Samsung The Frame / QLED screen / 50 inch / 2021 - Televisies
50 inchQLED4K UltraHD
The Frame
Alles werkt goed behalve het geluid. Moest nog een soundbar bijkopen om het geluid te enhansen
Pluspunten
- Goed beeld
- Instalatie was goed en duidelijk
Minpunten
- Geluid
Smaakvol en eigentijds toestel
Prijs/kwaliteit en modern design en makkelijk te installeren met een soundbar een geweldige soud
Pluspunten
- Plat toestel
- Bedrading weggewerkt
Bevalt prima
Wij zijn heel erg blij met deze aankoop. Mooi geluid en kleuren. Met de nu net bestelde witte framelijst er omheen zal het hele plaatje compleet zijn.
Een Kunstwerk
Mooi beeld met mooien kleuren wat opvalt is dat zwart op de tv echt diep zwart is, alles is duidelijk en overzichtelijk te vinden in het menu.
Wat ook fijn is dat als de tv uit staat, je geen zwart beeld in je kamer heb staan maar dat je kan kiezen uit verschillende kunstenaars voor een mooi kunstwerk. Erg blij met mijn aankoop.
aanrader
Deze TV voldoet echt aan alle verwachtingen beeldkwaliteit super scherp en de afbeelding op het scherm als de TV uit staat is echt helemaal geweldig. Heelt erg tevreden met dit poduct.
Pluspunten
- beeldkwaliteit
- stand by mode
Slecht beeld, frame nooit ontvangen
Het beeld is een stuk slechter dan dat van mijn oude Philips. Dat nam ik voor lief omdat het een 'the frame' is. In de promotie gekocht want je zou er een lijst bij krijgen... na een half jaar wacht ik daar nog op! Had ik maar een TV gekozen met gewoon goed beeld...
Pluspunten
- Schilderij concept
Minpunten
- Slecht beeld
- Frame nooit ontvangen
- Afstandsbediening
- De stekker past niet door een normale kabelgoot
Schitterend woonkameraccessoire.
Mooie tv, prachtig beeld en onvoorstelbaar veel mogelijkheden om van je tv een kunstwerk te maken wanneer deze standby staat. Echt een sieraad in je woonkamer.
Pluspunten
- Prachtig beeld
- Gebruiksvriendelijk
- Mooi woonkamer accessoire
- Veel lijstmogelijkheden
- Goed prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Bevalt goed
Goede, mooie tv. Sinds 2 weken in gebruik. Gekozen omdat deze zeer plat tegen de muur kan.Tevreden en blij mee.
Pluspunten
- Zeer plat
- Mooi beeld
Minpunten
- Nog niet gevonden