AEG AP91AB21DG Animal 9000 - Draadloze Steelstofzuiger - Donkergrijs

AEG AP91AB21DG Animal 9000 - Draadloze Steelstofzuiger - Donkergrijs - Steelstofzuigers

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 476,00Bekijk alle aanbieders

JeLo10-05-2026

Ideaal voor huisdieren

Deze stofzuiger voelt echt als een premium steelstofzuiger. Wat direct opviel is hoe krachtig hij werkt in vergelijking met mijn vorige steelstofzuiger. De animal borstel werkt uitstekend bij lang (huisdieren)haar. Ook fijn dat het scherm duidelijk aangeeft hoeveel accuduur nog over is. Het apparaat ligt prettig in de hand en komt makkelijk onder meubels. Het is lichtgewicht en de accu is ruim voldoende om het hele huis te doen. Ideaal voor dagelijks gebruik in een huishouden met huisdieren.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Verlichting
Minpunten
  • Geluid
  • Prijs
henk017229-04-2026

Veel zuigkracht kleine opvangbak

Deze stofzuiger heb ik nu een maand huis en voor veel klusjes gebruikt. Mijn conclusie is dat deze stofzuiger veel aankan, veel zuigkracht heeft (gepaard met geluid) en dat de stofzuiger kop makkelijk haar verwijderd van een deurmat. Ook heeft deze stofzuiger een paar uitdagingen. Zo is de opvangbak snel vol en blijven er toch haren achter in de kop van de stofzuiger. Dit gebeurt dan wel in een huis met enkele huisdieren.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Haren van deurmat
Minpunten
  • Opvangbak
  • Haren die in de kop blijven hangen
c**************@h**********28-04-2026
Wat zijn wij blij met deze stofzuiger! We twijfelden of we een stofzuiger op accu wilde, maar geen moment spijt van gehad. Deze stofzuiger pak je er makkelijk en snel bij, even de kruimels onder de tafel wegzuigen, even de stofzuiger naar boven om daar te zuigen, ideaal. De stofzuiger is niet te zwaar en dus makkelijk mee te nemen, de stofzuiger is wendbaar en het licht onder de mond is super fijn! De accuduur is niet lang maar voor ons lang genoeg. Alleen als ik ons kleed wil zuigen, pak ik de stofzuiger met snoer erbij. Heb toch het idee dat die net wat sterker is en het vuil makkelijker uit het kleed zuigt. Al met al een top stofzuiger, zeker een aanrader.
ricka8124-04-2026

Top stofzuiger!

Ik gebruik deze AEG steelstofzuiger nu een paar weken en hij bevalt eerlijk gezegd beter dan ik had verwacht. We zochten iets een vervangende stofzuiger, naast onze robotstofzuiger, en twijfelden eerst of we weer een ‘gewone’ stofzuiger zouden nemen. Toch voor deze gegaan (ook door de cashback en omdat hij geschikt is voor huisdieren) en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat meteen opvalt: hij is licht en stuurt makkelijk. Je pakt ’m er snel bij en hij glijdt zonder moeite door de woonkamer en keuken. Het led-licht op de zuigmond is in de praktijk veel nuttiger dan ik dacht—je ziet echt precies wat er nog ligt, vooral langs randen en onder meubels. De zuigkracht is ruim voldoende. In de automatische stand past hij zich netjes aan en dat is voor ons meestal genoeg. Als je ‘m op turbo zet, merk je pas echt hoeveel power erin zit wel iets meer geluid, maar dat hoort er ook bij. Het display is duidelijk en je ziet in één oogopslag in welke modus je zit. Al met al is dit precies wat we zochten: een snelle, wendbare stofzuiger die het huis zichtbaar schoon krijgt, ook het haar van onze hond. Fijn apparaat, degelijk afgewerkt en wat mij betreft zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Vermogen
  • Design
  • Flexibel
Jeff8024-04-2026
Aanvullend op de gewone stofzuiger waren wij op zoek naar een krachtige steelstofzuiger. En deze steelstofzuiger van aeg stelt niet teleur. De zuigkracht is enorm. De haren van dochters en huisdieren worden met gemak opgezogen. De accu gaat een lange tijd mee waardoor ik alles in 1x keer stofzuigen. Hij voelt ook niet al te zwaar aan en ligt lekker in de hand wat het werk niet te zwaar maakt. Met de vele opzetstukken is ieder oppervlak van tegelvloer tot tapijt goed te zuigen.
Joasia22-04-2026

Super stofzuiger

Wij hebben deze stofzuiger gekocht, omdat deze geschikt is voor het opzuigen van hondenhaar. We hebben de stofzuiger nu een aantal weken in gebruik en hij stelt niet teleur. De stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk in gebruik. De opzetstukken zijn met één druk op de knop losgemaakt, zodat het wisselen van de opzetstukken moeiteloos gaat. Ik vind dat de stofzuiger weinig lawaai maakt, maar dit is ook afhankelijk van de stand waarin wordt gestofzuigd. De stofzuiger maakt uiteraard wel geluid als hij in turbostand staat. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht die zich automatisch kan aanpassen aan het oppervlak dat wordt gestofzuigd. Je kan de zuigkracht eventueel ook zelf aanpassen naar minder krachtig of juist krachtiger. Ook heeft de stofzuiger een turbostand. De stofzuiger wordt geleverd met een speciale opzetstuk voor dierharen, maar ook de gewone zuigmond zuigt de dierharen erg goed op. Ook de andere opzetstukken zijn praktisch voor bijvoorbeeld het stofzuigen van de bank of de trap. De opzegstukken zijn te gebruiken zonder de steel, zodat je er een soort kruimeldief van kan maken. Het wordt dan wel vrij zwaar, maar alles wordt goedgemaakt door de goede zuigkracht. Deze is veel beter dan een standaard kruimeldief. Een pluspunt is dat de zuigmond LED-verlichting heeft, waardoor je goed ziet waar nog vuil op de grond ligt. De opvangbak is makkelijk leeg te maken door hem aan de onderkant open te draaien. De kans dat de net opzogen vuil naast de prullenbak valt, is vrij klein. De stofzuiger laadt snel op en de accuduur is prima. Ik heb nog niet meegemaakt dat de accu leeg was terwijl ik nog niet klaar was met stofzuigen.
Pluspunten
  • goede zuigkracht
  • makkelijk in gebruik
  • kan ook als kruimeldief worden gebruikt
  • ideaal voor hondenhaar
b**************@g********19-04-2026
Ik was opzoek naar een steelstofzuiger, omdat ik het slepen van een stofzuiger zat was. Maar wilde dan wel een oplaadbare, zodat je helemaal van de stekkers en gedoe af bent. Maar dan moet een stofzuiger wel lang mee gaan en snel opladen. En dat doet deze stofzuiger. Zeker op de laagste stand, die prima zuigt, is de stofzuiger erg zuinig met energie en kan je er lang mee zuigen. Ook is het ledlampje erg fijn. Hierdoor kun je goed zien of er nog stof of viezigheid ligt op dat je alles hebt opgezogen. Hij is wat aan de dure kant, maar Dat is het zeker waard.
Lizzze18-04-2026

Fijne stofzuiger!

Heel tevreden met deze stofzuiger! Erg makkelijk in elkaar te zetten, wijst vanzelf allemaal. De oplader staat los van de muur en ziet er netjes uit. De stofzuiger heeft een automatische modus waardoor je met genoeg kracht kan zuigen waar nodig. Met al die hondenharen is dat heel fijn, vooral met de handige opzetstukken waarmee je ook de bank heel goed kan stofzuigen. Hij is heel wendbaar waardoor je ook makkelijk onder de bank en bed komt. En het fijnste vind ik de verlichting in de borstel waardoor alle stof heel goed zichtbaar is! Nadeeltje is dat hij niet los kan staan, maar verder ben ik heel tevreden!
Pluspunten
  • Verlichting
  • automatisch zuigkracht
Minpunten
  • kan niet los staan
ConnorW13-04-2026
Ik was opzoek naar een makkelijke steelstofzuiger met goeie zuigkracht en toen kwam ik terecht bij deze AEG. Deze stofzuiger wordt intensief gebruikt in verband met mijn hond. De zuigkracht is erg goed. Op de automatische modus past de stofzuiger zichzelf aan aan de ondergrond, hij schakelt goed door van tapijt naar PVC. De ingebouwde verlichting in de borstel is ontzettend fijn, zo kan je alle kleine haren en stofjes goed zien liggen. De stofzuiger wordt geleverd met meerdere opzetstukken zodat je makkelijk alle hoekjes en gaatjes kan stofzuigen. De meegeleverde standaard is ook ideaal, zo hoef je geen gaten in de muur te boren. Na 3 dagen zeer intensief gebruiken hield de stofzuiger er in 1x mee op en kreeg ik hem niet meer aan. Naar de winkel gegaan en ik had een nieuwe gekregen, sindsdien geen problemen meer gehad. Minpunten: Ik ben nog niet geheel overtuigd van de betrouwbaarheid. Hij is behoorlijk prijzig
t*******@h**********12-04-2026

Goede steelstofzuiger!

Vanwege de vele honden-en kattenharen in onze aanbouw heb ik deze steelstofzuiger mogen testen. Een draadloze steelstofzuiger pak je net even makkelijker om gedurende de dag tussendoor even te zuigen. Hij is makkelijk in gebruik en snel opgeladen. Het handvat ligt prettig in de hand en de stofzuiger beweegt makkelijk over onze (gladde) vloeren, de zuigmond beweegt heel mooi mee. De zuigmond is met 24,5 cm iets minder breed als mijn andere stofzuiger. Design is mooi strak en de opzetstukjes (vooral het kleine borstel opzetstukje) zijn handig. Zuigkracht makkelijk te regelen en de zuigmond ligt heel strak op de vloer. De opvangbak is makkelijk los te draaien en leeg te gooien. En het allerbelangrijkste: het is heel erg schoon! Prima steelstofzuiger!
Pluspunten
  • goede zuigkracht
  • strak design
  • handvat ligt prettig in de hand
  • zuigmond heel wendbaar
  • laad snel op
Minpunten
  • hogere prijsklasse
Puck 198912-04-2026

Een luxe top stofzuiger

Wat een fijne en luxe stofzuiger is dit. Hij ligt lekker in de hand en rolt soepel over de vloer en ons vloerkleed in de woonkamer. Je merkt meteen dat dit een kwalitatief goed apparaat is en vooral de gebruiksvriendelijkheid is hoog. Er zitten zo diverse handige accessoires bij waardoor je de stofzuiger ook makkelijk even tussendoor pakt . Mijn favoriet is de kleedreiniger. Aangezien we een pvc vloer hebben met een groot rond kleed op de grond doe ik deze altijd even met de kleedreiniger. De zuigkracht is dan net wat sterker en 't kleed wordt dan super makkelijk schoon. Het digitale schermpje ziet er modern en luxe uit. In het begin moest ik wel even wennen aan de knoppen. Soms zette ik hem per ongeluk uit in plaats van op turbo, kleinigheidje blijf je houden. De standaard is ook top overigens. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en staat stevig. Ik vond hem zelfs mooier dan verwacht. Minpunten zijn er eigenlijk niet. Als ik iets moet noemen dan is het het geluid. Vooral op de turbostand maakt hij best wat lawaai maargoed hij maakt dan ook top schoon dus neem ik dat even voor lief. Wat ik echt geweldig vind is het design. De stofzuiger is praktisch en ziet er ook nog eens stijlvol uit en vooral het feit dat alle onderdelen zo lekker vastklikken kan ik wel zeggen dat er goed over na is gedacht. De verlichting bij de zuigmond is misschien nog wel de beste extra die op de stofzuiger zit. Zo zie je zelfs de kleinste stofjes tijdens het stofzuigen. Ben er gewoon super blij mee.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • design
  • Verlichting is een dikke meerwaarde
Minpunten
  • geluid in turbostand wat hard