Inventum ST154RZA - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST154RZA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch klein en erg wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

10,0
Heb eerst een Cycloon stofzuiger gekocht, maar die heb ik weer meteen terug gestuurd. Gaf te veel herrie in vergelijking met dit stofzuiger. Ik was verbaasd dat die heel weinig herrie maakt voor zo'n klein stofzuiger. Verder is die gemakkelijk te verstellen dus iedereen kan dit stofzuiger gaan gebruiken. Hij is ook niet echt zwaar om op te tillen en ook kan je heel veel stof in kwijt. Inventum maakt 't moment om je hele huis stof rij te maken met dit stofzuigers.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • verstelbare buis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rookie 20-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Compact maar zeer grote zuigkracht

Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

10,0
Na 2 dyson stofzuigers een verademing,grote zuigkracht gebruik nog niet helft van zijn vermogen makkelijk in gebruik grote wendbaarheid en wat is ie stil in verhouding met mijn vorige merk die overigens na 4 jaar vervangen moesten worden

Pluspunten

  • Stil
  • Grote zuigkracht
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corney 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

9,0
Ik heb deze stofzuiger gekozen omdat ik goede ervaringen heb met andere produkten van Invemtum zoals magnetron en heteluchtfriteuse. Het is een voordelige en prima stofzuiger en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloes 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum ST154RZA. Goede betaalbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

8,0
De Inventum ST154RZA is een fijne, goede en betaalbare stofzuiger. Ik was op zoek naar een stofzuiger voor een kleine woning en kwam terecht bij deze stofzuiger. Ziet er modern uit, rijdt soepel en heeft een goede zuigkracht, wat natuurlijk erg belangrijk is. Ik zou deze stofzuiger zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Modern uiterlijk
  • Betaalbaar
  • Rijdt goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Barend47 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

10,0
Erg moderne stofzuiger met een mooie moderne kleur en zuigt krachtig.
Lekker licht van gewicht waardoor hij ookerg geschikt is voor oudere mensen.

Pluspunten

  • licht
  • geen herrie
  • alle reserve onderdelen die je nodig hebt
  • wendbaar

Minpunten

  • ik heb geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte stofziuger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

8,0
leuk compacte stofzuiger die zijn werk zeer goed doet
zeer goed op de laminaat vloer en ook goed op het tapijt
lekker beweeglijk door zijn compactheid
zeer tevreden en beveel het ook echt aan

Pluspunten

  • compact
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilma Bode 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

10,0
Ik had een extra stofzuiger nodig voor de 1e verdieping van mijn huis, en deze is compact en toch krachtig en uitgebreid in accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry Kharag 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

8,0
Om het merk Inventum. Producten van dit merk tot nu een goede naam qua kwaliteit ,prestaties en redelijke prijzen

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • goede ziugkracht
  • goed wendbaar
  • grote actie radius
  • redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stofzuiger voor student

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA

Algemene score

9,0
Perfecte stofzuiger voor een arme student! Ik heb deze stofzuiger een aantal dagen geleden gekocht en hij bevalt tot nu toe prima! Het grootste voordeel vind ik dat hij lekker licht van gewicht is, waardoor een kamer schoonmaken (zelfs voor studenten) weinig inspanning vereist. Daarnaast zijn de opzetstukken gemakkelijk te bevestigen, waardoor de haren en kruimels snel van de bank verwijderd kunnen worden. Persoonlijk is de kleur van de stofzuiger niet helemaal mijn smaak, maar het design daarentegen vind ik wel erg mooi. Ik zou deze stofzuiger zeker weten aanbevelen!

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Energiezuinig
  • Opzetstukken gemakkelijk te plaatsen
  • Het design

Minpunten

  • De kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer