Samsung Jet 90 Complete

Samsung Jet 90 Complete - Steelstofzuigers

Samsung Jet 90 Complete - Steelstofzuigers

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 79 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Jet 90 Complete op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s**********@l******19-02-2022

aanrader

Prachtig apparaat, super handig, vele mogelijkheden. Ook heel handig voor mijn auto
p************@g********17-02-2022

Eerste indruk

Overgehaald in de winkel, gingen eigenlijk voor een Dyson. De verkoper was erg overtuigend en goed op de hoogte. Werden in de winkel “overgehaald” om voor de Samsung te gaan. Zijn verhaal en daarna de eerste indruk meteen bij thuiskomst was erg positief, goede zuigkracht en vooral het lage geluidsniveau sprak ons aan. Ook de verschillende aanwezige accessoires, mogelijkheid tot uitschuifbare zuigarm, de oplaad paal, afneembare en een tweede accu lijken ook wel gemakkelijk.
Pluspunten
  • Uitschuifbare zuigarm
  • Lage geluidsniveau
Cynthia16-02-2022

Stofzuigen wordt weer leuk :)

De stofzuiger is erg makkelijk in gebruik en niet te zwaar. Manoeuvreren gaat ook erg makkelijk met dit product en had deze graag eerder gekocht :)
Pluspunten
  • Gewicht van de stofzuiger
  • Batterijduur
Jolanda15-02-2022

Fijne stofzuiger, handig in gebruik

Hele fijne stofzuiger! De hulpstukken zijn erg handig, vooral ook het buigbare hulpstuk, zo kun je ook bovenop de kast zuigen. De zuigkracht is prima, ook met haren gaat hij prima om.
Pluspunten
  • buigbare hulpstuk is handig
  • mooi vormgegeven
  • handige oplaadpaal
  • handig dat er een extra batterij bij zit
Minpunten
  • zuigstukken groot en moet je los opbergen