Inventum ST154RZA zwart, rood - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST154RZA zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch klein en erg wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Heb eerst een Cycloon stofzuiger gekocht, maar die heb ik weer meteen terug gestuurd. Gaf te veel herrie in vergelijking met dit stofzuiger. Ik was verbaasd dat die heel weinig herrie maakt voor zo'n klein stofzuiger. Verder is die gemakkelijk te verstellen dus iedereen kan dit stofzuiger gaan gebruiken. Hij is ook niet echt zwaar om op te tillen en ook kan je heel veel stof in kwijt. Inventum maakt 't moment om je hele huis stof rij te maken met dit stofzuigers.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • verstelbare buis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rookie 20-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Compact maar zeer grote zuigkracht

Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Na 2 dyson stofzuigers een verademing,grote zuigkracht gebruik nog niet helft van zijn vermogen makkelijk in gebruik grote wendbaarheid en wat is ie stil in verhouding met mijn vorige merk die overigens na 4 jaar vervangen moesten worden

Pluspunten

  • Stil
  • Grote zuigkracht
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corney 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Ik heb deze stofzuiger gekozen omdat ik goede ervaringen heb met andere produkten van Invemtum zoals magnetron en heteluchtfriteuse. Het is een voordelige en prima stofzuiger en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte stofziuger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

8,0
leuk compacte stofzuiger die zijn werk zeer goed doet
zeer goed op de laminaat vloer en ook goed op het tapijt
lekker beweeglijk door zijn compactheid
zeer tevreden en beveel het ook echt aan

Pluspunten

  • compact
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneloes 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum ST154RZA. Goede betaalbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

8,0
De Inventum ST154RZA is een fijne, goede en betaalbare stofzuiger. Ik was op zoek naar een stofzuiger voor een kleine woning en kwam terecht bij deze stofzuiger. Ziet er modern uit, rijdt soepel en heeft een goede zuigkracht, wat natuurlijk erg belangrijk is. Ik zou deze stofzuiger zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Modern uiterlijk
  • Betaalbaar
  • Rijdt goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Wezel 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stofzuiger, makkelijk in gebruik, niet de duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

8,0
Zojuist deze stofzuiger aangeschaft en gelijk uitgeprobeerd natuurlijk op mijn nieuwe PVC vloer. Hij is zeer wendbaar, compact, is krachtig, ziet er ook nog eens leuk uit en is ook niet te duur in aanschaf. De accessoire voor het bewaren van de hulpstukken is ook zeer handig. Doir zijn compactheid is hij ook makkelijk op te bergen. hoop er nog heel lang gebruik van te mogen maken!

Pluspunten

  • Compact
  • Zuigt krachtig
  • Zeer wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**m@g**l.com 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat de review s erg lovende waren/zijn. Het is boven mijn verwachtingen wat deze compacte stofzuiger kan. De zuigkracht is zo enorm dat ie zich vast zuigt aan de gladde vloer, dus doen we dat maar op halve kracht, zelfs dat gaat perfect. Ik raad deze stofzuiger aan. Pluspunt....alles
Minpuntje.......had wel een iets langere snoer aan gemogen (maar das persoonlijk)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mary 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Voldoet goed. Makkelijk en krachtig. Maakt ook geen herrie. Ik ben zeer tevreden over de aankoop van deze handige, goede stofzuiger. Zelfs de kleur bevalt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sheila 10-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Functioneel en lichtgwicht met power

Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Functioneel en lichtgwicht met power, voor een aantrekkelijke prijs. Alleen het snoer mocht iets langer zijn, maar dit alleen om iets te noemen..

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • prijs
  • lichtgewicht
  • duurzaam

Minpunten

  • snoer mocht iets langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 24-03-2021
  • Product gekocht

Top stofzuiger6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Handige kleine krachtige stofzuiger, vraagt niet veel ruimte.
Kabel is wel kort maar voor die geld kan ik mee leven.

Reageer

Ana de vr 24-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein met grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Ik geef het product één dikke 10+
Dit om het compacte model en zijn zeer grote zuigkracht, en de zeer mooie prijs ervan.

Pluspunten

  • Compact
  • Enorme zuigkracht
  • Zeer degelijke kunststof delen

Minpunten

  • Geen minpunten kunnen ontdekken
  • NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma Boere 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Zaterdag bij de Aldi deze stofzuiger gekocht. Hij ziet er zeer mooi en degelijk uit. Daarnaast zuigt dit apparaat ook nog eens heel goed. Groot pluspunt is dat je geen vieze stofzakken meer hebt. De opvangbak is eenvoudig schoon te maken. Kortom prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk
  • geen vieze stofzakken meer
  • compact
  • prima prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein maar groot in gebruik !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
hij is erg klein, maar doet wat hij moet doen, en dat is goed stofzuigen!!!
Ik raad hem aan iedereen aan. Alleen jammer dat het snoer wat kort is.

Pluspunten

  • fijn in gebruik
  • lekker klein dus goed op te ruimen

Minpunten

  • snoer had wat langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenn 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Super fijne stofzuiger! Hij is stil, goede zuigkracht, lang snoer en luchtzuiverd dus ideaal voor mensen met een allergie!

Pluspunten

  • lucht zuiverend
  • stil

Minpunten

  • 1 kleur; rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laurens 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
Dit is een fijne stofzuiger. Hij zuigt heel goed en maakt niet veel lawaai. Ook de bijgeleverde opzetstukjes vind ik erg handig op op moeilijk bereikbare plekken te komen. Deze stofzuiger is geschikt voor het zuigen van een kleiner appartement/kamer.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • drie handige opzetstukjes

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte zuigmond en heel korte slang

Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

1,0
Voor mij een miskoop. Slang en stofzuigerslang zijn te kort. Als je het niet aan je rug hebt dan krijg je het wel. Nu na twee weken is voor mij de lol van een nieuw apparaat er al af.
Natuurlijk met Inventum gemaild voor eventuele oplossingen met andere opties maar...nooit meer gehoord.

Pluspunten

  • uiterlijk

Minpunten

  • te korte slang
  • te korte stofzuigerslan en matige zuigmond

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

J.Esbeukman 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kleur en prettig in de omgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

8,0
Voldoet aan onze verwachting en zijn zeer tevreden, kunnen deze aanbevelen prijs kwaliteit in verhouding, gebruiken hem zowel op vloerbedekking als ook op plavuizen.

Pluspunten

  • Zuigkracht Kleur
  • Licht van gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

stofzuiger 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en klein en goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

9,0
het was in de aanbieding en was wel toe aan iets nieuws daar mijn oude stofzuiger 20 jaar oud was e n slecht begon te worden vond ik deze leuke aanbieding

Pluspunten

  • klein
  • compact
  • handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barend47 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Erg moderne stofzuiger met een mooie moderne kleur en zuigt krachtig.
Lekker licht van gewicht waardoor hij ookerg geschikt is voor oudere mensen.

Pluspunten

  • licht
  • geen herrie
  • alle reserve onderdelen die je nodig hebt
  • wendbaar

Minpunten

  • ik heb geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma Bode 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST154RZA zwart, rood

Algemene score

10,0
Ik had een extra stofzuiger nodig voor de 1e verdieping van mijn huis, en deze is compact en toch krachtig en uitgebreid in accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews