Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VTO812WA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**9@h**l.com 30-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Waarom gekocht?
Voor het koel in de woning te krijgen en is nu de vervanger van de oude geworden en hebben er eentje bijgesteld

Pluspunten

  • Lekker koelend
  • Breder gebied welke verkoeld word.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**s@i**k.be 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Top product heb er 2 gekocht en zeer tevreden
Ik ga zeker bij dit merk blijven
Nooit eerder een goede ventilator gehad zoals deze !!!!

Pluspunten

  • 100
  • 100

Minpunten

  • 000
  • 000

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**1@g**l.com 31-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
Zorgt voor verkoeling, goede prijs-kwaliteit verhouding en staat mooi in ons interieur. Blij mee!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Doet waarvoor gemaakt

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

p**s@c**a.nl 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanschaf torenventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
na een aantal zeer hete en klamme nachten hebben wij na aanschaf van de Inventum torenventilator weer heerlijk kunnen slapen.
Verreweg de beste aankoop sinds tijden.
Wij raden deze ventilator zeer aan.

Pluspunten

  • Warme nachten en slaapproblemen opgelost.

Minpunten

  • geluid kan wat hinderlijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

V**l@k**t.nl 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

torenventilator Inventum VT 0812 WA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
de ventilator voldoet waarvoor ik deze aangeschaft heb, n.l. voor de slaapkamer, je kunt deze in verschillende standen zetten, heeft afstandsbediening, erg handig als je in bed ligt, model ziet er mooi uit, en n prima prijs. ben er blij mee.

Pluspunten

  • compact model
  • afstandsbediening
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter M 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima torenventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een torenventilator omdat we deze in de smalle gang bij ons wilden plaatsen. Mooi slank model, mooi design. De timer en de afstandbediening gebruiken we niet maar deze heb ik natuurlijk wel even uitgeprobeerd en werken ideaal, makkelijk in bediening. Ik had gehoopt dat de ventilator op de zachtste stand stiller zou zijn (in vergelijking met een erg stille tafelventilator die we hebben) maar misschien ben ik daar te veeleisend in.
We zijn verder erg tevreden over de tafelventilator.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

s**7@z**o.nl 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Prima torenventilator voor een mooie prijs. Is stil en doet wat je van een ventilator mag verwachten.

Pluspunten

  • stil
  • mooi design
  • veel functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miemke74 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum VTO8121WA torenventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Een uitstekende ventilator van Inventum die zijn geld meer dan waard is. Stabiel, stevig, mooi uiterlijk, in elke stand verdraagzaam qua geluid, afstandsbediening, zwenkmogelijkheid

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Kwaliteit
  • Uiterlijk
  • Stabiel
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Wilde 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Torenventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
In 3 stappen uit de doos en hij doet het. Heerlijke sterke, koele lucht en binnen enkele minuten heeft ie de slaapkamer lekker koel. Daarna kun je met je afstandsbediening vanuit je bed de ventilator uitzetten of zachter zetten. Helemaal geruisloos is deze ventilator natuurlijk niet, maar hij gaat zacht genoeg om er van in slaap te vallen. Daarnaast kun je ook nog een timer aanzetten waarna hij vanzelf uit gaat. Super handig! prijs/ kwaliteits verhouding is heel goed.

Pluspunten

  • Vele opties
  • Timer
  • afstandsbediening
  • snel je kamer koel

Minpunten

  • niet geruisloos, maar weinig geluid in slaapstand

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie torenventilator met prima koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Prima ventilator. Eenvoudig te installeren. Geeft een goede koeling en is prima te regelen.
Ook afstandsbediening is een fijne optie; daarnaast ook makkelijk op het apparaat te bedienen.
Ook in de hoogste stand weinig geluid. Ga hier komende zomer zeker van genieten in een koele kamer.

