Wellshave 4 in 1 Neustrimmer Ultra - All In One Wenkbrauw en Oorhaar trimmer - Neushaartrimmer - Tondeuses en trimmers
De Wellshave Neustrimmer Ultra heb ik nu een tijdje in gebruik en hij doet wat je ervan verwacht zonder gedoe. Het neus- en oorstukje werkt het meest opvallend goed: snel klaar en geen getrek. Je merkt dat het 360° systeem helpt om ook de wat lastigere haartjes mee te pakken.
De rest van de opzetstukken gebruik ik vooral voor bijwerken. Wenkbrauwen gaat netjes, en de baard/body en scheerkop zijn handig voor kleine correcties en randjes, niet zozeer voor zwaar werk.
Wat mij positief opvalt is dat het gebruik gewoon prettig blijft. Geen irritatie of rode huid na het trimmen, wat bij dit soort apparaten niet altijd vanzelfsprekend is.
Het wisselen van de opzetstukken gaat makkelijk en het schermpje is duidelijk genoeg om de batterijstatus te zien. Opladen gaat snel en ik doe er meerdere beurten mee zonder tussentijds bijladen.
Ook schoonmaken is zo gedaan onder de kraan, wat het onderhoud makkelijk maakt.
Kort gezegd: een praktische trimmer voor wie iets zoekt dat eenvoudig werkt en meerdere functies in één apparaat combineert.
compleet, comfortabel en verrassend
Ik gebruik de Wellshave Neustrimmer Ultra nu een paar weken en ben eerlijk gezegd positief verrast door hoe compleet dit apparaat is. Vooral omdat je vier verschillende opzetstukken krijgt die allemaal echt bruikbaar zijn in de praktijk.
De neus- en oortrimmer werkt heel precies en comfortabel. Dankzij het 360° dubbelringsysteem worden ook korte haartjes goed meegenomen zonder dat je meerdere keren over dezelfde plek hoeft te gaan. Wat ik vooral fijn vind: geen trekkend gevoel of irritatie achteraf, iets wat ik bij goedkopere trimmers wel heb gehad.
Het wenkbrauwopzetstuk werkt nauwkeurig genoeg om netjes bij te werken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je meteen te veel weghaalt. Ook het baard- en bodyopzetstuk doet prima zijn werk voor kleine touch-ups en contouren. De scheerkop verraste me misschien nog wel het meest; die scheert behoorlijk glad en huidvriendelijk, vooral voor een compact apparaat.
De Skin Safe™ Technologie lijkt geen loze marketingterm. Ik heb een vrij gevoelige huid en merkte tijdens het gebruik echt verschil: geen wondjes, geen roodheid en geen irritatie na het trimmen. Alles voelt soepel en veilig aan, ook op gevoeligere plekken.
Qua gebruiksgemak zit het ook goed. De opzetstukken wisselen eenvoudig en stevig zonder gedoe. Het LED-scherm is duidelijk afleesbaar en laat handig zien hoeveel batterij je nog hebt. Dat geeft het apparaat meteen een wat luxere uitstraling.
De accu presteert in de praktijk ook prima. De fast charge werkt daadwerkelijk snel en met één volle lading kun je verrassend lang vooruit. Ik hoef hem zeker niet na elke beurt opnieuw op te laden.
Schoonmaken is eenvoudig doordat het apparaat waterdicht is. Even afspoelen onder de kraan en klaar. Dat maakt het onderhoud een stuk makkelijker en hygiënischer.
Mijn eerste indruk bij het uitpakken was ook erg goed. De verpakking oogt strak en premium en het apparaat voelt degelijk aan. Dit is echt zo’n product dat je zonder twijfel ook cadeau zou kunnen geven.
Al met al een veelzijdige en comfortabele trimmer die veel completer aanvoelt dan de standaard neustrimmers die ik eerder heb gebruikt.
Pluspunten
- Snel opgeladen
- Geen irritatie
Klein maar enorm praktisch
Ik heb dit product nu ongeveer 1 a 2 weken, maar wat een enorm fijn ding. Het scheert best precies de oren en de neus vanwege de verschillende opzetstukken, maar ook het bijhouden van de lijnen voor de baard en wang zijn enorm goed. Misschien dat ik wel wat scherpte mis, dus moet sneller alweer opnieuw bijtrimmen, maar al met al is het een enorm fijn ding.
Daarnaast is de oplaadmogelijk door USB-C echt een verademing, want normaal moet je dan weer een ander oplaadding nodig hebben en geeft weer onnodige kabels.
