Samsung The Frame QE65LS03AAUXXN / QLED screen / 65 inch / 2021

Samsung The Frame QE65LS03AAUXXN / QLED screen / 65 inch / 2021 - Televisies

65 inchQLED4K UltraHD

Samsung The Frame QE65LS03AAUXXN / QLED screen / 65 inch / 2021 - Televisies

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung The Frame QE65LS03AAUXXN / QLED screen / 65 inch / 2021 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Bart23-11-2023

Zeker een aanrader!

Prachtige tv en daarnaast ook nog een heel mooi design met de lijsten er omheen. Aanrader!
Pluspunten
  • Gooed beeld
  • Groot
S*****@g********25-03-2023

Strak beeld, strak design

TV een aantal weken in bezit. Menu's werken snel en overzichtelijk, scherp en rustig beeld. Beeldkwaliteit grote verbetering tov mijn vorige UHD TV die een jaar of 8/9 oud was. Optie om een foto of schilderij in te stellen, zeker met lijst, geeft mooi effect in kamer. Let wel op dat je TV gewoon aan staat en dus stroom gebruikt als je deze functie inzet, maar je kunt een timer instellen om na een bepaalde periode de TV automatisch uit te schakelen.
Pluspunten
  • zeer platte tv
  • strak design
  • functie om schilderij te laten zien
Minpunten
  • sluipverbruik schilderijfunctie
  • kleine afstandsbediening makkelijk zoek
g**********@z************29-11-2022

The Frame

Zeer mooi beeld, en mooi model. Ik heb deze tv vooral gekocht voor het model The Frame. Hangt heel mooi aan de muur .
Pluspunten
  • Beeld
  • Mooi aan de muur
Minpunten
  • Geluid
  • Prijs
G Krijnen28-09-2022

Een waar kunst stukje.

Ik heb voor dit product gekozen, omdat ik bij geen gebruik van de TV niet tegen een zwart vlak aan wil kijken, en kan kiezen voor mijn eigen achtergrond een eigen plaatje of een uit de gratis bibliotheek, ook dat je de wissellijst zelf kan bepalen is erg leuk zo bepaal je je eigen steil in huis. verder heb ik dit gecombineerd met een Samsung soundbar de HW-Q950A, wat een erg goed geluid produceert, ook te gebruiken om te streamen van radio of andere bronnen, met behulp van SamsungThings. iedereen die bij ons op bezoek komt vind het echt erg mooi en overwegen ook bij aanschaf van hun volgende televisie hier op over te gaan.
Pluspunten
  • een mooi apparaat om naar te kijken
  • geen snoeren overal
Minpunten
  • Bij radio gebruik moet het beeldscherm aan blijven
  • duurt lang voor je de wissel lijst ontvangt
l*******@g********26-09-2022

sierraad aan de muur

*Mooi strak aan de muur. *degelijk ophang systeem. * scherp beeld. * slimme afstandbediening via licht oplaadbaar.
Pluspunten
  • strak aan de muur
  • scherp beeld
Minpunten
  • niet gevonden
Sar03-09-2022

Prachtige TV

Mooie TV met superhandige afstandsbediening. Voldoet aan alle criteria. Mooi beeld en mooi geluid en startklaar!
Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
e**********@g********31-08-2022

Superstrakke TV met uitstekend beeld en geluid

Het is een hele mooie TV die strak tegen de muur hangt. Scherpe kleuren en een goed geluid. Wij zijn heel tevreden en blij. Er is maar 1 heel dun snoertje dat langs de muur in het TV meubel loopt. Geen bos van lelijke snoeren in het zicht. De TV is dus heel erg geschikt om aan de muur te hangen.
Pluspunten
  • erg dun
  • ideaal om aan de muur op te hangen
s*******@g********28-08-2022

Multifunctionele oplossing

Aanvankelijk was ik van plan een digitale fotolijst te kopen, maar gelet op de plek waar deze zou worden opgehangen wilde ik op het scherm ook kunnen internetten/muziek beluisteren met clips. Uiteindelijk the one in all solution gekocht met Samsung The Frame. Heel prettig om niet tegen een zwart scherm aan te hoeven kijken. Het is natuurlijk geen echt schilderij, dus je ziet wel wat spiegeling van het licht, maar echt storend vind ik het niet. Voor mij is het een hele goede en multifunctionele oplossing.
Pluspunten
  • mooie foto's tonen
  • schilderijen wisselen
  • makkelijk internetten
  • mogelijk om tv te kijken
Minpunten
  • beeld spiegelt een beetje, maar niet storend
  • Helemaal uit is het scherm wel zwart
Martinus22-08-2022

