De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CB 7480 Straightening Stijlborstel - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heel gemakkelijk in gebruik, veel gemakkelijker dan een stijltang dus een echte aanrader voor wie niet zo handig is met een stijltang. Het is eigenlijk gewoon je haar kammen met de borstel en ondertussen wordt je haar mooi stijl. Ik vind leuk dat je met de stijlborstel meer volume blijft behouden dan met een gewone stijltang. Met een gewone stijltang wordt je haar soms snel futloos stijl, maar met deze borstel is het stijl en je haar blijft er nog altijd dik en gezond uit zien.
De borstel heeft 3 temperaturen: 150°, 190° en 230° zo kan je de temperatuur kiezen aan de hand van wat jouw haar nodig heeft.
Het toestel heeft ook een meedraaiend snoer wat het gebruik weer eenvoudiger maakt.
De borstel bevat Keratine en amandelolie die voor extra verzorging zijn toegevoegd.
Het verschil met een stijltang en deze keratine stijlborstel, gaat mijn voorkeur toch echt naar deze stijlborstel. Als je in de ochtend weinig tijd hebt is deze ideaal. Warmt snel op en koelt eigenlijk ook weer sneller af als je een warmte stand naar beneden gaat. Maar het blijft nätuurlijk ook altijd lastig om de achterkant mooi zelf te stijlen, maar goed dat maakt het product zeker niet minder leuk. Ik ben er EEG blij mee en zal er veel gebruik van maken.
Fijn product, werkt zoals je verwacht. Het maakt het haar snel stijl. De borstel warmt snel op en heeft 3 warmte-standen, zodat je een warmte kan kiezen die bij jouw haar past. Heeft een lange snoer die meedraait, zodat je genoeg bewegingsruimte hebt. Het haar ziet er niet droog uit na afloop, maar glanst mooi.
Super fijne stijlborstel van Remington met 3 warmte standen. Het werkt voor mij beter en sneller dan een stijltang. De borstel is ook snel opgewarmd nadat je hem hebt aangezet. Het maakt je haar super zacht, pluisvrij en het wordt ook nog eens goed beschermd door de keratine en amandelolie dat in de borstel is verwerkt. Ook erg fijn dat er een lekker lang snoer aan zit. Kortom, ik ben super tevreden over dit product!!
Wordt goed warm maar moet wel echt pluk voor pluk. Als je haast hebt, ben je sneller met een stijltang. Stijlborstel is een beetje zwaar in de hand maar verder een fijn ding met meerdere warmtestanden.
Mooi glanzend haar na gebruik van deze borstel. Met lang haar ben ik altijd wel even bezig met een stijltang. Borstel is snel warm, geen rookwolkjes die van je haar afkomen. Borstel is heel makkelijk te gebruiken en het resultaat blijft lang. Als ik een nacht mijn haar in een knot doe, is mijn haar de volgende ochtend nog steeds glad en stijl. Met het lange snoer ben je niet gebonden aan een stopcontact dichtbij.
Erg mooie stijlborstel. De borstel heeft 3 warmtestanden en warmt zeer snel op. Tevens zit er een lang snoer bij. Gemakkelijk in gebruik en het maakt je haar goed steil. Ik heb lang en dik haar, maar de borstel heeft hier geen moeite mee! Je haar glanst na het stijlen ook erg mooi. De borstel wordt geleverd met een korte, maar zeer goede uitleg! Ik ben zeer tevreden over de stijlborstel.
Deze stijlborstel warmt snel op en maakt het haar snel en mooi stijl. Wel is het lastiger om kortere lokken, zoals pony goed te stijlen, dan is een krultang of krulborstel misschien handiger. Maar voor stevig, krullend lang haar werkt het perfect.
Hele mooie en fijne stijlborstel. Stijltang en borstel in een. Scheelt veel tijd en het is een fijne borstel voor je haar, het trekt niet. En het verzorgt in een. Wel zou ik eerst je haren borstelen omdat het anders moeilijk door te komen is. Word snel warm en koelt snel af.
Ik heb dit product van mijn vriend gekregen. Ik heb een slag in mijn haren en gebruik de straight brush om mijn krul er uit te kammen. Je haar wordt niet statisch als je hem gebruikt. Doordat je de borstel niet helemaal bij de aanzet van je haar kunt zetten, behoud je volume. Met een stijltang wordt het snel te stijl.
very nice product! wasnt expecting to be this perfect. I am very happy with it. I think it is good in a way that doesnt damage the hair as much as the straighteners do.
Mooi design en handig in gebruik, over lange periode kan ik niets zeggen, daar heb ik en te kort voor.
Op basis van wat ik nu weet gaat dat zeker goed komen
Remington stijlborstel met keratine bescherming en 3 standen
Ik heb voor deze stijlborstel gekozen vanwege de 3 warmte standen en omdat ketamine bescherming op de borstel haren zit. Het is ook fijn dat je haar niet gaat pluizen na gebruik.