Inventum VTO812WA - Reviews

Specificaties
Model
zuilventilator
Vermogen
45 watt
Automatisch oscilleren
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VTO812WA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Peter van Rietschoten 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn beschermd tegen zwoele nachten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Wat een geweldige opvolger van ons achterhaalde propeller apparaat dat een windhoos teweeg bracht waar geen spiergroep tegen bestand is. De fysiotherapeut is er wel bij gevaren, maar wij hebben het apparaat afgedankt. Buiten het spectaculaire design, de toren is een aanwinst voor ons interieur, is de fabrikant er in geslaagd een effectieve stijlvolle ventilator te ontwikkelen.

De op afstand bedienbare schoonheid snort van plezier. Laat de zwoele nachten maar komen. Wij zijn er tegen gewapend dankzij onze VTO 812 WA. Ook mijn werkruimte blijft op een aangename temperatuur door toedoen van de nieuwe aanwinst en dat komt mijn creativiteit ten goede. Ik voel een prachtig literair werk zich aan mijn koele brein opdringen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

R. Knossenburg 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

neemt haast geen ruimte in en makkelijk te vervoeren

Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
de VT0812WA is heel makkelijk in gebruik, weeg haast niets, is compact en overal neer te zetten neemt weinig ruimte in

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • weegt niets
  • overal neer tezetten
  • makkelijk mee te nemen op vakantie

Minpunten

  • jammer niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anniek 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne ventilator met opties die mij nog niet bekend waren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Fijne ventilator met uitgebreide opties.
Er kan gekozen worden voor verschillende windsnelheden en richtingen.
De optie 'Natuurlijk' geeft een afwisseling in windsnelheid.
De ventilator beschikt over een timer met tot 7,5 uur uitstel als mogelijkheid.
De knoppen maken geluid bij het indrukken, de bijbehorende actie volgt direct.

Licht van gewicht, netjes design, eenvoudig in gebruik.
Fijn dat er een afstandsbediening bij zit.

Na het goed in elkaar zetten maakt de ventilator bij gebruik zo goed als geen geluid.

Pluspunten

  • afstandsbediening
  • timer

Minpunten

  • benaming knoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Anoniem 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel vermogen met redelijk harde piepgeluiden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
De ventilator heeft veel vermogen, misschien zelfs iets te veel op de laagste stand. Voor de rest maakt de ventilator weinig geluid, behalve bij het indrukken van de knopjes. Dit geeft een piepgeluid dat best hard is. Dit viel me wel tegen. Als je dit geen probleem vindt, dan is de ventilator gewoon goed en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Weinig geluid
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Trekt veel stof aan
  • Hard piepgeluid bij indrukken knopjes
  • Laagste stand is al redelijk hard.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jacqueline Matthijssen 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede blaaskracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
werkt zo had verwacht, is een aanrader voor iedereen
we houden het lekker koel binnen
dik tevreden, goede bezorging

Pluspunten

  • goede blaas kracht
  • staat stabiel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AW vd Lee 12-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima formaat, blaast hard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Tijdens de hittegolf van 2019 deze ventilator aangeschaft. Voldoet aan de verwachtingen dus de hittegolf van dit jaar te lijf gegaan met nog 2 van deze ventilatoren. Geluidsniveau op stand 3 is overdag acceptabel. 's-nacht een beetje luidruchtig, dus dan standje 1. Hetzelfde geldt voor de blauwe led's bovenop: overdag prima. 's-nachts te veel van het goede maar je legt er is op en slaapt lekker verder. Bijkomend voordeel van de blaaskracht: geen mug die durft te landen...

Pluspunten

  • blaast hard
  • goedkoper dan een airco

Minpunten

  • blauwe leds (maar zijn af te dekken)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende, makkelijk bedienbare ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Zeer simpel in elkaar te zetten, koelt geweldig. Afstandbediening kan opgeborgen worden bij de ventilator, zodat je hem nooit kwijt raakt.

Pluspunten

  • design
  • koelmogelijkheden
  • stille stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Souffian 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De torenventilator van 2020

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, 3 standen en 3 snelheden. Afstandsbediening met een opbergvakje en natuurlijk ziet het er ook nog eens mooi uit in de woonkamer!

Pluspunten

  • afstandsbediening
  • oscillierend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, geluidsarm, veel opties

Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel opties, geluidsarm. Misstaat niet in de woonkamer. Met afstandsbediening lekker blijven zitten :-) op de bank.

Pluspunten

  • mooi design
  • geluidsarm

Minpunten

  • niet echt, helemaal wit was nog mooier geweest :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
Ik heb deze aangeschaft voor verkoeling tijdens de nacht in de slaapkamer. Het briesje kun je qua kracht instellen en er is ook een soort natuurstand. Dan veranderd de kracht continu, die functie snap ik niet, dus gebruik ik deze niet. Enige nadeel is de hoeveelheid licht die het apparaat geeft als deze aan staat. Teveel blauw licht mijne inziens.

Pluspunten

  • Diverse standen
  • Hoog bereik

Minpunten

  • Licht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annemarie Hering 11-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi slanke ventilator en geruisloos op slaapstand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Prima apparaat dat volledig voldoet aan mijn wensen. Geruisloos op de slaapstand, geeft heerlijke koele lucht. Helpt je echt door de warme dagen heen en is zeer betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 10-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

8,0
Ik heb deze aangeschaft voor verkoeling tijdens de nacht in de slaapkamer. Het briesje kun je qua kracht instellen en er is ook een soort natuurstand. Dan veranderd de kracht continu, die functie snap ik niet, dus gebruik ik deze niet. Enige nadeel is de hoeveelheid licht dir het apparaat geeft als deze aan staat. Teveel blauw licht mijne inziens.

Pluspunten

  • Diverse standen
  • Hoog bereik

Minpunten

  • Licht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

M Kool 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design / simpel ingebruik en koelt ook nog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Product neemt niet veel ruimte in beslag, heeft een mooi design, is makkelijk in gebruik en koelt prima bij, geluidsniveau is prima (ja op de hoogste blaasstand maakt hij geluid maar dat is logisch) prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Groenendaal 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige afstandsbediening en veel instelmogeljikheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

9,0
Kleine modern uitziende ventilator met veel mogelijkheden, zeer geschikt voor een kleine studenten kamer.

Pluspunten

  • afstandbediening
  • timerfunctie
  • kleurstelling

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

inventum vt 0812wa 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede werking doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VTO812WA

Algemene score

10,0
goede bediening en zeer makkelijk en goed overzichtelijk naveel onderzoek op pc en winkel kwam alleen inventum uit de bus

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer