Samsung The Frame / QLED screen / 55 inch / 2022

Samsung The Frame / QLED screen / 55 inch / 2022 - Televisies

55 inchQLED4K UltraHD

Samsung The Frame / QLED screen / 55 inch / 2022 - Televisies

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung The Frame / QLED screen / 55 inch / 2022 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Stefan26-11-2022

Kunstwerk en TV

Wat fijn om een tv ook als kunstwerk te gebruiken. Het was wel een verrassing dat je voor de kunstwerken een abonnement moet afsluiten of de kunstwerken alsnog los moet aanschaffen. Gezien de korting en de gratis lijst accepteren we dit en kunnen we genieten van een prachtige tv.
Pluspunten
  • Kunstwerk als de TV uit is
  • Makkelijk te bedienen
  • Super mooi beeld
Minpunten
  • Voor de kunst alsnog een abonnement afsluiten
m*****@h**********25-11-2022

The frame

Heel makkelijk op te hangen, als is het wel wat eng in he begin om het zelf te doen, maar uiteindelijk hangt hij perfect en mooie beld kwaliteit
m******@g********25-11-2022

stijvol, ontspiegeld scherm, strak op de muur

the Frame 2022 55 inch gekocht omdat hij strak op de muur gemonteerd kan worden en een ontspiegeld scherm heeft. De Art functie is grappig maar gebruiken we niet ivm stroomverbruik. Goed: Het onspiegelde scherm gaf echt de doorslag, zeer prettig kijken overdag. Het theoretische verlies aan scherpte zie je in de praktijk niet tenzij je een laptop aan het scherm hangt, met video content (KPN/ziggo , Netflix) zal je het niet zien. Apps starten vlot op. Met wat calibratie tips van Rtings is de kleurweergave indrukwekkend. connect box is super, maar 1 dunne semitransparante kabel naar de televisie. minder: - Judder (schokkerig beeld bij snelle bewegingen met lage framerate bron) meer zichtbaar dan bij vorige LCD toestel. zelfs op hoogste stand. Dynamic led backlight functie lost het op maar knipppert voor sommige irritant. Geen reden om hem niet te kopen want het is subjectief per persoon of het storend is maar ga eerst kijken in de winkel. al met al 8/10 - als judder beter word dmv van firmware kan het hoger worden.
Pluspunten
  • ontspiegeld
  • vlotte interface
  • lijsten in kleur
  • 1 dunne kabel naar toestel
  • voldoende fel voor overdag kijken
Minpunten
  • Judder(shokkerig beeld) soms merkbaar
  • geen one button source swap op remote
Gerard Hoogewerf21-11-2022

Mooi mat scherm (weinig/geen spiegelingen)

Twee redenen... 1. Een mat scherm, waardoor ik minder last heb van reflecties - heel fijn 2. Ik ben nu in staat om mijn eigen foto's te tonen op de TV als "kunst". Erg leuk. Men zegt dat de kwaliteit goed is van het scherm, maar dat het nog mooier zou kunnen??? Vast wel, maar voor mij is dit meer dan mooi genoeg. Voor mij is het belangrijker dat (als de zon in de winter meer het huis in komt) ik toch een fijn scherm overhoud en dat lijkt het geval te zijn.
Pluspunten
  • Goed scherm
  • Geen reflecties
  • Heel erg mooi plat tegen de muur
  • Eigen kleur lijst te kiezen
Minpunten
  • Wat duurder - maar is het waard
l************@h**********21-11-2022

Aanrader!

Het scherm is ultradun en hangt prachtig tegen de muur, de combinatie met de soundbar is geweldig. Alle apparatuur communiceert perfect met elkaar. De beeldkwaliteit is super scherp en als hij op de art modus staat is het beeld prachtig mat. De televisie voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Pluspunten
  • scherpe beeldkwaliteit
  • mooi mat scherm, geen weerkaatsing van licht
  • met de soundbar een perfecte combinatie
m**************@h**********20-11-2022

Heel mooi beeld en een prachtig design

Samsung is altijd al mijn favoriete merk geweest en nu in combinatie met een prachtig schilderij aan de wand, konden we het niet laten
Charley20-11-2022

The frame

Fantastische beleving, in de winkel dacht ik dat er een echt schilderij hing was verbaas dat het toch een televisie was, conect box maakt het fijn minder zichtbare snoeren.Ook pakt het toestel automatisch de verbindingen op. Het matte scherm is bij mij in huis ook een uitkomst,hierdoor geen schittering meer.
p************@o**********19-11-2022

Mooi beeld en prachtige kunst

Prachtige kunst aan de muur. Veel variatie in aanbod en ook nog eens mooi TV beeld met veel mogelijkheden. Duidelijke montage instructies
Pluspunten
  • Weergave kunst
  • Heldere TV
  • Veel aanbod kunst
  • Veel mogelijkheden TV
  • Goed beeld
r*************@z*******16-11-2022

Ziet er prachtig uit!

The Frame 2022 heeft een prachtig mat beeld en daardoor geen reflectie. Je kunt dus eventueel eigen foto's laten zien of anders bekende kunstwerken bestellen en laten zien waarmee je voorkomt dat er een groot zwart vlak aan je muur hangt.
Pluspunten
  • prachtig mat beeld
  • goede service
Wouter15-11-2022

Mooie design tv

Voor deze tv gekozen vanwege het design en de one connect box. Installatie ging erg soepel; soundbar en chromecast werden meteen herkend. Het beeld is goed en alle menu’s werken vlot.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Beeld
  • One connect box
Minpunten
  • Geen oled
g************@h**********14-11-2022

Perfecte tv

Prima model mooi duidelijk beeld scherp geluid prima formaat netjes geholpen in winkel
w**************@g********13-11-2022

Je TV als schilderij

Geweldig concept dat je je TV als fotolijst kan gebruiken. Geen donker zwart vlak meer in je woonkamer, maar een mooi schilderij die je kan personaliseren met foto's!
Pluspunten
  • Schilderijfunctie
  • Lichtsterkte past zich aan a
Minpunten
  • Abonnement wordt automatisch verlengd