Braun CareStyle 3 IS 3042 WH - Reviews

Best Reviewed sep 2018 Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 142 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura.Geerlings 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastisch generator, lichtgewicht, strijkt prettig, makkelijke bediening.
Tot nu toe de fijnste die ik heb gekocht.

Pluspunten

  • inhoud water,
  • automatische temperatuur regelaar

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vr23mbr 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote afbneembare tank, German Technology

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer functioneert zeer goed en makkelijker dan de oude Tefal. De afneembare watertank is groot zodat we lang kunnen strijken. Door de automatische temperatuur regeling kan men geen fout maken.

Pluspunten

  • Afneembare tank
  • 4 jaar garantie

Minpunten

  • registratie voor de garantie is te veel werk
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dhr. Wilts 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig (al blijft het een strijkijzer ;) )

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij maakt alle beloftes die Braun op de doos en de website maakt waar. Strijken wordt bijna leuk met dit apparaat.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel op temperatuur
  • Altijd goede temperatuur/stoom
  • Grote tank

Minpunten

  • Saaie vormgeving
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 19-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemak voorop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn strijksysteem. Vorige systeem van ander merk ging defect. Winkel adviseerde ons eens te kijken naar het Braun Systeem. Omdat ook onze strijkplank aan vervanging toe was, was de keuze snel gemaakt. Prettig apparaat. Even moeten wennen aan het feit dat je zelf niet de temperatuur hoeft in te stellen en dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het type textiel. Kwestie van vertrouwen en dat wordt bewaarheid. Ga strijken bijna leuk vinden.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht van gewicht
  • automatische temperatuurregeling
  • Veel druk
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma Ruygrok 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb voor het eerst een stoomgenerator. Heb weinig kracht in mijn handen en hij is perfect. Hij is niet zwaarder dan mijn oude tefal strijkijzer en de knop voor de stoom die zit onder het handsvat. Ideaal dus je pakt hem gelijk mee en werkt niet zwaar.
Hij is super!!

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Stoomsrukpunt zit onder handsvat
  • Makkelijk bij te vullen
  • Lang snoer van strijkbout naar waterreservoir
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

James 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top apparaat! Robuust! Werkt goed, Duitse betrouwbaarheid. Zeker een aanrader voor mensen die veel moeten strijken, helemaal uniformen en overhemden! Strijkt als een tierelier.

Pluspunten

  • Robust
  • Duurzaam
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat. Snel warm en eindelijk geen gelek tijdens het strijken. Na heel veel goedkopere gewone strijkijzers nu eindelijk de stoomgenerator aangeschaft en absoluut geen soijt van.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stoomgenerator

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat, strijken wordt een makkie. Erg handig dat je de watertank eruit kan halen. Je kunt de stoomstoot regelen.

Pluspunten

  • lekker licht
  • stoomstoot te regegelen
  • losse watertank erg handig
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happinezz 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit. Licht strijkijzer. licht apparaat

Algemene score

8,0
prima strijkijzer, lekker licht, groot reservoir van wel 2 liter, en maakt weinig geluid tijdens het stomen

Pluspunten

  • Goede zool
  • lekker licht

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slim, compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijkt erg gemakkelijk, zeker omdat de bout zich automatisch aanpast aan de stof. Dus geen plakkende strijkzool meer of verbrande stukken kleding, ook niet als je per ongeluk langdurig je bout op je kleding laat staan. Handig is het anti kalk systeem, geen filters meer, gewoon om de zoveel keer water in de basis gieten, goed schudden en leeg laten lopen. Het opbergsysteem voor de snoeren had beter gekund, dit is wat proppen en houdt het niet altijd even goed op zijn plek. Wat ik erg jammer en misleidend vind is dat mijn model, IS 3042WH, geen extra stoomstoot uit de punt van de bout kan geven. Zelfs op de doos staat weergegeven dat de bout dit kan, maar de functie ontbreekt toch echt. Ondanks dat strijkt het prima.
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht in gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn en lichtgewicht strijkijzer.

