Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 265 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 3042 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vertrouwen in Braun 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwen in Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
Wij hadden 2x een tefal stoomstrijkijzer gekocht, maar deze was al naar 2,5 jaar stuk. Wij hebben geen vertrouwen in de tefal stoomstrijkijzer en zijn dus overgestapt op Braun. Zag er goed uit en de uitleg bij BCC was ook prima. Na het zien van de cashback actie was de keuze nog sneller gemaakt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gemak. 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Was een beetje huiverig voor het feit dat ik de temperatuur niet zelf kan regelen, maar na gebruik lijkt het me erg gemakkelijk.
Groot waterreservoir is ook gemakkelijk.

Pluspunten

  • reservoir
  • past nog goed op de strijkplank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s**n@h**l.com 16-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkt goed, ligt prettig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
Gekozen omdat deze stoomgenerator als beste koop uit een test kwam en er geen anti-kalk cardridges in hoeven. Tot nu toe, na 4 weken strijken, erg tevreden. Warmt snel op, ligt fijn in de hand en is niet te zwaar. Dat het reservoir eruit kan worden gehaald om te vullen is ook een voordeel ten opzichte van mijn vorige exemplaar.

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • ijzer ligt goed in de hand en is licht
  • waterreservoir is los te koppelen
  • warmt snel op

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**s@h**l.com 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
Braun stoomgenerator IS 3042/1WH.
Ik heb hem gisteren thuisgekregen en hij ziet er mooi uit, niet zo kolossaal.
Strijkijzer voelt goed in de hand, niet al te zwaar.
Alleen even geprobeerd op een T shirt daar ik geen strijkgeld had liggen.
Dat ging goed, denk een goede keuze.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Het strijkijzer voelt niet zwaar

Minpunten

  • Het strijkijzer kun je niet vastzetten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

p**n@y**o.nl 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

review Braun CareStyle 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
Na veel onderzoeken en vergelijken heb ik de Braun Carestyle3 aangeschaft. En daar heb ik zeker geen spijt van!
Dankzij het enorme (2 liter) waterreservoir, welke ook heel handig afneembaar is voor het vullen, kan ik de hele was in één keer wegstrijken. Deze lichtgewichtstoomgenerator vliegt met het grootste gemak over zwaar gekreukelde stoffen, zelfs denim. Door de enorme stoomdruk kan ik er ook, zonder druppelen, verticaal de gordijnen mee stomen. En zelfs de temperatuurinstelling wordt automatisch geregeld, hoe handig is dat!,
Dus geen plakkende strijkzool meer of verbrande stukken kleding, ook niet als je per ongeluk langdurig je bout op je kleding laat staan. Be Braun CareStyle gaat op tijd vanzelf uit. Ook handig is het anti kalk systeem, geen filters meer nodig. Het opbergsysteem voor de snoeren had beter gekund, dit is wat proppen en houdt het niet altijd even goed op zijn plek.
Let er ook op; dat je een strijkplank nodig hebt waar dit toppertje bij past.

Pluspunten

  • autom antikalk
  • autom warmteregelaar
  • grote watertank
  • lange snoeplengte
  • autom uitschakelen

Minpunten

  • passende strijkplank nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**i@x**l.nl 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Super fijne stoomgenerator! Doet wat ie moet doen. De kreukels in de lakens zijn er snel uitgestreken. De was voelt ook lekker zacht aan. Blij dat ik deze stoomgenerator gekocht heb! Echt een aanrader.

Pluspunten

  • goed veel stoom
  • niet te zwaar
  • maakt niet zo veel lawaai

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis 04-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima! Licht en makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Was toe aan een nieuwe stoomgenerator en zocht weer naar een Tefal. Toen kwam ik deze Braun tegen op de Coolblue site en qua prijs een stukje voordeliger. N.a.v. de goede reviews voor deze Braun gekozen. Bevalt prima. Snel opgewarmd. Licht strijkijzer. Bijvullen gaat gemakkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk water bijvullen
  • Strijkijzer is lichtgewicht
  • Groot waterreservoir

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**s@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Eenvoudig en makkelijke bediening, en vooral een licht strijkijzer wat super fijn strijkt en in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pip 24-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
Een heel fijn strijkijzer, strijkt heel licht, supereenvoudig te bedienen en schoon te maken. Een groot voordeel is het vullen van de tank; dit kan ten alle tijden en is makkelijk door het handvat aan het reservoir.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir wat makkelijk te vullen is
  • Strijkt heel fijn en licht
  • Snel warm
  • Geen cartridges nodig voor kalk.

