Bosch Serie 8 BSS8224

Bosch Serie 8 BSS8224 - Steelstofzuigers

Bosch Serie 8 BSS8224 - Steelstofzuigers

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 BSS8224 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d****@m****************05-10-2021

Super steelstofzuiger

Een super aanwinst is de ze steelstofzuiger. Heb er echt wel over getwijfeld om er een aan te schaffen want het is een behoorlijke uitgave, Maar ik moet zeggen ik heb er geen spijt van. Het uiterlijk van de stofzuiger vind ik mooi helemaal van deze tijd. De doos is mega maar er zit dan ook wel erg veel in. Ik vind het jammer dat alles dubbel verpakt is. Alles zit in de doos maar is ook nog eens verpakt in een zakje dat had voor mij niet gehoeven. De handleiding is best duidelijk ik mis alleen het onderdeel ophangen van de stofzuiger, moet hij van de vloer af of moet hij rusten op vloer daar ben ik nog niet helemaal uit. Verder mis ik ook wel de schroeven voor dit bedrag die hadden er best bij mogen zitten. Het gemak van de twee accu's is ideaal, Benenden heb ik de houder aan de muur en de externe lader heb ik boven staan. Beneden laad hij immers aan de muur op en zal ik dus altijd een volle acuu hebben. Boven is dat anders omdat de accu niet het hele huis kan doen, maar door dat ik deze boven met de externe lader heb staan kan ik daar makkelijk wisselen en blijven mijn accu's dus ook beide in gebruik. Verder moet ik zeggen dat de accu best een goede gebruikstijd heeft al zit er wel verschil in als je hem op de turbo stand zet maar meestal heb ik hem op de normale stand. De onderdelen die er bij geleverd zijn zijn echt wel fijn je kan overal bij, Het ideaal dat de voet verlichting heeft je ziet werkelijk alles op de grond liggen en beseft nu pas hoeveel stof er op de grond licht, dit merk je ook als je de filter schoon maakt dat werkt ook super, Het kleine voetje is ideaal voor de trap en kleinere ruimtes als had ik daar liever het andere voetje van een ander type stofzuiger gehad, de slang is ook erg makkelijk in de auto of tussen de stoelen en de bank er is immers altijd wel een plekje waar je niet goed bij kan nu dus niet meer, Je kan hem heerlijk ophangen aan de muur en in deze houder kan je dan ook je onderdelen kwijt kortom alles ook netjes opgeruimd en je raakt niets kwijt. Verder is de stofzuiger erg makkelijk te bedienen hij kan kort en lang gemaakt worden dus je gebruikt hem steeds voor meer doelen. De voet is erg flexibel en het kost dus ook geen kracht om er mee te zuigen, wel moet je altijd vooruit zuigen achteruit neem hij minder mee maar dat komt door de borstel, die goed zijn werk doet, alle haren draaien rond de borstel die makkelijk te verwijderen is om schoon te maken. Je neemt hem makkelijk de auto of trap mee op omdat je er een soort van krachtige kruimeldief van kan maken en ook daar kunnen alle onderdelen op. Bij lang gebruik kan hij wel wat zwaar voelen maar dat komt omdat alles in het handvat zit maar ik heb niet veel kracht en werk er heel graag mee. De zuiger past ook de kracht aan als je van de tegelvloer op een mat terecht komt dat is ideaal. Het stofreservoir is niet zo heel groot maar dit leeg ik naar elke grote zuigbeurt en dat is zo gedaan. er zit ook nog een stoffilter in deze moet je echt wel boven de vuilnisbak legen want daar zit echt elke keer wel veel stof. Kortom ik ben erg blij me mijn steelstofzuiger, Hier geen extra belasting meer op me lichaam met het stofzuigen
Pluspunten
  • makkelijk ingebruik
  • 2 accu's met snellader
  • licht in zuigmond
  • soepel in gebruik
ancolo05-10-2021

Fantastisch degelijke stofzuiger.

Sinds enige tijd gebruik ik deze steelstofzuiger. Bij het uitpakken had ik al gelijk een gevoel dat het een degelijke stofzuiger was. Dat bleek bij mijn eerste gebruik zo te zijn. De stofzuiger voelt erg stevig aan. De verlichting op de voet is erg praktisch en laat goed zien waar er eventueel vuil en/of stof ligt. De stofzuiger zuigt erg goed en de roterende borstel maakt goed schoon. De hondenharen van onze Jack Russel worden goed opgezogen. Wat ook prettig is zijn de verwisselbare accu's en de daarbij geleverde snellader. Hierdoor is het mogelijk vrijwel onafgebroken te stofzuigen. De snellader maakt wel wat geluid bij het opladen. De bijgeleverde hulpstukken zijn prettig te monteren en werken goed. Het voetje met de verschuifbare borstel is wat minder prettig omdat de borstel telkens terug schuift. Als je tapijt stofzuigt met de roterende voet kan dat niet in de turbostand. De borstel loopt dan vast en draait dus niet meer. In de automatische stand werkt het prima. Het legen van het stofreservoir gaat redelijk eenvoudig. Het is wel aan te raden om dit buiten te doen omdat bij het schoonmaken van het filter wat stof vrij komt.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Accuduur
Minpunten
  • Kleine borstel niet erg sterk
r*******@g********01-10-2021

topding

Na het bezoek van mijn kinderen en kleinkinderen, de kruimels lagen letterlijk overal en met een volle batterij de hele kamer en keuken gezogen en maar 1 puntje van de batterij opgebruikt. De trappen die ik in huis hen dat zijn er 2 kan je er nog makkelijk mee doen , conclusie tot op heden een fijne gemakkelijke stofzuiger die stiekem toch beter zuigt dan mijn oude dyson
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • makkelijk in gebruik
  • zuigt als de beste zeker zo goed als een met snoer
Minpunten
  • Tot nog toe niet gevonden
H***@D******01-10-2021

Boven verwachting

Boven verwachting. Werkt erg goed icm dieren in huis. Verwijdert haren goed
Pluspunten
  • Verlichting
  • Verwijdert dierenharen erg goed
Minpunten
  • Kan wat zwaar in de hand voelen
Wonderlandish27-09-2021

Fantastisch product

Ik vind het een fantastisch product; enorm goede zuigkracht, handig in gebruik en dubbele accu's die snel opladen zorgen ervoor dat je kunt blijven stofzuigen. Dit is mijn eerste draadloze stofzuiger en ben echt overdonderd door het goede gebruik ervan.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Dubbele accu's die snel opladen
  • Voor elke klus een hulpstuk
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Na lang stofzuigen wordt hij wat zwaar