De stoomgenerator was snel klaar voor het eerste gebruik. Strijken is nog steeds niet leuk, maar gaat met deze Braun wel stukken sneller!

Pluspunten

  • Lichtgewicht strijkijzers
  • Afneembare watertank

Minpunten

  • Flink apparaat op strijkplank, dat is even wennen.
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat doet precies wat je ervan verwacht.fijn dat je alle kleding kunt strijken zonder bij na te denken of je strijkijzer niet te heet of te koud is .snoer lang genoeg en vlug op temperatuur. Kortom top apparaat

Pluspunten

  • Vlug warm
  • 1 temperatuur voor alle stoffen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkt al een tierelier!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk strijkijzer! Ik ben een stuk sneller klaar met mijn strijk in vergelijking met mijn vorige apparaat. Fantastisch dat ie zelf de temperatuur regelt en ik daarom niet meer het wasgoed vooraf hoef te sorteren op stofsoort. De extra grote verwijderbare waterbak is ook fijn! De tijd die nodig is om ook weer af te koelen is wel redelijk lang, maar ach, dan is de strijk in ieder geval al af. Bovendien kun je ‘m op zijn eigen basisstation neerzetten zonder gevaar. Kortom: toppertje!!

Pluspunten

  • Automatische temperatuurinstelling
  • Grote uitneembare waterbak

Minpunten

  • redelijk lange afkoeltijd nodig
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianka 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn strijkijzer. Jammer dat er geen ontkalkingsprogramma op zit. Ook handig dat hij zelf de temperatuur aan de stof aanpast.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • strijkt prima
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pietje 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor een philips gehad (4 jr), sterke stoom. Nadeel, bruine spul kwam eruit of spontaan water eruit. Laatste 2 maanden ging het spontaan en moest ik het waterreservoir op een bepaalde manier aandrukken. Nu voor deze Brauw gekozen. Reden;
Aparte strijkzool waardoor je over makkelijk over de knopen heen gaat,
4 Jaar garantie, dan moet je dus heel veel vertrouwen hebben in je produkt,
Goede stoom,
Eenvoudig in gebruik, geen instelling voor wol of synthetisch, lekker makkelijk

Pluspunten

  • Gemakkelijke strijkzool
  • zelfregelend temperatuur

Minpunten

  • stoomstoot vastzetten gaat niet
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sake 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit met mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
groot waterreservoir betekent minder vaak bijvullen, licht apparaat in de hand, prachtige strakke vormgeving, strijkt heerlijk, perfect dat de temperatuur vanzelf geregeld wordt, duur maar is de prijs waard

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • mooi vormgegeven apparaat
  • zelfregelende temperatuur
  • kalkverwijderen zonder losse elementen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindenhome 15 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte vormgeving. Degelijke uitstraling.

Algemene score

8,0
Keuze is gebaseerd op diverse testen. Eerste ervaringen zijn goed. Cash-back heeft de keuze wel eenvoudiger gemaakt, anders was het wellicht een ander merk geworden.

Pluspunten

  • Strijkt goed
  • Is snel opgewarmd
  • Groot water reservoir
  • Goed prijs/prestatie verhouding met cash-back

Minpunten

  • Geen borging voor het strijkijzer
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt perfect

Algemene score

9,0
wat een super strijkijzer. De generator warmt supersnel op en de strijkijzer werkt super goed. iedere vouw is zo verdwenen en de was is weggewerkt voordat je er erg in hebt

Pluspunten

  • Strijkt super goed
  • Is snel opgewarmd

Minpunten

  • Geen borging voor het strijkijzer
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ryan 23-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden met de strijkijzer, strijkt heel soepel en makkelijk. Dankzij de grote reservoir kun je aan een stuk lang door strijken. Ik raad dit product aan een ieder aan.
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. John 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Algemene score

8,0
Goede apparaat, lichtgewicht, strijkt prettig, makkelijke bediening.
Tot nu toe de fijnste die ik heb gekocht

Pluspunten

  • inhoudt water
  • automatische temperatuur regelaar
  • snel op temperatuur

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3042 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews