LUVION Essential Limited Black Edition Babyfoon met camera - Babyphone - Premium Baby Monitor - Videobabyfoons

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LUVION Essential Limited Black Edition Babyfoon met camera - Babyphone - Premium Baby Monitor op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Blue09-03-2023

Luvion easy

Goede babyfoon met goed bereik . Duidelijk scherm . Goed product We hebben er inmiddels een tweede bij gekocht . Gebruiken hem ook buiten doet het daar ook prima
Bodine27-12-2022

Lijkt mooi maar valt erg tegen

We hebben de babyfoon nu 3 maanden in gebruik. Prachtig, mooi beeld. Maar na 2 maanden zijn alle icoontjes verdwenen. Onze dochter is nu net 3 maanden en al snel waren alle knopjes zwart. Mijn vriend had laatst al per ongeluk het muziekje aangedrukt ipv de uitknop. Want hij zag het niet. Super onhandig. Ik hoor van vrienden die hem ook hebben, dat zij dit ook hebben. Erg jammer want het is een duur ding.
Pluspunten
  • Duidelijk beeld
Minpunten
  • Slechte accu
  • Knopjes vervagen