Braun CareStyle 3 IS 3042 WH - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eelco 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, redelijk stil, en handig uitneembaar waterreservoir. Ook de vormgeving is mooi. Al met al een top apparaat

Pluspunten

  • Uitneembaar waterreservoir

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag gekocht, ik heb hem net uitgeprobeerd en bevalt prima. Nu maar afwachten of het met het ontkalkingssysteem gaat werken. Bij mijn vorige stoomgenerator ging het hierbij fout.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • strijkbout is licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramona 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig strijksysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat in de omschrijving stond dat de hoeveelheid stoom hoog is en het apparaat erg warm wordt. Dit klopt ook echt, waardoor de strijk snel glad gestreken wordt.

Pluspunten

  • hoeveelheid stoom
  • wordt goed warm

Minpunten

  • iets lawaaiig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Doortje 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige stoomstoot en groot, uitneembaar, waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator heeft voor zijn prijsklasse een zeer goede stevige stoomstoot en een groot, los afneembaar, waterreservoir. Door het geringe gewicht van het strijkijzer is het goed hanteerbaar.

Pluspunten

  • geringe gewicht strijkijzer
  • stevige stoomstoot
  • los afneembaar waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat!

Algemene score

7,0
Super apparaat, werkt ontzettend fijn. ideaal om niet de temperatuur niet te hoeven wijzigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonie 11-12-2017
  • Product gekocht

Prima apparaat, fijn in gebruik

Algemene score

9,0
Mijn Philips was na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Ik viel op deze Braun wegens zijn specificaties, t.w. Ruime vulbak voor het water, lichter aan gewicht en krachtige stoomuitstoot. Tijdens mijn eerste strijkklus voldeed de Braun meer dan goed, heerlijk lichte strijkbout, lekker wendbaar. Streek snel de kreukels uit de overhemden... kortom ik ben dik tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Goede stoomhoeveelheid
  • Lekker licht en wendbare stijkbout

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de waal 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

johan de waal

Algemene score

10,0
goede ervaringen met producten van braun deze is makkelijk hanteer baar goed in de omgang licht en afneembaar reservoir

Pluspunten

  • afneembaar reservoir
  • licht in omgang

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carsten 29-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Strijkijzer

Algemene score

9,0
Super strijkijzer. Strijkt gemakkelijk en mooi glad. Vooral in vergelijk met oudere Tefal stoomstrijkgenerator

Pluspunten

  • SNEL

Minpunten

  • PRIJS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 14-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Strijken is nu leuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder een stoomgenerator gehad van Tefal, nu gekozen voor Braun. Super snel en makkelijk in gebruik. Stoomt goed zonder gedoe van water lekken daar hadden we bij de Tefal echt last van. Kortom heel blij met deze Braun Stoomgenerator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bastiaans 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi strak design. Fijn dat het een licht gewicht is. Makkelijk bij te vullen en tank van 2 L

Pluspunten

  • mooi desing
  • 2 L tank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Plezier in strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb best snel een beslissing moeten nemen omdat ik terug van vakantie (vakantiewas) kwam en mijn oude strijk generator het niet meer deed. Ik ben dus ook op reviews af gegaan en ik heb er nu al geen spijt van. Mijn hele vakantie was in 1 avond weg gestreken.

Pluspunten

  • Geen onnodige knopen en schijven meer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, strijkijzer licht en snel warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit dik in orde. Goed strijksysteem met grote watertank. 4 jaar garantie is echt super! Warmt snel op en past zelf temperatuur aan de stof aan. Heel tevreden, mooi design.

Pluspunten

  • Grote watertank
  • Warmt snel op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NB 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun carestyle IS3042WH

Algemene score

8,0
Super fijn strijkijzer, handig en licht in gebruik, mooi groot reservoir. Hij warmt snel op, is handzaam en prttig om mee te strijken.

Pluspunten

  • water reservoir
  • lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Madelon Moonen 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en licht strijkijzer

Algemene score

8,0
Mijn eerste stoomgenerator. Maar meteen een schot in de roos.
Geen gedoe meer met instellen van temperatuur. En alles veel sneller gestreken.

Pluspunten

  • Afneembare watertank
  • Mooie vormgeving
  • Strijken zonder moeite

Minpunten

  • Geen klem waarmee je strijkijzer kan vastzetten.
  • Stoomkabel erg gedraaid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt super simpel en doet wat hij moet doen. Niks meer instellen. Alle stoffen op 1 stand en dat werkt ook nog. Moet nog wel even kijken of mijn spijkerbroeken ook kreukvrij worden maar dat komt denk ik wel goed

Pluspunten

  • Niks instellen
  • Glijd makkelijk over de stoffen

Minpunten

  • Geen klip om het ijzer vast te zetten voor vervoer

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Arjanne 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk,licht en Gebruiksvriendelijk.
Echt een aanrader voor mensen die veel moeten strijken en daar weinig tijd voor hebben.
Snel op temperatuur gemakkelijk te vullen met water en gemakkelijk te ontkalken.

Pluspunten

  • Licht
  • snel opwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjanne vd Meulenreek 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk en licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk,licht en Gebruiksvriendelijk.
Echt een aanrader voor mensen die veel moeten strijken en daar weinig tijd voor hebben.
Snel op temperatuur gemakkelijk te vullen met water en gemakkelijk te ontkalken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Snel warm
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannie 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun stoomstrijkijzer IS 3042 CareStyle 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het product pas een paar dagen in mijn bezit maar het lijkt me een apparaat. Leuke bijkomstigheid was de gratis strijkplank.
prima prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Valentina 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoewel pas een dag in huis, ben ik al zeer tevreden met de aankoop. Eenvoudige bediening en licht van gewicht maakt strijken een plezier. Ook de vormgeving is mooi en ligt plezierig in de hand.

Pluspunten

  • Geen temperatuur meer instellen
  • Snel opgewarmd
  • Krachtige stoomstoot
  • Niet moeilijk ontkalken, gewoon met kraanwater
  • Strijkt prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mofo 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer strijkt perfect. De temperatuur past zich automatish als je diverse soorten kleding/ stoffen strijkt. Groot reservoir en vulopening voor het water bij te vullen. Compact en wenbaar model. De Duitse degeleijkheid straalt er vanaf.
Je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Strijkt perfect
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews