Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560 - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560
Best Reviewed april 2018
Specificaties
Inhoud
2 liter
Vermogen
2600 watt
Druk
7 bar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pepijn 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prettige stroomstrikijzer

Algemene score

8,0
Een prettig en snel apparaat. Je moet even geduld opbrengen voor het gebruiksklaar is, maar zodra je aan de gang kan, werkt de Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator zijn fijn. Het apparaat is erg licht en makkelijk in gebruik. Overhemden zijn in een mum van tijd netjes strak. Waar ik met mijn eigen stoomstrijkijzer moeite mee heb om bepaalde delen netjes strak te krijgen, perst deze Tefal Pro Express moeiteloos alles glad en strak. min puntje kan soms zijn als je je strijkwerk strak trekt op bepaalde delen en je begint te stomen dat het in de buurt van je handen heel heet kan worden. Maar dit is een kwestie van je werkmethode aanpassen. niet je handen voor de bout houden en willen stomen. Daarnaast moet je wel een geschikte plek vinden om de unit neer te zetten. Deze is nogal aan de maat. Op een strijkplank met een grotere bouthouder is dit echter geen probleem.

Pluspunten

  • licht in de hand
  • strijkt super strak
  • gebruiks gemak

Minpunten

  • stoomnevel uit de voorkant van de bouten
  • plaatsen van de generator ivm grootte
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

William 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Tefal stoomgenerator nu een maand in gebruik. Het is mijn eerste stoomgenerator. Had voorheen altijd de gewone tefal strijkbouten. Ik heb vooral veel overhemden van mijn man te strijken. Ook heb ik verder 2 kinderen die elke dag schone kleding aandoen. Dus genoeg te strijken. Ik heb al meerdere keren de tips van vriendinnen gekregen, maar vond de prijs best hoog. Nu ik de Tefal Stoomgenerator heb snap ik het. Heel eenvoudig in gebruik en supersnel vooral voor de overhemden een topper. Je hoeft maar 1 kant te strijken. Ben er erg tevreden over. Deze had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Snel strijken
  • groot reservoir

Minpunten

  • omvang
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Syllie10 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn om mee te strijken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat strijken voor mij vaak een hele opgave is, ben ik op zoek naar een apparaat wat voor mij veel pijnklachten weg kan nemen en uiteraard mijn kleding netjes strijkt waarbij ik zo min mogelijk kracht hoef te zetten. Dat heb ik in deze machine op zeker gevonden.

Gebruiksaanwijzing is duidelijk en zelfs voorzien van afbeeldingen die gemakkelijk op te volgen zijn. Hij is heel snel warm, je hoeft niet eens druk te zetten met strijken zelf en kunt met de stoom ook kreukels snel verwijderen.
Ook het waterreservoir is groot genoeg om heel wat was weg te werken, al had ik in het begin wel moeite om het terug geklikt te krijgen, maar dat kan ook komen omdat ik natuurlijk wat minder kracht in mijn armen/handen heb.
Strijkijzer zelf kun je goed vastzetten zodat het niet weg schuift.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Groot reservoir
  • Goede stoomregeling
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessie 12-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tefal Pro Express Ultimate Care

Algemene score

8,0
Enkele weken de Tefal Pro Express mogen uitproberen. Wat een geweldig strijkapparaat. Het begint al met een groot waterreservoir, wat gemakkelijk er af te halen is en te vullen met water.
Gemakkelijke en duidelijke bediening, met verschillende standen om je was te strijken. Het apparaat is snel warm, je hoeft niet lang te wachten.
Strijken gaat bijna vanzelf;).
De strijkbout is vast te zetten met een klem, staat dus niet los op het stoomapparaat.
Al met al een gebruiksvriendelijk apparaat wat ik zelf zeker ook aan zou schaffen, alleen is de prijs wel flink, het is een mooi apparaat maar ik kan mezelf voorstellen dat mensen het te duur vinden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Groot waterreservoir
  • Waterresoirvoir makkelijk te vullen
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tammo1982 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strijkt als een speer!

Algemene score

10,0
Nog nooit was strijken voor mij zo'n eenvoudig karweitje, met gemak en ongelooflijk snel strijk je alles eenvoudig glad (een bloes heb je vaak na een strijkbeweging al glad). Heb ook nog even de stoomfunctie op een jas gebruikt maar mijn ervaring is eigenlijk dat je de jas dan net zo goed even snel kunt strijken, hier blaas je uiteindelijk meer stoom mee door de jas dan door het ijzer er voor te houden. Wij hadden hiervoor altijd een eenvoudig stoomstrijkijzer van een B-merk, maar na eenmaal met dit apparaat gestreken te hebben wil je echt niet meer terug naar een normaal strijkijzer! Kan dit apparaat absoluut aanbevelen.
(Klein puntje wat wat mij betreft had mogen worden toegevoegd is een universeel bevestigingsmechanisme waarmee hij aan een strijkplank had gemonteerd kunnen worden, nu heb ik hem wel op de plek staan waar je normaal gesproken het strijkijzer in laat rusten, maar dit had wat mij betreft wat stabieler mogen zijn). Al met al een uitstekend product, wat wat mij betreft z'n geld waard is!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Snelheid
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Testerrrrr 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Tefal pro express

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is groot, maar heeft een leuk design. De slang is soms wat onhandig maar het strijkijzer zelf werkt uitstekend. Na ongeveer 2 minuten opstarten kan je de stoomknop in het handvat gebruiken en werkt het apparaat uitstekend. De verschillende standen zijn ook erg handig en je schakelt makkelijk.

