Princess 01.492985.01.001 Hand Vacuum Sealer Set - Includes Vacuum Pump, Glass Containers, and Plastic Lids - Vacuümapparaten

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 24,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 01.492985.01.001 Hand Vacuum Sealer Set - Includes Vacuum Pump, Glass Containers, and Plastic Lids op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Yvonne21-01-2021

In één woord: WAUW

Wat een gaaf product! Ik probeer al een lange tijd duurzamer te leven, en baalde elke keer opnieuw wanneer ik maaltijden weg moest doen en/of plastic zakjes bleef gebruiken. Deze sealer is een uitvinding! In het begin even wennen, maar het is het waard: m'n eten is zelfs na 3.5e week nog vers en heeft zijn smaak behouden! Een ideale oplossing voor mensen die net als ik alleen zijn en daardoor altijd wel eten overhouden. Niet twijfelen, aanschaffen, zeker voor deze prijs!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Smaak blijft behouden
Minpunten
  • Had graag meer bakjes gewild