Pluspunten
- Klein
- USB-C
Minpunten
- scherpte van de messen
Krachtig en multifunctioneel, wel even oefenen
Sinds kort gebruik ik deze Wellshave en ik ben over het algemeen zeer tevreden.
Het design ziet er strak uit en de batterij-indicator is ideaal je weet tenminste wanneer hij aan de lader moet via USB.
Hij scheert heel krachtig en snel. Wel is het met het wenkbrauw- en scheeropzetstuk in het begin even opletten en oefenen met de juiste hoek voor het beste resultaat.
Al met al een degelijk en compleet apparaat dat veel losse trimmers overbodig maakt.
Pluspunten
- Snel opladen
- Makkelijk schoon maken
Minpunten
- Beetje glad handvat
Prima apparaat
Ik heb dit apparaat ongeveer 2 weken in bezit en het werkt prima. De hulpstukken zijn makkelijk te verwijderen en er weer op te zetten.
Door de verschillende opzetstukken kan je er alle kanten mee op. Als hij leeg is is hij ook weer snel op te laden met de bijgeleverde kabel.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Veel mogelijkheden
Top trimmer!
De trimmer werkt perfect, doet wat het moet doen. Prijs/kwaliteit is ook erg goed, ik ben er erg tevreden mee!
Pluspunten
- Handig formaat
Goede en complete trimmer
Ik ben tevreden over deze Wellshave Ultra. Het apparaat voelt stevig aan en de verpakking ziet er netjes uit.
De verschillende opzetstukken maken hem handig in gebruik.
De neus- en oortrimmer werkt goed en pakt ook korte haartjes mee.
De wenkbrauwtrimmer is handig voor snel bijwerken.
De baard/body trimmer werkt netjes zonder trekken.
De scheerkop is vooral fijn voor afwerking. Nat scheren heb ik niet getest, omdat ik dat nooit doe.
Wat voor mij een pluspunt is: geen irritatie, geen wondjes en geen vervelend trekgevoel.
Het LED-scherm is duidelijk en opzetstukken wisselen gaat makkelijk.
De accu is goed. Fast charge lijkt in de praktijk gewoon te werken en met een volle lading kun je prima vooruit.
Schoonmaken is simpel, even afspoelen onder de kraan en klaar.
Fijne complete trimmer die gewoon doet wat je verwacht.
De Wellshave 4 in 1 Neustrimmer Ultra is een handige en veelzijdige trimmer voor dagelijks gebruik. Vooral de diverse opzetstukken zijn erg fijn: je wisselt ze makkelijk om, waardoor je snel kunt schakelen tussen neus-, oor-, detail- en bodytrimmen.
Daarnaast ligt het apparaat prettig in de hand en werkt het nauwkeurig zonder te trekken aan de haartjes. Ook een groot pluspunt is dat de trimmer waterbestendig is, waardoor je hem gewoon onder de douche kunt gebruiken en eenvoudig kunt schoonmaken. Ideaal voor wie snel en comfortabel verzorgd voor de dag wil komen.
ik heb deze neushaartrimmer nu een aantal weken in gebruik en ik ben echt enorm tevreden vanaf het eerste moment valt op hoe degelijk het apparaat in de hand voelt
de verwisselbare scheerkoppen zijn heel erg prettig in gebruik en het ontharen gaat zeer goed en volledig zonder rode plekken of irritaties ook over het onderhoud is goed nagedacht de schoonmaak van het apparaat is namelijk supersimpel even snel afspoelen onder de kraan en hij is weer klaar voor gebruik
kortom een zeer tevreden gebruiker die deze trimmer aan iedereen kan aanraden
Top apparaat voor kleine prijs
Ik zocht een alles-in-één oplossing en deze trimmer kon ik relatief goedkoop krijgen. Wat ik het handigst vindt, is dat dit meerdere losse apparaten voor mij vervangt. De combinatie van neustrimmer, wenkbrauwkam, baardtrimmer en scheerkop werkt in de praktijk verrassend vloeiend. Ik gebruik zelf voornamelijk de scheerkop en baardtrimmer. Die 2 opzetstukken werken beide gewoon goed en geven een goed scheer/trimresultaat. De Skin Safe Technologie zorgt ervoor dat ik zelfs bij het wisselen tussen verschillende lichaamsdelen geen angst heb voor sneetjes. De kracht van de motor is consistent wat zorgt voor een egaal resultaat over het hele lichaam. Het apparaat voelt premium aan door de matte afwerking en het heldere display. Voor deze prijs krijg je een enorme hoeveelheid functionaliteit die eigenlijk altijd goed presteert.
Pluspunten
- Opzetstukken
- Prijs