Samsung The Frame QE65LS03BAU / QLED screen / 65 inch / 2022 - Televisies
65 inchQLED4K UltraHD
Samsung The Frame QE65LS03BAU / QLED screen / 65 inch / 2022 - Televisies
gewelgig toestel
Geweldige tv wacht nog op mijn witte lijst dat is een van de redenen dat ik deze tv heb aangeschafd,ik wou een wit omlijste tv.
Beeld is geweldig
Pluspunten
- beeld
- uitstraling
Minpunten
- zwaar
- duur
The Frame 65 inch puur genieten.
Prachtige tv, prima geluid ook zonder soundbar. Ik heb wel een samsung soundbar aangesloten werk perfect. Aansluiten gaat heel eenvoudig met de bijgeleverde dropbox. Hier Connect je alle verbindingen en er gaat 1 kabel naar je tv en het werkt. De kunst is mooi alleen jammer dat je hiervoor een abonnement moet nemen om van te genieten.heb zelf foto’s geüpload en geniet hier nu met volle teugen van.
Top aankoop.
Pluspunten
- Beeld
- Geluid
- Mogelijkheden zoals combineren met spotify
- Installatie simpel
- Keuzes zenders
Minpunten
- Kunst niet gratis
Super beeld als TV, maar net zo mooi als schilderij
Een super strakke TV met waanzinnig mat scherm Ideaal voor een schilderij aan de muur als je geen televisie kijkt. Maar wel TV kijken is nog mooier, wat een kleuren en scherpte. Die diepte in het beeld, SUPER!
Pluspunten
- Mat scherm zonder weerspiegeling
- Levendige heldere kleuren en diepte
- Plat teven de muur maar 4cm dik
Minpunten
- Misschien de prijs, maar meer dan waard
Prachtige Samsung TV
Prachtige tv, maar geluid is matig, daarom geen 10 punten.
Erg compleet ook incl. Ophang systeem.
Pluspunten
- Prachtig uiterlijk
Minpunten
- Geluid is matig
Mooie aanwinst met een prachtig beeld
Gekozen voor de Frame omdat deze bijzonder goed past in ons moderne interieur en vanwege de mogelijkheid om de lijst aan te kunnen passen. Hiermee creëer je direct een heel ander effect/uitstraling.
Vanwege het matte scherm zijn reflecties verwaarloosbaar, gezien onze opstelling met ramen aan de zijkant is dit een groot voordeel. Instellen is met de App zo gepiept en erg gebruiksvriendelijk. Kortom een erg mooi product om naar te kijken, letterlijk maar ook figuurlijk.
Pluspunten
- muurbeugel inclusief
- matte scherm
- wisselbare lijst
Minpunten
- geen
kunst liefhebber
k heb lang gezocht naar een tv die bij mijn behoeftes past. The frame doet dit in alle opzichten; strak, mat, als een schilderij (kunst liefhebber) en ook nog eens gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
- heel dun lijkt op foto
- mat scherm
Wauw super TV
Wat een prachtige TV. Eenvoudige montage / bevestiging aan de muur en bijna zelf installerend. Eigenlijk zoals je wilt dat alle installaties behoren te werken. Super mooi beeld!
Pluspunten
- montage
- installatie
- geen schittering zonlicht
- super witte afstandsbediening
Minpunten
- geen
Mooie TV, schilderij functie minder gord
Mooi beeld en hangt perfect plat aan de muur... schilderij functie werkt helaas niet echt goed. In de nacht staat het vaak aan terwijl er niemand in de huiskamer is. Als ik muziek luister in de huiskamer wordt het beeld zwart. Ik kan springen en bewegen maar schilderij gaat niet aan.
Pluspunten
- Plat
- Mooi beeld
Minpunten
- Schilderij functie