De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Brabantia Bo Pedaalemmer - 30 liter - Matt Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Praktische vuilbak, moderne look, mooie kleur. Pedaal werkt soepen en de klep sluit zacht. Ideeal voor een gezin van max 4 personen. Is anders snel te vol.
Beetje aan de dure kant maar je krijgt er wel kwaliteit voor in de plaats.
Wat een mooie prullenbak, heel blij mee. Vind de kleur echt prachtig en hij is heel gebruiksvriendelijk. Het enige wat jammer is dat de prijs-kwaliteitverhouding. Het is best een dure prullenbak als je dit vergelijkt met andere merken.
De Brabantia Bo pedaalemmer van 30 liter maakt al mijn verwachtingen waard. Wat meteen opvalt is dat hij stevig op zijn plek blijft staan. Door de antislip aan de onderkant schuift hij niet, zelfs niet als je het pedaal wat harder indrukt. De rechthoekige vorm vind ik ook erg fijn, omdat je hem strak tegen de muur kunt zetten zonder dat hij in de weg staat.
De deksel sluit zacht en geruisloos, wat gewoon prettig is in dagelijks gebruik. Omdat je het pedaal gebruikt, is hij ook een stuk hygiënischer dan een prullenbak die je met de hand opent. Het design in mat zwart ziet er mooi en modern uit en past goed in mijn keuken. De binnenemmer is makkelijk eruit te halen. Daarnaast is de prullenbak eenvoudig te verplaatsen door de inkeping aan de achterkant.
Een grijze prullenbak zou beter gestaan hebben op mijn overloop, maar dat neemt niet weg dat deze 30 literbak geen luxe uitstraalt en absoluut robuust is. Hij staat stabiel en is gemaakt van een mix van metaal en plastic. Het design is strak en makkelijk afneembaar met een vochtige doek. Een nadeel vindt ik de plaatsing van het handvat aan de achterzijde. Dat hadden er best 2 mogen zijn, een aan elke zijkant. de plastic binnenbak kun je leeg makkelijk eenhandig verwijderen. Maar gevuld is andere koek. De prullenbak wordt geleverd met 3 passende milieuvriendelijke plastic zakken. Ik vind dit een prullenbak om aan te raden.
het is een prima afvalemmer. de looks op de website waren voor mij de doorslag om hem te bestellen. snel in huis en stevig verpakt, hoewel de verpakking (veel karton en plastic) me wel wat overdreven leek. Geen schade dus, alles netjes. De zwarte uitvoering oogt erg stijlvol. Met een voetpedaal open je hem moeiteloos en het deksel sluit fluisterzacht. Top kwaliteit!
Fijne pedaal prullenbak, werkt zeer goed. Hij fijne aan deze prullenbak is het voormaat en design. Neemt weinig ruimte in beslag maar pakt toch 30l aan afval. Kwaliteit is top want ze geven zelfs 10 jaar garantie.
Al enige tijd zocht ik een mooie mat zwarte prullenbak voor in onze keuken. Ik kwam uit bij de Brabantia prullenbak met de naam Bo. Prullenbak kom binnen en was erg netjes ingepakt en na het uitpakken stond daar een elegante prullenbak. Mooi met voetpedaal zodat je niet elke keer op de deksel hoef te slaan of met je vingers aan een vieze rand te zitten. Tot nu toe alles positief maar... Ik merkte op dat mijn kinderen ook op de prullenbak gingen staan en niet zo netjes precies recht voor de prullenbak en toen viel me toch wel op dat de prullenbak helemaal niet in balans was.
Wat is er aan de hand? De onderzijde is voorzien van drie punten in plaats van gewoon vier hoeken. Doordat het maar drie punten zijn wiebelt hij dus op de hoeken. Ook is het vervelend als je vanaf de andere kant komt lopen en je dus om de prullenbak heen moet lopen om op het pedaaltje te duwen. Dat kan natuurlijk een stukje gewenning zijn maar ik kwam er toch wel veel achter dat ik vaak rommel vanaf de zijkant in mijn oude prullenbak gooide.
Het laatste wat ik zelf niet heel prettig vond was de deksel die heel mooi zachtjes sluit maar door de plastic zakken niet helemaal dicht viel. Dit zorgt ervoor dat de geurtjes toch langs de deksel af ontsnappen.
Ik ben dan ook niet helemaal overtuigd ondanks dat hij ontzettend mooi eruit ziet vind ik dit toch wel veel gebreken voor een prullenbak.
Maar goed de kinderen hebben een instructie gehad en ik ga even kijken of dit beter gaat in de toekomst.
Wij waren al enorm fan van deze prullenbakken. Nu hebben we er een aangeschaft voor in de garage. Hij doet waar hij voor staat. Stabiel, stevig en goed schoon te houden. Dit formaat 30L niet te groot niet te klein. Gaat jaren lang mee.
Hele fijne prullenbak met een mooi strak design. Hij past eigenlijk wel bij iedereen in z’n keuken. Met het voetpedaal werkt hij fijn. Ook is de binnenbak er makkelijk uit te halen om de zak te vervangen. Daarnaast gebruikt de vuilnisbak zijn ruimte goed, er is geen loze ruimen.
Hele fijne prullenbak die in elke keuken past. De zak vormbaar is fijn want je trekt de vuilniszak er zo uit ook de binnenbak hierin is fijn zodat je niet een hele pendel prullenbak mee trekt als je de zak eruit wil halen. Voor ons goed qua liter inhoud ook fijnere formaten voor in onze kliko er past zo meer in. Kwaliteit voelt stevig en het staat mooi in onze keuken.
Ik heb deze Brabantia vuilnisbak met 30 liter inhoud mogen testen via de Reviewclub. Het design is prachtig en hij oogt heel stijlvol in mijn kleine keuken. Dankzij het pedaal is hij makkelijk te openen en de deksel sluit goed af, waardoor vieze geurtjes geen kans krijgen.
De inhoud is voor mij wel aan de kleine kant, zeker als je afval wilt scheiden. In dat geval heb je echt een tweede bak nodig. Daarom zou ik aanraden om er twee naast elkaar te gebruiken.
Ik heb deze pedaalemmer gekocht omdat hij een fijn en slanke uitstraling heeft. De handige soft-close is erg praktisch en voor een gezin van 4 is deze pedaalemmer meer dan voldoende om niet elke dag je afvalzak te moeten verwisselen.
Ik vind de diepzwarte kleur erg stijlvol staan in onze keuken.
Ik was opzoek naar een mooi uitziende zwarte prullenbak. Via de reviewclub heb ik deze prullenbak mogen testen.
De prullenbak gaat soepel open, mooie hoogte en een mooi uiterlijk.
De binnenbak kun je er gemakkelijk uit halen
Ik gebruik de Brabantia pedaalemmer als wasmand in de badkamer, met zijn 30L is voor de ideale maat om mijn vuile was in te deponeren.
Het slanke design is modern en past in elke badkamer, de pedaal om te openen gaat vlot en sluit geruisloos.
Wij waren in het begin erg sceptisch over de 30L inhoud, dit omdat we altijd 60L hadden. Maar 30L is meer ale genoeg. De kwaliteit van de emmer is erg goed en het pedaal werkt super. Wat ook een pluspunt is,is de uitneembare emmer.