Hisense 48A85H / OLED screen / 48 inch / 2022 - Televisies
48 inchOLED4K UltraHD
Hisense 48A85H / OLED screen / 48 inch / 2022 - Televisies
uitstekende keuze
Een briljant beeld en prima geluid.Ook zijn er veel mogelijkheden om meer dan allen tv kijken aanwezig.
Goed en mooie prijs
Mooi apparaat. Makkelijk te installeren en goed geprijsd. Verkoper was erg enthousiast en dat begrijp ik!
Pluspunten
- Beeld
- Installatie
- Prijs
Mooi beeld en aantrekkelijke prijs
Prachtig apparaat, mooi beeld en makkelijk te installeren. Verkoper was enthousiast over deze tv en dat snappen wij best.
Pluspunten
- Beeld
- Installatie
- Prijs
positief zicht
Hogere conrtrast/helderheid en scherpte voor mijn slechte wordende ogen. Het toestel had kleiner mogen zijn maar door deze voordelen gekozen voor de kleinste van 48 inch.
Zeer mooie oled tv
We hebben deze oled tv Hisense 48A85H door het goede advies van de verkoper gekocht.
Maar we zijn zeer tevreden heel mooi beeld,de bediening is heel simpel we zullen deze tv echt aanraden bij vrienden en familie
Pluspunten
- Zeer mooi beeld
- Fijne bediening
Minpunten
- N.v.t.
Prachtig OLED-beeld voor scherpe prijs
Een prima OLED-televisie voor een scherpe prijs. Prachtig beeld, zwart is diepzwart en de kleuren spatten van het scherm. Geluid is ook zeer fatsoenlijk met mooie bass. Zeer tevereden met deze aankoop.
Een mooie tv uitstraling
Wij zijn voor oled tv gegaan omdat dit toch een zeer duidelijk beeld geef,ook zijn we goed voor gelicht door de verkoper,deze televisie is makkelijk in testellen we zijn zeker bereid om vrienden en familie dit product aan teraden.we zijn er erg blij mee.
Pluspunten
- Zeer helder beeld
- Mooie afwerking
Minpunten
- N.v.t
Hisense 48 inch
Deze tv heeft een super mooi disign een geweldig tv poot waar de tv op kan draaien waardoor je makkelijk de tv in een fijne hoek plaatst om te kijken. Ook heeft de tv echt super scherp beeld, en het geluid is echt geweldig als je films kijkt. Hele goeie tv voor een mooie prijs. Ik vind het een aanrader
Pluspunten
- Geluid
- Scherp beeld
- Tv poot waar de tv op kan draaien
- Fijne afstandsbediening
- Mooi disign
Minpunten
- Wel een grote tv poot
Bevalt goed zelfs mijn vrouw is zeer enthousiast
Top product voor een heel schappelijk prijs, prachtige kleuren, geweldig contrast en een voortreffelijke kijkhoek, ik ben hier echt heel blij mee. Misschien een klein puntje van kritiek is dat de draaibare voet wel iets soepeler mag draaien.
Pluspunten
- prijs/kwaliteitverhuoding
- Algehele beeldkwaliteit
- Heel acceptabele geluidskwaliteit
- Draaibare voet
- Perfecte kijkhoek
Minpunten
- Draaivoet mag wel wat soepeler draaien
Waarde voor je Geld : In Beeld en Geluid !
Daar tegenwoordig een TV gekoppeld is aan een mediabox ,in mijn situatie een Next-box van Ziggo is de TV feitelijk geen TV meer waarin je zenders installeer maar een -Monitor- welke zenders toont via de mediabox.
Daar mijn Next-box 4K beeldkwaliteit bied ,ging ik op zoek naar een 4K OLED TV / Monitor voor een redelijke prijs en kwaliteitsverhouding.
Na ruim 15jaar Samsung 3D smart TV werd het de Hisense 48A85H .
Redenen: Het formaat a 48 inch is groot genoeg voor een woonkamer van maar 4 mtr breed.
Heeft goede beeld en geluid referenties,die ook helemaal waar gemaakt worden.
De aansluitmogelijkheden zijn voldoende aanwezig: 4 x HDMI en 2 x USB ,heeft 1 minder dan
mijn oude Samsung.
Wat wel het vernoemen waard is dat je goed let op dat de HDMI ingang alwaar je kabel van je Mediabox
in steek de 50Hz frequentie is van je mediabox heeft
Er is ook een 120Hz HDMI ingang ,welke in mijn geval een minder goed beeld gaf.
Kortom; De -Monitor- welke u de Hisense 48A85H is geworden is de aankoop waard geweest
Pluspunten
- Beeld en Geliuid zijn Top
- Voldoende Aansluitmogelijkheden
- Duidelijk en begrijpelijk Menu structuur
- Voldoende Apps
Minpunten
- Geen
- Geen
Hisense oled 48a85h
Tv heeft een mooi uiterlijk. Maar met hele snelle beelden heeft hij moeite. En de Vidaa is voor Nederland erg somber uit gerust met weinig keuze in apps.
Aanrader, geweldig scherm.
Geweldig scherm. Ik gebruik het als monitor / TV en het is een perfect scherm voor beide doeleinden.
Wilde al veel eerder een groot Oled scherm aanschaffen als monitor maar vanwege de prijs nog even gewacht tot het ging zakken.
Nu eindelijk de knoop doorgehakt en nog geen seconde spijt van gehad :)
zeker een aanrader
duidelijk en helder beeld
natuurfilms spatten van het beeld af
installatie was een fluitje van een cent
randapparatuur in no time aangesloten
Pluspunten
- echt zwart weer gegeven
- DTS ondersteund
Minpunten
- handleiding sumier
Aanrader
Geweldig mooi toestel, haarscherp beeld en prima geluid. Dit product is voorzien van een handige en begrijpelijke afstandsbediening.
Pluspunten
- Beeld
- Geluid
Minpunten
- Geen
- Geen
Superrr
Fantastisch tv super beeld.. ben er echt blij mee.. leuk ding waar je veel plezier mee zult hebben absoluut een aanrader!!