Philips Dali PerfectCare 8000 Series Steam Generator | 3120W | 850 g/min Steam Boost | Blue - Stoomgeneratoren

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 449,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Dali PerfectCare 8000 Series Steam Generator | 3120W | 850 g/min Steam Boost | Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b***********@h**********17-11-2025
Mijn oude strijkijzer was aan vervanging toe en heel eerlijk gezegd is strijken niet mijn favoriete klusje. Ik besloot voor een strijkijzer te gaan die ook een stoomgenerator heeft, ik dacht dat is wel makkelijk om ook eens de was te kunnen stomen. Toen ik het strijkijzer binnen kreeg dacht ik wel meteen, wat een apparaat! Hij is wel even een stuk groter dan een normaal strijkijzer, maar als je een kastje over hebt is dat geen enkel probleem. Het strijkijzer staat stevig op de stroomgenerator en heeft een handig handvat zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Ik heb een speciale strijkplank voor een stroomgenerator en daar past dit apparaat perfect op en staat stabiel. De stroomkabel is voor mij lang genoeg, maar heel eerlijk, hij is niet heel lang. Ik gaf al aan, strijken is niet mijn favoriete klus en had al een behoorlijke verzameling opgespaard voordat ik het nieuwe strijkijzer ging testen. Als eerst vul je het grote water reservoir van 1,4 liter met water (dit reservoir kun je eruit halen en makkelijk onder de kraan vullen). Je drukt de knop in, hij doet er ongeveer 2 minuutjes over om warm te worden en geeft met een piepje aan dat hij klaar is. Ik zat nog te zoeken naar de verschillende warmte standen, maar dat heeft dit strijkijzer niet. Blijkbaar heeft het strijkijzer een OptimalTemp-technologie waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je strijkijzer te heet wordt. Een beetje spannend vond ik het wel, maar ik heb verschillende soorten stoffen gestreken en inderdaad, het gaat super soepel en de stoffen zijn niet beschadigd. Het strijkijzer heeft ook een sensor zodat hij merkt wanneer je strijkt, dan gaat automatisch het stoom aan. Eigenlijk kan ik maar één ding zeggen over dit strijkijzer, het is ge-wel-dig. Het strijkijzer is lekker licht in de hand en strijkt echt geweldig. Door het stoom is echt in een handomdraai je was kreukvrij. Ik hoef echt maar twee keer in rap tempo over de stof heen om het kreukvrij te krijgen. Een blouse is echt in minder dan een minuut gestreken. Een stugge spijkerbroek? Zo kreukvrij. Een linnen jurkje, zo klaar! Het strijkijzer heeft ook verschillende standen (Eco, verticaal stomen en speed) waarmee je kunt strijken of stomen. Ideaal om bijvoorbeeld een cobert te stomen. Twijfel je over het aanschaf van dit strijkijzer? Zeker niet doen, want het maakt van strijken bijna een feestje.
werner@buijsen.net15-11-2025

Dit had ik eerder moeten weten.

Strijken was nog nooit zo eenvoudig: dankzij de krachtige stoom glijdt elk kledingstuk moeiteloos glad. De hoeveelheid stoom is ongekend en zorgt voor een professioneel resultaat, keer op keer. Geen gedoe meer met het instellen van de temperatuur – het apparaat regelt alles automatisch voor je. En na gebruik? Licht en compact, zodat je het met één hand eenvoudig kunt oppakken en opbergen.
Pluspunten
  • hoeveelheid stoom
  • gebruikersgemak
  • uiterlijk
Minpunten
  • prijs
Anous12313-11-2025

Super apparaat

Ik heb deze een aantal weken geleden aangeschaft en vindt het over het algemeen een fijn werkend apparaat. Het strijken gaat veel makkelijker en als je alleen je kleding wilt stomen is dat ook een optie. Het enige minpuntje wat ik heb is dat het hangsel waarmee je hem optilt alleen naar rechts valt en niet naar links. Waardoor het met strijken voor mij als linkshandige een beetje in de weg zit. Verder echt een top apparaat dienis iedereen aan kan bevelen. Snel opgewarmd en doet wat ie moet doen
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Ook als los stoomapparaat te gebruiken
Minpunten
  • Hendel kan alleen naar rechts
Susanne198212-11-2025

Super fijn strijkijzer

Wat een super fijn strijkijzer is dit! Ik had nog niet eerder ervaring met een stoomgenerator, maar dit werkt echt heel erg fijn. Het duurt wel even voordat het strijkijzer warm is, maar als je daar aan gewend bent is dat geen probleem. Het vullen van de waterbak stelt niks voor en er kan ook veel water in zodat je er geruime tijd mee vooruit kunt. Het strijken zelf gaat super gemakkelijk, het ijzer glijdt zo over de kleding heen en de kreukels verdwijnen direct. Het is ook makkelijk dat het voor elk type kledingstuk en stof gemakkelijk te gebruiken is, zonder dat daar speciale instellingen voor nodig zijn. Echt een aanrader dus!
Pluspunten
  • Heel handig te gebruiken
  • Grote waterbak
  • Strijkt heel effectief
  • Lange kabels
Minpunten
  • duurt even voordat hij warm is
Brenda Bouman12-11-2025

Makkelijk strijken met Philips PSG8300/20

Wat ben ik enthousiast over dit strijkijzer! Allereerst vind ik het uiterlijk geweldig. Mooi strak en mooie kleuren. Het gebruiksgemak is ook super. Dat begint al bij het vullen van het waterreservoir. Dit gaat heel gemakkelijk en is ook fijn dat het aan de zijkant zit. Verder gaat het strijken super makkelijk. De kreukels gaan snel uit de kleding. Je hoeft geen temperatuur in te stellen. Alles gaat bijna vanzelf. Je beweegt alleen het strijkijzer op de kleding, de stoom regelt zichzelf en in zeer korte tijd is alle was weggewerkt. Het enige nadeel vind ik de prijs. Die is aan de hoge kant. Maar verder heel tevreden.
Pluspunten
  • Strijkgemak
  • uiterlijk
Minpunten
  • prijs
Vaya12-11-2025

Soepel strijken zonder tijd verlies.

Voor het eerst ervaring met een stoom generator. wat betreft de strijk resultaat, echt super tevreden. Strijkt ideaal zonder moeite en past zich aan de type en dikte stof. Het strijk element is licht en ligt erg fijn in de hand. Zelfs voor iemand met zwakke polsen is geen beperking. Het hele apparat is vrijwel groot. vGrote water reservoir. Handige hendel om te dragen. Met mijn huidige strijkplank is onhandig. Er moet een een grote stevige komen. Design is prachtig. Mooi ontworpen. Kabels lang voldoende en flexibel.
Pluspunten
  • Strijkt erg soepel
  • Lange kabels
Minpunten
  • groot formaat
H**********@g********12-11-2025
Sinds een paar weken heb ik de Philips PSG8300/20 stoomgenerator in huis. Het is een behoorlijk groot apparaat, maar door het wegklapbare handvat is het makkelijk te dragen. Hij is makkelijk te bedienen, maar het verschil tussen de diverse standen is niet heel duidelijk. En helaas bestaat de handleiding, zoals bij Philips tegenwoordig standaard is, alleen maar uit een paar plaatjes die niet altijd even duidelijk zijn. De stoomgenerator is mooi om te zien en doet zijn werk goed. De OptimalTemp functie is een briljante uitvinding: je kunt de strijkunit gewoon op de strijkplank laten staan, of zelfs op een kledingstuk, en je krijgt geen brandplekken. Hij past zelf constant de temperatuur aan. Het is zelfs niet eens mogelijk om handmatig de temperatuur te regelen, maar dat is geen gemis. Dit topmodel van de nieuwste generatie regelt zelfs de stoomafgifte automatisch: zodra je strijkbewegingen maakt geeft hij stoom af. Zodra je stopt, stopt ook de stoom. Je hoeft dus niet zelf in een handvat te knijpen zoals bij eerdere modellen. Dit laatste is voor mij persoonlijk niet per se een pluspunt, want er zit telkens een kleine vertraging in voordat de stoom komt. Daardoor was ik met mijn vorige stoomgenerator (ook een Philips) uiteindelijk iets sneller. Het is een mooi apparaat, maar ik denk dat je met een iets goedkopere variant ongeveer hetzelfde resultaat zult bereiken.
s*******@h**********11-11-2025

Bevalt heel goed

Heel mooi apparaat. Mooie kleur en stijl. Handig dat er een hengsel aanzit zodat je het makkelijk kan verplaatsen. Hij is wel vrij groot dus kon hem niet echt kwijt op mijn strijkplank. Verder zit er een groot waterreservoir in dat is ideaal zodat je in een keer veel was weg kan strijken. Hij ligt makkelijk in de hand en glijd soepel over je wasgoed. Je hoeft geen druk te zetten. Verder stoomt hij goed en is je wasgoed zo weggestreken. Wel geeft het wat condens af dus onder de plank was het wat nat geworden. Er zitten niet veel knoppen op maar bevat alles wat je nodig hebt. Geeft signaal af als water leeg is of ontkalkt moet worden. Het verticale strijken vind ik ook fijn voor blousen, je bent hiermee niet meer lang bezig met strijken. Kortom ik ben er blij mee
Pluspunten
  • Groot waterreservoir
  • Snel
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Veel condens en stoom
  • Zwaar en veel ruimte nodig op plank
t****************@g********11-11-2025

