Inventum VTO812WA Tower Fan - Black/White - 3 Speeds - Remote Control - Timer - Staande en bureauventilatoren
Wij zijn beschermd tegen zwoele nachten.
Wat een geweldige opvolger van ons achterhaalde propeller apparaat dat een windhoos teweeg bracht waar geen spiergroep tegen bestand is. De fysiotherapeut is er wel bij gevaren, maar wij hebben het apparaat afgedankt. Buiten het spectaculaire design, de toren is een aanwinst voor ons interieur, is de fabrikant er in geslaagd een effectieve stijlvolle ventilator te ontwikkelen.
De op afstand bedienbare schoonheid snort van plezier. Laat de zwoele nachten maar komen. Wij zijn er tegen gewapend dankzij onze VTO 812 WA. Ook mijn werkruimte blijft op een aangename temperatuur door toedoen van de nieuwe aanwinst en dat komt mijn creativiteit ten goede. Ik voel een prachtig literair werk zich aan mijn koele brein opdringen.
Mooi Design / simpel ingebruik en koelt ook nog
Product neemt niet veel ruimte in beslag, heeft een mooi design, is makkelijk in gebruik en koelt prima bij, geluidsniveau is prima (ja op de hoogste blaasstand maakt hij geluid maar dat is logisch) prima apparaat.
handige afstandsbediening en veel instelmogeljikheden
Kleine modern uitziende ventilator met veel mogelijkheden, zeer geschikt voor een kleine studenten kamer.
Pluspunten
- afstandbediening
- timerfunctie
- kleurstelling
goede werking doet wat het beloofd
goede bediening en zeer makkelijk en goed overzichtelijk naveel onderzoek op pc en winkel kwam alleen inventum uit de bus
Minpunten
- geen
- geen