ETNA VW938CP - Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 16 Couverts - Energieklasse A - 38 dB - 60 cm - Vaatwassers

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 788,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW938CP - Volledig Geïntegreerde Vaatwasser - 16 Couverts - Energieklasse A - 38 dB - 60 cm op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

B******@c********15-12-2025

Uitstekende vaatwasser

Goede vaatwasser, veel programma’s en zeer stil
Pluspunten
  • Erg weinig geluid
  • Veel programmas
Minpunten
  • Deur opend niet bij alle programmas
a******@o**********21-11-2025
Fan-tastische droge vaat? Fan-zeiknatte vaat! Na dit te lezen.. toch ook mijn twijfels. Net een nieuwe vaatwasser en droogt voor geen meter. Vanaf de eerste keer al niet. Als het programma klaar is stijgt de luchtvochtigheid in huis met 20 tot 25%. Het water sijpelt van de korven, het bestek, de borden en zelfs mn pannen. Wat een miskoop. Contact met klantenservice is een ai robot op de chat. Reparatie verzoek is in gang gezet. Uumm repareren? EXIT ermee! Vaatwasser is 9 oktober gekocht bij Expert. Een dure ook. De VW938CP Etna Fan-tastische droge vaat??? Zeg maar Fan-zeiknatte vaat. Wat een misleidende reclame. Zelfs de zwarte fandry uitlaat onder m'n deurtje hangen de druppels eraan. Kan toch niet?! Volgens jullie is het droge lucht wat deze moet uitblazen. Bij een normaal programma blaast de fandry nog geen 15 minuten. In 5 wasbeurten 3 keer glansspoelmiddel moeten bijvullen?? Tab functie uitgezet. GlansSpoelmiddel verhoogd. Dan zeggen jullie ook nog geen kunststof erin, dit moet je maar met de hand afwassen. Echt ? Kansloos. Waar koop ik dan een vaatwasser voor. Om 3 kunstof bordjes en 3 bekertjes per dag met de hand om te staan wassen omdat dat de oorzaak zou kunnen zijn van de zeiknatte vaat ? Dan nog komen mijn pannen, bestek, borden enz.. er zeiknat uit. Zelfs met voor naar bed gaan aanzetten en dan sochtends is het nog nat en vochtig. Zelfs al clean gedaan en al. Plus de vaatwasser stinkt naar verbrand plastic! Extra droogfunctie zeggen jullie dan? Welke extra droogfunctie. De deur die openklapt ? Op ECO stand duurt de wasbeurt 5 uur !!!! Met Combi drogen ( enkel de deur open) de tijd 4,40. Dan doet die fandry het niet eens. Zelfs een goedkope vaatwasser op verschillende vakantie parken zijn nog droger dan deze. Plus warmer. Heb deze mogen inruilen en ben terug naar Siemens. Fantastische service van Expert Dongen.
Rob en Ingrid31-10-2025

Erg stil

Uit verschillende vergelijkingen kwam deze vaatwasser goed ui de verf, en we hebben er geen spijt van. Handige indeling met o.a. de besteklade en binnenverlichting! Geen requirement, maar wel handig. Verder is de vaatwasser zoals geadverteerd erg stil wat voor ons belangrijk is ivm open keuken en woonkamer. Kortom, goede keus!
Pluspunten
  • Stil
  • Besteklade
  • Binnenverlichting
  • Alles echt droog na afloop
Minpunten
  • App is over de top
k********@z*******25-10-2025
Na twee weken intensief vergelijken van verschillende merken en modellen online, sprong deze ETNA-vaatwasser er voor ons echt uit. Wat voor ons de doorslag gaf waren het gunstige energielabel, de extra sproeimogelijkheden, het lage geluidsniveau en de handige digitale app. Inmiddels is het apparaat in gebruik genomen en we zijn nog geen enkel probleem tegengekomen. Hij werkt stil, efficiënt en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Kortom: een uitstekende keuze waar we geen spijt van hebben!
Ans van der Palen25-09-2025

Ruime afwasmachine

een hele fijne afwasmachine , je kunt hem via de telefoon verbinden , en ruim van binnen. dus erg tevreden
Pluspunten
  • stil
  • ruim van binnen
S***************@y********15-07-2025

Fijne vaatwasser

Wat een fijn apparaat! Lekker stil en maakt vooral goed schoon. De plastic bakjes wel nog afdrogen maar dat blijft. Doordat de besteklade bovenin zit is er veel ruimte voor de borden, kopjes, etc. Waardoor we extra servies nodig hebben :-)
Pluspunten
  • Stil
  • Maakt goed schoon
  • Besteklade
  • Lampjes: Binnen en indicatielampje op de grond
  • Sproeiers zijn in te stellen
Minpunten
  • Nog niet gevonden
j*****@q**********27-06-2025
wat een fantastische machine is dit. Zeker ook de grotere, 16 couverts , beter ingedeelde rekken maken het zelfs mogelijk om niet elke dag de machine te laten draaien. Dat scheelt ook weer. De plastic bakjes komen er ook droog uit, bij mijn vorige machine moest ik dat vaak nadrogen. Een fijne machine die zijn geld waard is.