Pluspunten

  • Design
  • Glad strijkijzer
  • Voldoende stoom

Minpunten

  • Groot
  • Onhandige slang
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Anjapanja 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een wat groot apparaat...ruimte moeten maken , maar het mooie design maakt het helemaal goed.
Het lange snoer geeft genoeg bewegingsvrijheid om prettig te kunnen strijken.
Erg tevreden ben ik over het grote waterreservoir, waardoor je in een keer een grote berg wasgoed kunt wegstrijken zonder bij te moeten vullen.
De gladde zool en de puntige voorkant maken het strijken tussen knopen erg gemakkelijk en dat de strijkijzer licht is is voor mij een groot pluspunt!
Waarom ik voor deze heb gekozen? Eerlijk? Het design/kleur vind ik geweldig 😁 maar de hierboven genoemde pluspunten tellen zeer zeker mee!!
Wat mij tegenvalt is de prijs... die vind ik exorbitant hoog!

Pluspunten

  • Mooi design
  • groot waterreservoir
  • Lekker licht
  • goede krachtige stoom

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Reageer

Johnnyboy 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Een 10 met een griffel voor deze Tefal Ultimate

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als strijken bij u net zo als bij mij een van de noodzakelijke kwade klusjes behoort is deze Stoomgenerator de ultieme aanschaf.
Door de meest krachtige stoom uitblaas en het gemak van in een keer beide kanten van bijvoorbeeld de shirts daardoor te kunnen doen , glijd u door de berg strijk heen als nooit tevoren.
Het strijkijzer glijd zeer licht hanteerbaar over uw strijkgoed en haalt in een ommezien elke oneffenheid in uw kostbare kleding weg en dat alles met een ongekende eenvoud.
Ook het vullen van het water is heerlijk eenvoudig en met 1 keer ruim voldoende voor een behoorlijke mand strijkgoed.
Zo,n saaie klus als strijken, tot zo iets eenvoudigs te maken met deze Tefal Pro Express verdiend in elk huishouden prioriteit te hebben.
Gemak , goed resultaat , snel en veilig dat zijn de meest krachtige woorden om mijn review te ondersteunen. Een dure aanschaf maar wel een die elke euro waard zal zijn.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • goed hanteerbaar
  • razend snel
  • mooi design
  • perfect resultaat

Minpunten

  • groot formaat om weg te bergen
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Reageer

MPF69 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gladde Zool

Algemene score

9,0
Na aanschaf, meteen gebruikt. Strijkmand puilde uit.
Apparaat is zeer snel gebruiksklaar. Opwarm tijd kort. Keuze tussen de verschillende gebruiksstanden is simpel en erg snel. Groot water reservoir, waardoor je lang achter elkaar kunt strijken. krachtige stoomstoot, kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zelfs dikkere stoffen zijn geen probleem. Strijken wordt weer een beetje leuker.

Pluspunten

  • gladde zool
  • licht/gewicht
  • snel gebruiksklaar
  • groot water reservoir
  • krachtige stoomstoot

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Reageer

Mike Goes 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat en het strijken gaat zeker 2x zo snel. Je pakt in 1 keer de voor en de achterkant en het strijken gaat echt stukken veel sneller.

Pluspunten

  • Gemak
  • Snelheid

Minpunten

  • Grootapparaat
  • Prijzig (maar waard)
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Reageer

Donna 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tefal pro express

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ook ik vind strijken het meest irritante huishoudklusje dat er is. Nu onze strijkijzer het begeven had moesten we op zoek naar een nieuwe, want hier ontkomen we er niet aan. Gemak dient de mens dus de belofte voor het snel strijken was een eyecatcher. En helemaal waar. Het gaat zeker twee keer zo snel vanwege de kracht van het stoom en het glijoppervlak van de het ijzer. Ik hoef met bepaalde stoffen niet eens de achterkant te doen.
Ik vind het uitneembaar reservoir ook een dikke plus, kan heel veel in.
Het is een beste investering vind ik zelf maar geen moment spijt.

Pluspunten

  • Tijdbesparend
  • Gebruiksgemak
  • Veilig voor kleding
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Reageer

Jolle89. 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Presteert naar verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op het eerste oog leek de prijs van dit strijkijzer mij veel te hoog, maar na het eerste gebruik merkte ik ontzettend veel verschil in vergelijking met mijn vorige strijkijzer. Wat een verademing! Het strijkijzer lijkt op het eerste oog enorm en onhandig, maar dit is alleen omdat het waterreservoir eerste instantie erg groot oogt. Het strijkijzer zelf is compact, mooi qua design, lichtgewicht en hierdoor eenvoudig om mee te werken. De slang voor de stoomtoevoer is in het begin wat stug, maar door dit vaker te gebruiken wordt het vanzelf soepeler. Het apparaat is vlug op temperatuur, maar doordat dit wordt weergegeven door een lampje is het niet direct duidelijk. Ik zou het fijner vinden als hiervoor een geluid hoorbaar zou zijn, zodat ik ook kan horen wanneer de temperatuur goed is. Qua strijkprestaties doet het strijkijzer wat hij beloofd; je kunt snel en kreukvrij strijken + de kleding lijkt langer kreukvrij te blijven. Kortom, ik zou het zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lichtgewicht
  • Strijkt snel en kreukvrij
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Onduidelijke handleiding
  • Slang voor stoomtoevoer in het begin stug
  • Prijzig
  • Niet hoorbaar wanneer temperatuur is bereikt
Geschreven voor: Tefal Pro Express Ultimate Care stoomgenerator GV9560

Reageer