Efficient en tijdbesparend

De Philips stoomgenerator is een krachtige en gebruiksvriendelijke strijkhulp. Dankzij het grote waterreservoir hoef je veel minder vaak bij te vullen dan met een gewoon handstoomstrijkijzer. De automatische temperatuurregeling zorgt voor optimale warmte- en stoominstellingen, waardoor je sneller klaar bent en vaak maar één kant van het kledingstuk hoeft te strijken. Zelfs dikke stoffen worden moeiteloos glad. De stoomgenerator warmt snel op en glijdt soepel over elk type stof. Het apparaat is wel wat groot en neemt wat ruimte in, maar de tijdwinst en het gebruiksgemak maken dat meer dan goed. Een uitstekende keuze voor intensieve strijkers, die ook vaak overhemden strijken. Wij zijn meer dan blij met het product!
Pluspunten
  • Automatische temperatuur regeling
  • Efficient
  • Tijdbesparend
Minpunten
  • Formaat
r*********@h**********11-11-2025

Strijken zonder moeite!

De perfect Steam generator is echt een stoom krachtpatser en wat strijk je snel en moeiteloos de meest kreukelige stoffen weg. Voor een stoomgenerator een praktisch formaat en met de draagbeugel makkelijk en veilig op te bergen. Door het 1,4 liter waterreservoir kun je lange tijd strijken, zonder bij te vullen. En de antikalk indicator geeft goed en eenvoudig aan wanneer het tijd is de unit op eenvoudige manier zelfreinigend te ontkalken. Het strijkijzer is licht en eenvoudig te hanteren en ook is het snoer behoorlijk lang, 1,6 meter.
Pluspunten
  • Zeer krachtige stoomstoot
  • Handige draagbeugel
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Prijzig
Marianne_10-11-2025

