Braun CareStyle 3 IS 3042 WH - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 61 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K 14-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Strijken is nu leuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder een stoomgenerator gehad van Tefal, nu gekozen voor Braun. Super snel en makkelijk in gebruik. Stoomt goed zonder gedoe van water lekken daar hadden we bij de Tefal echt last van. Kortom heel blij met deze Braun Stoomgenerator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bastiaans 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi strak design. Fijn dat het een licht gewicht is. Makkelijk bij te vullen en tank van 2 L

Pluspunten

  • mooi desing
  • 2 L tank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Plezier in strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb best snel een beslissing moeten nemen omdat ik terug van vakantie (vakantiewas) kwam en mijn oude strijk generator het niet meer deed. Ik ben dus ook op reviews af gegaan en ik heb er nu al geen spijt van. Mijn hele vakantie was in 1 avond weg gestreken.

Pluspunten

  • Geen onnodige knopen en schijven meer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, strijkijzer licht en snel warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit dik in orde. Goed strijksysteem met grote watertank. 4 jaar garantie is echt super! Warmt snel op en past zelf temperatuur aan de stof aan. Heel tevreden, mooi design.

Pluspunten

  • Grote watertank
  • Warmt snel op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NB 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun carestyle IS3042WH

Algemene score

8,0
Super fijn strijkijzer, handig en licht in gebruik, mooi groot reservoir. Hij warmt snel op, is handzaam en prttig om mee te strijken.

Pluspunten

  • water reservoir
  • lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Madelon Moonen 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en licht strijkijzer

Algemene score

8,0
Mijn eerste stoomgenerator. Maar meteen een schot in de roos.
Geen gedoe meer met instellen van temperatuur. En alles veel sneller gestreken.

Pluspunten

  • Afneembare watertank
  • Mooie vormgeving
  • Strijken zonder moeite

Minpunten

  • Geen klem waarmee je strijkijzer kan vastzetten.
  • Stoomkabel erg gedraaid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt super simpel en doet wat hij moet doen. Niks meer instellen. Alle stoffen op 1 stand en dat werkt ook nog. Moet nog wel even kijken of mijn spijkerbroeken ook kreukvrij worden maar dat komt denk ik wel goed

Pluspunten

  • Niks instellen
  • Glijd makkelijk over de stoffen

Minpunten

  • Geen klip om het ijzer vast te zetten voor vervoer

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Arjanne 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk,licht en Gebruiksvriendelijk.
Echt een aanrader voor mensen die veel moeten strijken en daar weinig tijd voor hebben.
Snel op temperatuur gemakkelijk te vullen met water en gemakkelijk te ontkalken.

Pluspunten

  • Licht
  • snel opwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjanne vd Meulenreek 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk en licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk,licht en Gebruiksvriendelijk.
Echt een aanrader voor mensen die veel moeten strijken en daar weinig tijd voor hebben.
Snel op temperatuur gemakkelijk te vullen met water en gemakkelijk te ontkalken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Snel warm
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannie 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun stoomstrijkijzer IS 3042 CareStyle 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het product pas een paar dagen in mijn bezit maar het lijkt me een apparaat. Leuke bijkomstigheid was de gratis strijkplank.
prima prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Valentina 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoewel pas een dag in huis, ben ik al zeer tevreden met de aankoop. Eenvoudige bediening en licht van gewicht maakt strijken een plezier. Ook de vormgeving is mooi en ligt plezierig in de hand.

Pluspunten

  • Geen temperatuur meer instellen
  • Snel opgewarmd
  • Krachtige stoomstoot
  • Niet moeilijk ontkalken, gewoon met kraanwater
  • Strijkt prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mofo 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer strijkt perfect. De temperatuur past zich automatish als je diverse soorten kleding/ stoffen strijkt. Groot reservoir en vulopening voor het water bij te vullen. Compact en wenbaar model. De Duitse degeleijkheid straalt er vanaf.
Je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Strijkt perfect
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 19-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemak voorop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn strijksysteem. Vorige systeem van ander merk ging defect. Winkel adviseerde ons eens te kijken naar het Braun Systeem. Omdat ook onze strijkplank aan vervanging toe was, was de keuze snel gemaakt. Prettig apparaat. Even moeten wennen aan het feit dat je zelf niet de temperatuur hoeft in te stellen en dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het type textiel. Kwestie van vertrouwen en dat wordt bewaarheid. Ga strijken bijna leuk vinden.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht van gewicht
  • automatische temperatuurregeling
  • Veel druk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Licht strijkijzer, automatische temperatuurregeling is top

Algemene score

8,0
Fijn licht strijkijzer. De temperatuurregelaar is ideaal. Je moet wel niet te hard drukken want dan kan het zijn dat je vouwen in de stof strijkt als deze door de druk dubbel komen te liggen, had ik bij mijn oude strijkijzer niet.

Pluspunten

  • Strijkijzer is licht
  • Automatische temperatuurregelaar
  • Grote waterbak

Minpunten

  • Bij te hard drukken krijg ik soms vouwen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman van Dinther 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijkt moeizaam

Algemene score

5,0
Het Braun strijkijzer CareStyle 3 heeft moeite om vouwen uit overhemden te strijken, jammer en teleurstellend

Minpunten

  • strijkt niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Carla Burgers 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer prettig in gebruik, groot waterreservoir.

Algemene score

9,0
Het oude stoomstrijkijzer is na meer dan vijftien jaar kapot gegaan. Een nieuw apparaat was dus zeer gewenst. Na een kort onderzoek op onder andere internet kwamen we uit op dit stoomstrijkijzer met automatische ontkalking, gebruik van gewoon kraanwater enzovoorts. Bovendien kwam onze vaste leverancier met een aantrekkelijk aanbod. De keuze was snel gemaakt.

Pluspunten

  • automatische onkalking
  • gebruik normaal kraanwater

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk! Super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag gekocht en gebruikt. Erg prettig in gebruik. Hiervoor een andere die ik al 10 jaar naar tevredenheid heb gebruikt, maar dit is toch echt weer een stuk moderner, makkelijker, beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ja, voornaam 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Licht, glad, snel strijkplezier!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lichte bout, handig los waterreservoir en zelfregulerende warmte voor diverse stoffen, maakt het totale strijkcomfort groter. Bovendien 4 jaar garantie ten opzichte van kortere duur bij andere fabrikanten, zegt wat over de kwaliteit. Tot nu toe tevreden!

Pluspunten

  • los waterreservoir
  • zelfregelende temperatuur
  • lichtgewicht bout

Minpunten

  • af en toe waterdruppels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, goede bediening met extra funkties

Algemene score

10,0
Rustig en sterke stoom generator, handige extra grote 2 liter tank. mooie en degelijke strijkzool. heb in mijn leven al diverse strijkijzers versleten maar dit is de rolls roys onder de strijk ijzers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijntje 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor de eerste keer wel even wennen, maar de kreukels zijn helemaal uit mijn strijkwas.
De stoomtoevoer is geweldig, en een grote inhoud van 2 liter

Pluspunten

  • Stoom
  • 2 liter water
  • Zelf de temperatuur instellen, geweldig.

Minpunten

  • Grote opberg ruimte nodig, Voor het strijkijzer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews