Dyson V7 Motorhead Extra

Dyson V7 Motorhead Extra - Steelstofzuigers

Dyson V7 Motorhead Extra - Steelstofzuigers

6.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V7 Motorhead Extra op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Pmmtje18-04-2018

Waardeloos!

Deze stofzuiger is in een woord waardeloos te noemen. Dit ding zuigt niet. Stof zuigt hij niet op maar veegt hij samen en zandkorrels en koekkruimels zijn te zwaar en neemt hij ook niet op. Mijn bezem van de Action maakt mijn huis 100x beter schoon dan dit product. Erg jammer want voor de geld had ik wel 200 bezems kunnen kopen....
Pluspunten
  • Draadloos
Minpunten
  • Zuigkracht
Raymond11-03-2018

Praktisch, MAAR

Een draadloze stofzuiger is heel praktisch, MAAR de volgende punten zijn te noteren: * autonomie is max. 10 min., max. 4 min. met de gemotoriseerde borstel * de verschillende accessoires zijn NIET compatibel met de sledestofzuigers; bewust marketingtruukje en puur bedrog; * geen aanduiding van batterij: valt ineens stil; en dan staat u daar..
Minpunten
  • autonomie + geen waarschuwing
  • accessoires niet compatibel
D.v.E.10-02-2018

Prima stofzuiger, wel kleine accu

Handige en fijne stofzuiger. Wel had ik de accu (tijd van zuigen) langer geschat. Hij kan max. 10 minuten zuigen waardoor ik nog niet eens de benedenverdieping kan stofzuigen, waardoor je een altijd een extra stofzuiger moet hebben staan.
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Geen snoer
Minpunten
  • Kleine accu, max 10 minuten.
Helma Lips30-01-2018

Ik ben heel blij met mijn Dyson V7

Wij hadden een gewone dyson daar waren we ook heel blij mee, we zijn overgestapt op de V7 omdat die voor ons bejaarde makkelijker in gebruik zijn.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in gebruik
  • Licht
  • Krijg makkelijk de beneden verdieping gezuigt.
Abc22-12-2017
3.0

Aanvankelijk tevreden maar dan...

3.0
Aanvankelijk erg tevreden maar na enkele weken steeds vaker haperingen. Apparaat helemaal schoonmaken filter wassen en laten drogen en dan doet ie het weer....voor 10 minuten. Maar dan begint het gedonder weer zuigkracht neemt dan alternerend toe en af. In huis genomineerd voor miskoop van het jaar.
Pluspunten
  • Klein handig weg te hangen in meterkast
Minpunten
  • Erg storingsgevoellig
svankl16-11-2017

Perfecte stofzuiger

Super goede en fijne stofzuiger. Vanwege mijn rugklachten is het stofzuigen met deze Dyson een hele verademing, hij stofzuigt namelijk heel licht. En het is ideaal dat je hem zo pakt en gelijk aan de slag kan gaan.
Pluspunten
  • Stofzuigt licht
  • Snoerloos
  • Accuduur
Helma12-10-2017

Hoge zuigkracht en super makkelijk.

Wij zijn al oud en onze gewone dyson werd toch wat zwaar voor ons. We besloten deze te verkopen en nog alleen een V7 te nemen. We zijn er erg tevreden over.
Pluspunten
  • Zuigt goed
  • Ligt
  • Kan er de hele woning mee door