Ik had zóveel zin om dit apparaat uit te proberen. 2 kleine kinderen in huis en 2 katten, hoe efficiënter je kunt schoonmaken, hoe beter. Dus toen ik las over een Dyson die een stofzuiger en dweil in 1 is, leek dat me ideaal. De pluspunten aan dit apparaat vind ik, dat hij zelf meebeweegt als hij aanstaat. Het is best een zwaar apparaat, dus ik toen ik hem uit de verpakking haalde dacht ik oei.. Maar als je hem aan zet voel je dat hij graag naar voren wil en is het helemaal niet zwaar zelfs. Als de kinderen een glas melk of limonade omstoten terwijl er al iets op de grond lag qua vuil, geen probleem met deze stofzuiger/dweil. Ook vind ik het heel handig dat het apparaat rechtop blijft staan als je hem zo klikt, dus je hoeft hem niet ergens tegenaan te zetten. Maar helaas heeft hij voor mij ook wat dingen die ik minder ideaal vind, zoals het schoonmaken. Dat is echt een klusje, en alles is vochtig en plakkerig omdat je natuurlijk nat stofzuigt. Ook lekt hij als je de vieze watertank eruit haalt. Hij spoelt zichzelf na in het laadstation als je dit wilt, maar deze cyclus duurt best lang en maakt veel geluid. Verder loop je achter het apparaat, maar hij dweilt, dus je loopt er direct zelf doorheen tenzij je er een soort van naast gaat lopen. En het is een flink apparaat, wij hebben X poten aan onze tafels, daar komt hij niet tussen. Dus dat moet ik alsnog met een doekje doen. Ook zou ik het echt fijn hebben gevonden als het apparaat ook een alleen stofzuig functie had gehad, zodat je niet óók nog een stofzuiger nodig hebt in huis. En hij liet strepen na op ons laminaat. Al met al een heel interessant product, maar voor ons is het het helaas net niet..
- MogelijkhedenOnvoldoende
- DuurzaamheidGoed