Pluspunten

  • Mooi design
  • veel instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton 20-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, veel opties en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Een stijlvolle torenventilator met vele mogelijkheden en bijzonder geluidsarm.
De ventilator past in elk interieur en is bijzonder geschikt om ook in een slaapkamer te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aprileyes 04-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
Fijne ventilator voor in mijn thuiskantoor. Daar ga ik nog veel plezier aan beleven. Niet persé geluidloos, maar het is logisch dat een ventilator geluid maakt. Makkelijk te bedienen, zowel op het apparaat als met de bijgeleverde afstandsbediening. Redelijk veel mogelijkheden. Van mij had het snoer minstens een halve meter langer mogen zijn. Maar al met al een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Snoer zou wat langer mogen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anniek 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne ventilator met opties die mij nog niet bekend waren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Fijne ventilator met uitgebreide opties.
Er kan gekozen worden voor verschillende windsnelheden en richtingen.
De optie 'Natuurlijk' geeft een afwisseling in windsnelheid.
De ventilator beschikt over een timer met tot 7,5 uur uitstel als mogelijkheid.
De knoppen maken geluid bij het indrukken, de bijbehorende actie volgt direct.

Licht van gewicht, netjes design, eenvoudig in gebruik.
Fijn dat er een afstandsbediening bij zit.

Na het goed in elkaar zetten maakt de ventilator bij gebruik zo goed als geen geluid.

Pluspunten

  • afstandsbediening
  • timer

Minpunten

  • benaming knoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

AW vd Lee 12-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima formaat, blaast hard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Tijdens de hittegolf van 2019 deze ventilator aangeschaft. Voldoet aan de verwachtingen dus de hittegolf van dit jaar te lijf gegaan met nog 2 van deze ventilatoren. Geluidsniveau op stand 3 is overdag acceptabel. 's-nacht een beetje luidruchtig, dus dan standje 1. Hetzelfde geldt voor de blauwe led's bovenop: overdag prima. 's-nachts te veel van het goede maar je legt er is op en slaapt lekker verder. Bijkomend voordeel van de blaaskracht: geen mug die durft te landen...

Pluspunten

  • blaast hard
  • goedkoper dan een airco

Minpunten

  • blauwe leds (maar zijn af te dekken)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende, makkelijk bedienbare ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Zeer simpel in elkaar te zetten, koelt geweldig. Afstandbediening kan opgeborgen worden bij de ventilator, zodat je hem nooit kwijt raakt.

Pluspunten

  • design
  • koelmogelijkheden
  • stille stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Souffian 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De torenventilator van 2020

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, 3 standen en 3 snelheden. Afstandsbediening met een opbergvakje en natuurlijk ziet het er ook nog eens mooi uit in de woonkamer!

Pluspunten

  • afstandsbediening
  • oscillierend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, geluidsarm, veel opties

Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel opties, geluidsarm. Misstaat niet in de woonkamer. Met afstandsbediening lekker blijven zitten :-) op de bank.

Pluspunten

  • mooi design
  • geluidsarm

Minpunten

  • niet echt, helemaal wit was nog mooier geweest :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
Ik heb deze aangeschaft voor verkoeling tijdens de nacht in de slaapkamer. Het briesje kun je qua kracht instellen en er is ook een soort natuurstand. Dan veranderd de kracht continu, die functie snap ik niet, dus gebruik ik deze niet. Enige nadeel is de hoeveelheid licht die het apparaat geeft als deze aan staat. Teveel blauw licht mijne inziens.

Pluspunten

  • Diverse standen
  • Hoog bereik

Minpunten

  • Licht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annemarie Hering 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi slanke ventilator en geruisloos op slaapstand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Prima apparaat dat volledig voldoet aan mijn wensen. Geruisloos op de slaapstand, geeft heerlijke koele lucht. Helpt je echt door de warme dagen heen en is zeer betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Knossenburg 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

neemt haast geen ruimte in en makkelijk te vervoeren

Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
de VT0812WA is heel makkelijk in gebruik, weeg haast niets, is compact en overal neer te zetten neemt weinig ruimte in

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • weegt niets
  • overal neer tezetten
  • makkelijk mee te nemen op vakantie

Minpunten

  • jammer niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews