Inventum VVW6035AW - Vrijstaande Vaatwasser - 15 Couverts - Wit - Vaatwassers
Energieklasse E
Inventum VVW6035AW - Vrijstaande Vaatwasser - 15 Couverts - Wit - Vaatwassers
Veelbelovend ?
Wij zijn normaal gesproken positief over de apparaten van Inventum, maar dit is duidelijk de grootste miskoop die we hebben kunnen doen.
Wij als gezin hebben het appparaat nu zo een 3 maanden in ons bezit gehad en dit zijn de ervaringen.
Aan de buitenzijde ziet het apparaat deugdelijk en modern uit.
Het bied veel optie`s waar menig persoon blij van wordt.
De omschrijvingen van het appaaraat zien er veel belovend uit, echter klopt er niet veel van.
Wij hebben diversen programma`s gebruikt maar echt goed schoon wordt de vaat niet, terwijl wij de vaat voor het inruimen zelfs al afspoeld hebben.
Zodra de vaat iets te dicht op elkaar staat of over elkaar heen hangt, dan wordt het gewoon niet goed schoon.
Helaas maar het voelt alsof de inrichting is ontworpen door een beginnend ontwerper.
Het apparaat heeft zoals ondervonden, een waardeloze indeling.
Het aantal couverts dat aangegeven wordt, werkt alleen als je de pannen en schaaltjes in een apparte sessie uitvoerd, dat is al 2x de vaatwasser gebruiken waardoor het apparaat dus niet meer zo zuinig is in gebruik.
De bovenste korf is niet prettig in gebruik.
Schoteltjes staan niet stevig en vallen geregeld om.
De kopjes en glazen passen alleen als je hier kleine varianten van gebruikt.
Ook de 2 klaprekjes aan beide zijden zijn onhandig.
De onderste korf heeft een neerklapbaar rek waardoor er meer flexibiliteit zou moeten zijn, flexibel is het zeker, de borden liggen geregeld plaat door dat dit systeem het gewicht niet kan dragen.
De bestekmand lijkt in eerste instantie een goed ontwerp, maar daar kwamen we snel van terug. Blij dat we de oude bestekmand nog hadden overgehouden en die paste gelukkig ook nog.
Uiteindelijk nemen wij ons verlies en doen het apparaat weer van de hand.
kortom het apparaat ziet er mooi en modern uit, tot dat je er mee aan de gang moet.
Dit apparaat is geschikt voor een klein huishouden van 1 tot max 2 personen.
Bij een groter huishouden adviseer ik verder te kijken naar een ander model.
Pluspunten
- Extern Design
- Nederlands fabrikaat
Minpunten
- Interne indeling
- wasprestaties
Erg goed
Het product is heel snel gemakt vis en aardappelen en knapperig.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Mooie vaatwasser voor een prima prijs!
Gekozen voor deze vaatwasser ( VVW6035AW) vanwege de verschillende programmamogelijkheden zoals: 6 wasprogramma's, halve belading en keuze voor het wastablet. Daarnaast heeft de vaatwasser veel ruimte door de besteklade en de bestekkorf. Er kan lekker veel in. Aansluiten en in werking stellen ging makkelijk. Daarnaast heeft deze vaatwasser een concurrerende prijs en een lange garantieperiode van 5 jaar totaal. Nu een paar gewassen en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Aanrader.
Pluspunten
- Uitgebreide programma's
- Beschikt over besteklade en bestekkorf
- Duidelijk afleesbaar display.
- Ziet er kwalitatief zeer goed uit.
Minpunten
- Vooralsnog niet.
Prima vaatwasser voor de prijs!!
Qua prijs kwaliteit verhouding een zeer goede machine, Ruime mogelijkheden voor de indeling, besteklade en mandje.. zeer stil, makkelijk te bedienen, genoeg programma's zonder poespas, wast en droogt prima... Bovendien VIJF jaar garantie!!
Pluspunten
- inrichting
- stil
- bediening
- droogt prima
vaatwasser
super vaatwasser zeker omdat hij met een kort progamma toch schoon is echt een aanrader
Pluspunten
- super
Kies voor Inventum en je zit goed
Voldoet aan de eisen die gesteld worden, werkt prima en heeft mooie uitstraling.
Pluspunten
- Goede garantie
- Betrouwbaar
Minpunten
- NTV
duidelijke scherm, heldere handleiding.
Er is veel te koop op dit gebied, maar sinds de aanschaf van de koelkast heeft dit merk meer dan gemiddeld mijn aandacht en de garantie periode vind ik een heel mooi aanbod. product doet wat er van verlangt word. en alles ziet er degelijk uit. en de prijs kwaliteit verhouding is prima uitstekend zelfs.
Pluspunten
- grote inhoud
- makkelijke bediening
- korte programma's
Fijne vaatwasser
Hele fijne en zuinige vaatwasser ,mooi desigh groot [15 couverts] ik zou hem zo aan andere willen aanbevelen.
Plus ook nog vijf jaar garantie
Pluspunten
- inhoud
- zuinig
Minpunten
- tot nu toe niets