Sansbeauté Professionele Draadloze Tondeuse - Barber Edition | PRO Premium - Haartrimmer - Kapper Haar Machine - Haartondeuse - Trimmer Baard - Trimapparaat - Kappersset

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 62,99Bekijk alle aanbieders
p**********@g********26-09-2026

Uitgebreide tondeuse

De Sansbeauté Tondeuse PRO | Barber Edition kwam helaas defect binnen. Ik heb meteen contact opgenomen en moet zeggen dat dit super netjes en snel werd opgelost. Zonder gedoe werd er direct een nieuwe tondeuse naar mij opgestuurd. Dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt, want juist aan de manier waarop een bedrijf met zoiets omgaat, merk je hoe goed de service is. De nieuwe tondeuse werkt gelukkig perfect en ik ben er echt heel tevreden over. Ik gebruik hem voor mijn baard en hij doet precies wat ik ervan verwacht. Hij voelt stevig en professioneel aan en ligt prettig in de hand. Het trimmen gaat soepel en hij pakt de haren goed mee zonder dat ik steeds meerdere keren over dezelfde plek hoef te gaan. Het toestel ligt goed in de hand en er zitten erg veel verschillende hulpstukken bij wat erg fijn is voor verschillende lengtes Al met al ben ik uiteindelijk dus erg tevreden .