De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool WH8IA115B2M3TUS0 Volledig ingebouwd 15 couverts A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een stille kracht in de keuken
Pluspunten:
• Superstil – je hoort hem amper draaien
• Ruimte zat, zelfs voor die gigantische pannen
• Alles komt er blinkend schoon uit
• Modern design, past mooi bij de rest van de keuken
Minpunten:
• Programma’s duren wat lang
• Droogresultaat niet altijd perfect (dat ene glas hè…)
Ik heb de Whirlpool XL nu een paar weken in huis, en eerlijk: mijn leven is officieel opgedeeld in “voor” en “na” deze vaatwasser. Het ding slikt met gemak al mijn pannen, borden en mokken van drie dagen Netflix-marathon. Hij is zó stil dat ik soms moet checken of hij überhaupt aanstaat — bijna verdacht stil. Alles komt er brandschoon uit, behalve dat ene glas dat altijd denkt dat regels niet voor hem gelden. De programma’s duren wat lang, maar hé, ik hoef niet te schrobben. Conclusie: topding, al verdient hij een applausknop voor zijn eigen werk.
Met vriendelijke groeten,
Ashiba Empathik
Ik heb deze vaatwasser een aantal weken mogen testen en ik ben erg tevreden. De vaatwasser is makkelijk in gebruik (touchscreen), is heel ruim en de vaat komt er droog uit. Het lampje op de grond met de resterende tijd is erg handig. De vaat wasser is vrij stil en na afloopt opent de deur automatisch. Kortom, een goede machine!
In de afgelopen weken mochten wij deze ruime Whirlpool vaatwasser testen en dat is ons super goed bevallen!
De vaatwasser is verrassend groot van binnen en heeft drie verdiepingen: onderin is er volop ruimte voor pannen en grote borden, terwijl de middelste lade ideaal is voor bekers en glazen. Helemaal bovenin vind je de besteklade, die ondanks zijn aanwezigheid nog steeds ruimte overlaat voor een extra bestekbakje onderin. Dat is handig als je wat meer bestek kwijt wilt of liever een vaste indeling hebt.
Ook qua programma’s zit het goed. Er is keuze genoeg van een intensief programma voor echt vuile pannen tot een snelle was als je gewoon even wat licht vervuild servies wilt draaien. Het Eco-programma is zuinig met water en energie (ongeveer 9,5 liter en 0,5 kWh per cyclus), al duurt het wat langer. Daarnaast heb je automatische programma’s die zelf de vervuiling meten en de tijd aanpassen ideaal, want je hoeft niet meer zelf te gokken wat het beste past.
Verder zijn er slimme extra’s zoals Power Clean, waarmee je pannen extra krachtig schoon krijgt, en Extra Droog, die zorgt dat zelfs plastic bakjes goed droog uit de machine komen. De NaturalDry functie opent de deur automatisch aan het eind van de cyclus voor een beter droogresultaat.
Een groot pluspunt: hij is heerlijk stil tijdens het draaien. Zelfs in een open keuken hoor je hem nauwelijks.
Kortom: een stille, slimme en ruime vaatwasser met handige functies en veel programma’s voor elk type vaat.
Wij zijn er erg tevreden mee!
Ik heb dit product gedurende 4 weken mogen testen en ben onder de indruk van dit apparaat, ondanks de misschien wat hoge prijs. Dit apparaat onderscheidt zich door zijn enorme ruimte met 3 lades, zeer lage energieverbruik, minimaal geluid en alle programma's die je nodig hebt. Ik kan niet anders dan dit product aanbevelen.