Mooie en functionele tv

De tv is een echte eyecatcher, maar staat tegelijkertijd ook incognito in de ruimte. Met name wanneer het in de kunstmodus is. Het beeld is mooi helder. De one-connect box zorgt er voor dat de kabels netjes (zichtbaar) opgeruimd zijn. Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik mijn KPN box met dezelfde afstandsbediening kan bedienen. Nu springt het iedereen keer naar iets anders. Het is jammer dat de lijst niet standaard er bij wordt geleverd. Het is wel eenvoudig aan te vragen, nu nog wachten of het succesvol is en wanneer het geleverd wordt.
Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • one-cable connect
Minpunten
  • Lijst apart aanvragen/kopen
k************@o**********21-08-2022

bevalt erg goed, zeker een aanrader

Wij wilde graag van het zwarte scherm af aan de muur, vandaar de art functie. Erg tevreden over het resultaat.
d**************@i*********18-08-2022

Voor iedereen die het meeste uit haar televisie wil halen!

Ontzettend mooi beeld! De Samsung Frame onderscheid zich van alle TV's door als hij niet in gebruik is te fungeren als mooi schilderij!
Pluspunten
  • Uitstekend beeld
  • Goede speakers
h********@z*******12-08-2022

zeker een aanrader

mooie decor in plaats van een zwart scherm. rustgevend en aan te passen in het in stijl van je inrichting
r*********@g********07-08-2022

Een echte aanrader want geen zwart vlak aan de muur!

Na grote verbouwing besloten om toch ook een andere tv aan te schaffen die perse aan de muur moest komen te hangen. Al meerdere keren The Frame voorbij zien komen en toch bijzonder hoe mooi een tv aan de muur kan zijn met de mogelijkheid om hem in een schilderij te laten veranderen. Gekozen voor een 65 inch welke we na aanschaf en zien van de doos enigszins twijfelde of hij toch niet te groot zou zijn maar hij hangt perfect! We zijn er blij mee en het beeld is ook van goede kwaliteit.
k**********@h**********06-08-2022
Prachtige televisie! De ART-mode is fantastisch en zorgt ervoor dat je geen lelijk zwart vlak aan je muur hebt hangen
Zassi01-08-2022

zeker een aanrader

super kwaliteit (beeld & geluid), bijna bioscoop-sfeer nu thuis. Alleen jammer dat je geen buitenlandse apps kan toevoegen
Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • optiek in woonkamer
  • sfeer
  • geluid
  • opties
Minpunten
  • niet mogelijk om buitenlandse apps toe te voegen
Herfst31-07-2022
Super mooie tv en als hij uitstaat een schilderij echt blij mee. Bij ons mooi verwerkt in een zwarte kast
Krista21-07-2022

Goede aankoop

Mooie televisie voor een leuke prijs (model 2021) Nog maar net in gebruik dus moeten nog beetje uitvinden hoe alles werkt.
Pluspunten
  • mooi beeld
  • schilderij functie
Minpunten
  • beste een aparte soundbar erbij aanschaffen
n***@l******20-07-2022

Goede tv, aanrader

Het product werkt zoals omschreven en overtreft verwachtingen. Schilderijmodus is erg mooi en kabeltje is dun en licht zichtbaar. Makkelijk te gebruiken, afstand bediening op solar.
Pluspunten
  • Schilderijmodus
  • Solar afstandsbediening
Minpunten
  • Kabel licht zichtbaar
i*********@g********15-07-2022

Geweldige TV

Wat een geweldige tv. Echt een aanwinst voor de woonkamer! Mooi beeld en geluid. Ik raad iedereen deze tv aan!
1*********@g********12-07-2022

The Frame : Een droom komt uit !!!

Met de aanschaf van deze prachtige 65 inch Samsung "the Frame" wordt een droom tot werkelijkheid. Looks , beeld , geluid is nog beter dan we al verwachten. Dikke complimenten , Samsung !!
Pluspunten
  • looks
  • beeld
  • geluid
  • gemak
t**********@o**********11-07-2022
vooraf vooral gegaan voor de art modus zodat er geen zwart vlak in de ruimte is. maar de tv zelf is ook geweldig qua beeld, geluid en toegankelijkheid
l************@g********05-07-2022
Ik heb even moeten wennen aan het formaat van de tv, maar wat een beeld! In combinatie met de soundbar van Samsung is het een echte bioscoopervaring
Pluspunten
  • Geen zwart gat als de tv uit is
  • scherp helder beeld
Minpunten
  • toch nog blauwlicht als hij uit is
Aaltje03-07-2022

The Frame is awesome ??

Een awesome mooie tv met fantastische beeldkwaliteit, een echte design aanwinst in mijn interieur .
l***************@h**********25-06-2022

Goeie aankoop

Hele fijne tv super scherp en prachtig met de kunstwerken die je kan kiezen
Pluspunten
  • Scherp
  • Snel
j*******@h**********24-06-2022

Top TV

erg mooie tv, ziet strak en glad op de muur. Super beeld, en de art mode helemaal top!