AEG 8000 Series GI8234B1SO Fully Integrated Dishwasher - 13 Place Settings - B Rated - Vaatwassers

Energieklasse B

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 979,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG 8000 Series GI8234B1SO Fully Integrated Dishwasher - 13 Place Settings - B Rated op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Giuseppe05-04-2026

Stille en slimme vaatwasser met uitstekende wasresultaten

Ik heb onlangs een nieuw huis gekocht waar een erg oude vaatwasser in zat, en heb deze vervangen door dit AEG-model. Ik kan het verschil zeker zien. Allereerst is hij stil tijdens het programma. Natuurlijk merk je wel dat hij draait, maar het geluid is niet zo hard. De wasresultaten zijn tot nu toe uitstekend; ik heb geen etensresten op de borden ontdekt en het bestek komt er glanzend uit. Het systeem dat ze SatelliteClean noemen lijkt, in vergelijking met een normale vaatwasser, goed werk te leveren om alle hoeken te bereiken. Hij opent automatisch de deur als het programma klaar is (mijn oude vaatwasser deed dat niet...) en hij projecteert een lichtstraal op de vloer om aan te geven dat hij aan staat. Qua ruimte lijkt hij ook slim ingedeeld, en ik vind de rode kleur die ze voor sommige interne details hebben gekozen wel mooi. Ik ben geen enorme fan van de touchscreen-knoppen, want met wat water erop kan het lastig zijn om ze te bedienen, maar tot nu toe werken ze prima. In ieder geval kun je de AEG-app gebruiken om het apparaat te bedienen en alle functies beter te begrijpen dankzij de gedetailleerde uitleg. Ik heb ook andere AEG-apparaten in huis, dus het is fijn dat ik ze allemaal via dezelfde app kan bedienen.
Pluspunten
  • Extreem stil tijdens het programma
  • SatelliteClean-arm bereikt echt alle hoeken
  • Makkelijk in te ruimen
  • App-connectiviteit met het AEG-ecosysteem
  • Schoonmaakprestaties
Minpunten
  • Eerste wifi-installatie voor de app kostte een paar pogingen
  • Eco-programma duurt behoorlijk lang (4 uur)