Minpunten

  • Ecostand vind ik zelf overbodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud de Vet 04-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

10,0
Stevig apparaat dat doet wat het moet doen. Géén overbodige instellingen knopjes en modieuze kleurtjes. Alle aandacht van de producent is uitgegaan naar bedieningsgemak en degelijkheid. Het toestel is aangenaam geprijsd. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • afneembaar waterreservoir
  • makkelijke bediening
  • géén overbodige instellingen
  • kan tegen een stootje
  • geen scherpe, uitstekende plastic delen

Minpunten

  • toestel past niet op houder van mijn strijkplank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELS 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed strijken, mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
goed compact ontwerp, mooi uitgevoerd en licht in gebruik. niet meer steeds moeilijk wegzetten maar slaat zelf af wanneer in rust en stelt stoom in naar gelang kreukels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud de Vet 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk zonder cosmetische lif-laf of overbodige knopjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

10,0
Eindelijk een product dat doet wat het moet doen: strijken, niets meer en niets minder. Vullen, aanzetten en werken. Het is de eenvoud zelve. Braun heeft met dit apparaat een degelijk toestel op de markt gebracht. Géén cosmetica, géén modieuze kleurtjes, geen overdaad aan instellingen die je toch nooit gebruikt, maar een gebruiksvriendelijk artikel. Ik kan er goed mee overweg en ben erg tevreden met het strijk-resultaat.

Pluspunten

  • afneembaar waterreservoir
  • makkelijk te ontkalken

Minpunten

  • toestel past niet op houder van de strijkplank
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Majana 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne strijkbout

Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Heel snel de was wegstrijken met goede stoom. Is licht in de hand en strijkt heel fijn. Geen spijt van dat ik deze heb gekocht.

Pluspunten

  • Lichte bout
  • stoomt prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

10,0
Ik was al bekend met dit product omdat ik deze eerder dit jaar al aan mijn moeder cadeau hebt gedaan, nu ik op mezelf ga wonen heb ik deze direct aangeschaft! Heel fijn in gebruik en een lekker licht model! strijkt perfect en haalt kreukels er snel en zonder moeite er uit !

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

10,0
Heel fijn! Al eerder dezelfde stoomstrijker cadeau gedaan aan mijn moeder die zelf ook erg tevreden over apparaat is en nu ik op mezelf ga wonen heb ik dezelfde gekocht! :) helemaal happy mee!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 29-11-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Nu inmiddels een paar maanden in gebruik. Fijn apparaat, weinig geluid in vergelijking met mijn vorige apparaat. Ontkalken makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.M.C Kruijer 06-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekocht omdat ik al ongeveer zo'n strijkbout had.
Ik heb er verschillende recensies over gelezen en die waren positief.
Het heerlijke aan de stoomgeneratie is dat de strijkbout zelf licht van gewicht is.
Wat makkelijk is dat hij zelf de temperatuur instelt.
Kortom een heerlijke strijkbout.

Pluspunten

  • Stelt zelf temperatuur in
  • Gaat vanzelf uit als je hem niet gebruikt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A.M.C Kruijer 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
Fijn strijken met deze stoomgeneratie. Strijkbout is zelf licht van gewicht.
Je stapel strijkwerk iszomweg.

Pluspunten

  • Stelt zelf temperatuur in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelly 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een super gladde strijkwas!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

9,0
Een super fijne stoomgenerator, die doet wat hij belooft! Moeiteloos strijken, fijne grote watervoorraadbak, handig te vullen. Lang snoer, dus geen probleem om de generator op de grond te zetten. De strijkbout is licht in gewicht en heeft een handig gevormde zool. Was in eerste instantie een beetje huiverig omdat er geen temperatuurkeuzeknop op zit, dit wordt vanzelf geregeld én het werkt! Dus kortom een echte aanrader!

Pluspunten

  • Krachtige stoom, strijkt moeiteloos meerdere lagen
  • Grote watervoorraadbak,

Minpunten

  • Geen minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Kustermans 24-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

iedereen kan nu strijken!

Geschreven voor: Braun IS 3042

Algemene score

8,0
werkt als een trein, echt iedereen kan nu strijken, niets meer instellen, past zich aan de stof aan, echt top!!

Pluspunten

  • groot water reservoir
  • niets meer verstellen qua stof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews