Waterpik WP-100 - Elektrische Flosser - Wit en Blauw

Waterpik WP-100 - Elektrische Flosser - Wit en Blauw - Tanddouches

Waterpik WP-100 - Elektrische Flosser - Wit en Blauw - Tanddouches

7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Waterpik WP-100 - Elektrische Flosser - Wit en Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

DanielleP08-12-2013
Zoon heeft een beugel en om zijn gebit zo optimaal mogelijk te verzorgen hebben we een waterpik aangeschaft. Hij spoelt zijn gebit hier elke dag mee schoon. Daarnaast hebben we een goede tandenborstel uiteraard. Het werkt makkelijk en goed. Ook de jongste zoon wil er graag mee "spelen" zodat hij ongemerkt ook zijn gebit goed verzorgd!
tervje07-12-2013
De standen waren erg moeilijk in te stellen, pauze knop werkte op het aan/uit knop. Je werd zelf erg nat van het water, Te koud water wat erg pijnlijn was. Zeker omdat ik al tandvleesproblemen heb zou het fijner zijn geweest als het apparaat het water zou opwarmen. Gebit voelde wel lekker schoon aan. Mijn dochter etc hebben het ook getest en kwamen met dezelfde mening. Ene kant een fijn apparaat maar niet voor dat geld.
MdHM05-12-2013
Omdat ik niet kan flossen (wegens lichamelijk beperking), wilde ik de Waterpik uitproberen. Ik vind het een goed apparaat. Jammer dat het zo'n waterballet wordt als je je hoofd niet goed boven de wasbak plaatst.
F Hermsen05-12-2013
Tijdens het uitpakken voel je al dat het een degelijk apparaat is. Het apparaat staat stevig en zal niet omver getrokken worden tijden het reinigen. Handleiding is in meerdere talen en dus voor iedereen te begrijpen. Genoeg keuze aan tips meegeleverd voor elk gebit. Wij gebruiken hem voor 2 dochters met beugel en natuurlijk ons eigen gebit. Met open mond stonden we voor de spiegel, zoon schoon gebit echt bizar. Na 1 week had ik een controle afspraak bij de tandarts en die zag heel duidelijk verschil met gewoon flossen, de tandarts gaf wel aan dat het geen vervanger is voor ragers en/of tandenstokers. Ik deel deze mening niet omdat wij met ze vieren echt super tevreden zijn over deze waterpik.Alle vuil verdwijnt zelfs tandplak aan de binnenkant van je tanden. Voor zover we nu kunnen beoordelen na bijna twee weken is de waterpik degelijk, veilig (stroom en water komen niet bij elkaar) en een must have naast de tandenborstel. Ook is de waterpik veel beter dan zijn concurrent van Philips welke bij mij na een maand kapot ging. Wil je echt een schoon gebit dan moet je deze kopen, ideaal voor gezinnen omdat je een opbergvak heb waar al je tips in bewaard kunnen worden. Dikke vette tien en flosdraad...wat is dat...weg ermee!
a195603-12-2013
Wat een luxe want zo voelt het om je eigen mondhygeniste te zijn! Heb een aantal facings in mijn mond op de voor en boven snijtanden die er al een aantal keer af waren gegaan waardoor ik niet op de gewone manier met flosdraad en sticks te werk duurde te gaan. Maar nu met de Waterflosser ben ik helemaal in mijn element en kan ik op een mij veilig voelende manier mijn gebit reinigen. Het is een ontzettend handig apparaat met vele hulpstukken waardoor je je gebit veilig en grondig kan reinigen. Ook de tongreiniger is er een van, waar ik elke keer gebruik van maak. Is denk ik ook aan te raden voor kinderen met een beugel........want dit apparaat komt werkelijk in alle hoekjes .
tandenfriek27-11-2013
Gisteren begonnen met de waterflosser en er razend enthousiast over.Alles spuit je er tussen uit.Echt een aanrader..En dan de extra mondstukken voor onder het tandvlees.Het tandenborsteltje ideaal..Het is ontzettend glad als je alle handelingen gedaan hebt en zeker met kronen. Wat een fijn apparaat zeker de moeite waard als je om je gebit geeft om te kopen, Maar niet alleen voor kronen ook om je mond gezond te houden en dan de tandartskosten niet te vergeten..