experts ;-)
Ik zou deze zeker aanraden!
Pluspunten
- Lange voedingskabel
- Eenvoudige bediening
- Eenvoudig te installeren
- Scherp beeld
Minpunten
- Camera moet altijd aan de voeding
Top babyfoon
Na veel beoordelingen te hebben gelezen ben ik bij deze uitgekomen. En ben zeer tevreden!
Door het duidelijke beeld kan ik gemakkelijk mijn kind bekijken, wat een prettig gevoel geeft.
Pluspunten
- Duidelijk beeld
- Makkelijk te installeren
Groot scherm
Makkelijke babyfoon. Je kunt je baby goed in de gaten houden. Zelfs in het donker! Het geluid is ook prima, jammer dat je zelf het muziekje blijft horen als het aanstaat.
Groot scherm
Fijn apparaat en erg gebruiksvriendelijk door het overzichtelijke menu. Door het grote scherm kan je alles duidelijk, zonder er met je neus bovenop te zitten zien.
Pluspunten
- Groot scherm
- Lange voedingskabel