Een perfecte Stoom Strijkijzer

Wat een mooie kleur is die stoommachine op de foto, dacht ik. Maar toen ik de stoommachine uit de verpakking haalde, vond ik hem in één woord prachtig. De kleur het design sprak mij erg aan. Ook het hengsel wat op deze machine zit is handig met tillen en wegzetten. Tijdens het strijken kan je hem inklappen zodat je er geen last van ondervindt. Als hij net zo goed strijkt als dat hij er uit ziet dan heb je een wereldmachine in huis. Nu heb ik hem mogen testen en je krijgt écht een prachtige machine in huis. Er zitten heel weinig knoppen op en toch kan bijna alles met deze machine. Voor je gaat strijken, vul je eerst het reservoir. Deze is afneembaar en je vult hem met gewoon kraanwater. Zelf heb ik het reservoir op een gegeven moment moeten bijvullen met water. Eerst heb ik hem wel van de stroom afgehaald toen heb ik mijn gieter gevuld met water Het klepje bovenop geopend en zo voorzichtig het reservoir gevuld. Wanneer je hem aanzet moet je even wachten tot hij piept en je kunt beginnen met je strijk. Je kan tijdens het strijken een grote stoom- stoot gebruiken (de Max stand) of de minder grote stoom-stoot (de Eco-stand). Ik heb zelf op een gegeven moment gekozen om alleen de Eco-stand te gebruiken. Ongeachte welke stoom-stoot je gebruikt, zorg dat je handen uit de buurt zijn waar de stoom komt. deze is erg heet en kan pijnlijk zijn. Wanneer je eenmaal aan het strijken bent, zal je ook het voordeel merken van de optimal-Temp technologie. De zool glijd over alle soorten stof zonder dat een stof vastkleeft aan de zool. Ik heb eerst een oude blouse mij gestreken van een delicate stof. (Deze streek ik altijd met een handdoek er tussen omdat de kans groot was dat de stof weg zou smelten). Zou het fout gaan dan was het pech. Maar er gebeurde geen gekke dingen toen ik de strijkbout op de blouse zette. Ik kon gelijk gaan strijken en mede door het stoomgebruik was de blouse zo gestreken. De machine past zich aan aan je strijkgedrag zodat je de juiste hoeveelheid stoom krijgt Ik was in elk geval een stuk sneller klaar met het strijken van deze blouse als dat ik een handdoek tussen blouse en strijkijzer had. De machine heeft ook een bewegings sensor waardoor je de mogelijkheid hebt verticaal te strijken. Denk bijvoorbeeld aan je overgordijnen om te stomen of een jurkje dat je aan wil en aan een haakje hangt aan je deur. Scheelt je gelijk weer de moeite om je strijkplank klaar te zetten. Dan een euvel waar we vaak tegen aan lopen. Het vergeten te ontkalken van je machine. Pas wanneer er opeens bruine spetters uit je strijkbout vliegen op je net gewassen blouse dan kan je jezelf wel voor de kop slaan. Dat gebeurt niet meer. In deze machine hebben ze het Easy De-Calc systeem aangebracht. Op een gegeven moment geeft de machine een seintje dat je moet ontkalken. Aan de zijkant kan je een klepje openen en je kunt de kalk , die in een apart reservoir wordt opgespaard, eruit laten lopen. Ideaal gewoon.
Pluspunten
  • Signaal wanneer je moet ontkalken
  • Hengsel zodat je de redelijk zware machine makkelijk kan verplaatsen
  • De Optimal Temp Technologie waardoor je allerlei stoffen kan strijken
  • Twee standen Max en ECO
  • Ideaal apparaat
Minpunten
  • De hete stoom (zorg dat je je handen op tijd weghaalt voordat je gaat stomen)
r*************@h**********10-11-2025
De Philips PSG8300/20 stoomgenerator is een indrukwekkend apparaat, maar wel groot en behoorlijk zwaar, zeker zodra het waterreservoir gevuld is. Omdat het hele toestel op de plank moet staan en niet alleen het strijkijzer, heb je eigenlijk een nieuwe, stevigere strijkplank nodig. Daarnaast ontstaat er vrij veel condens onder de plank, dus een handdoek eronder leggen voorkomt natte plekken. Ook de prijs is aan de hoge kant. Daar staat wel veel goeds tegenover. Het apparaat is van hoge kwaliteit, fraai vormgegeven en voorzien van een handige, wegvouwbare draagarm. Het strijkijzer zelf is verrassend licht en ligt prettig in de hand. Door de krachtige stoom glijdt het makkelijk over de stoffen en levert het een uitstekend strijkresultaat. Je bent een stuk sneller klaar, vooral bij dikkere stoffen zoals spijkerbroeken en hoodies, waar het strijkijzer overheen vliegt. Het grote waterreservoir maakt langdurig strijken mogelijk zonder steeds bij te vullen. De automatische stand werkt feilloos: het systeem past de temperatuur en stoomafgifte zelf aan het type stof aan en start alleen met stomen als je het ijzer beweegt. Een ander groot voordeel is dat je het ijzer gerust even kunt laten liggen zonder dat het brandplekken veroorzaakt. Kortom: als je normaal gesproken een hekel hebt aan strijken, helpt de stoomgenerator het een stuk sneller en makkelijker te klaren.
m************@g********06-11-2025

een kind kan de was doen

Dit stoomstrijkijzer heb ik mogen testen. Het merk Philips was ik al gewend en ik moet zeggen dat ook dit strijkijzer heelrijk is om mee te strijken. Vouwen gaan gemakkelijk uit de kleding en je hoeft geen temperatuur in te stellen. Wat ik vooral ideaal vind, is dat de watertank afneembaar is en je die gemakkelijk kunt vullen. Er kan ook genoeg water in. Ook de draagbeugel is handig om het apparaat te verplaatsen. Wat ik echt een nadeel vind, is dat deze beugel aan de rechterkant beweegt en de stoomkabel van het strijkijzer aan de linkerkant. Voor linkshandige strijkers is dit niet prettig en staat het apparaat ook niet fijn op mijn strijkplank. Gelukkig hoef ik het niet steeds op de tank terug te plaatsen want hij mag gerust even blijven staan op de strijkplank zelf zonder brandplekken te creëren. Kortom; strijkt heelrijk, gemakkelijk in gebruik maar minder fijn voor linkshandigen.
Pluspunten
  • goed strijkresultaat
  • warmt snel op
  • afneembare watertank
  • draagbeugel
Minpunten
  • duur
  • niet handig voor linkshandigen
Myr11!!30-10-2025

Philips PSG8300/20

Wat een geweldig apparaat. Na een uurtje strijken al helemaal blij ermee. Het ziet er mooi uit en het gebruiksgemak is super. Het automatisch stomen en het verticaal stomen. Wat een gemak!! Enige nadeel, hij is wat zwaar. Maar door het hengsel toch heel goed te verplaatsen