Sony Xperia L3 5.7" Smartphone - 32GB - Black - Smartphones
Sony Xperia L3 5.7" Smartphone - 32GB - Black - Smartphones
Groot scherm, goede accuduur
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik al jaren lang Sony toestellen gebruik, en die zijn me altijd erg goed bevallen. Zo ook dit toestel weer. Top toestel voor deze prijs
Pluspunten
- Groot scherm
- Accu gaat lang mee
Makkelijk bedienbaar
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijk bedienbaar, eenvoudig in gebruik. Scherm is scherp qua zichtbaarheid en de kleuren zijn helder.
Pluspunten
- prijs
- makkelijk in gebruik
Dual sim en accuduur goed, wel traag toestel
Ik was op zoek naar een betaalbaar toestel met prestaties en heb hiervoor 3 Sony Xperias gehad. Allen naar tevredenheid, en zo ook deze, al lijkt het niet de meest krachtige van allemaal. Accuduur prima in orde, dual sim helemaal top. Schermgrootte en scherpte ook goed, al is de helderheid buiten zeer minimaal. Al met al een aanrader als budgettoestel en ik zou 'm weer kopen!
Pluspunten
- Dual sim
- Accuduur
Minpunten
- Helderheid scherm
- Trager dan anderen
Groot, mooi, ligt lekker in de hand.
Hele mooie prijs voor een prima werkend toestel. Hedendaags niks wat ik er niet mee kan doen, al ben ik zelf geen mobile gamer.
Pluspunten
- Heeft jackplug
- Goede batterij
Minpunten
- Groter dan ik dacht
Degelijk toestel tegen schappelijke prijs
200 euro voor een top toestel van een gerenommeerd bedrijf Sony. Gemakkelijk in gebruik, sterk Gorilla 5 scherm, snel en een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Schappelijke prijs
- lange accuduur
- Sony Gorilla 5 scherm
Startscherm
De Sony Xperia L3 start op met een helder startscherm,
waarop ik overzichtelijk en eenvoudig de voor mij relevante functies en apps kan rangschikken
Pluspunten
- overzichtelijk
Minpunten
- Zaklampfunctie werkt niet
sony experia L 3 Mooi helder scherm met fijne bediening
Na ruim drie jaar begon het geheugen van mijn sony aqua vol te zitten en werdt het tijd voor een nieuwe mobiel in budget tot midden segment, die vondt ik in de uitvoering van de L3 wederom van sony , gewoon betrouwbaar en degelijk en android 8 ook prima met 32gb en ruim 3gb werkgeheugen voldoende voor de meest lopende processen, voor mijn een stap voorruit in gebruik met deze sterke processor octa core.
Pluspunten
- beeldscherm 5.7
- bediening
- geheugen
- accuduur
- kwaliteit
Minpunten
- niet waterdicht
Ligt lekker in de hand en gebruik vriendelijk
Omdat ik altijd Sony had het is een gebruiksvriendelijke telefoon en heeft slimme functies.
Ik zou de Sony aanbevelen als een kwalitatief goed product en dat je waar voor je geld krijgt i
Pluspunten
- Goeie prijs kwaliteit verhouding
- Gebruiksvriendelijk
Voelt luxe aan voor een topprijs
Nadat mijn Sony Xperia XA na bijna 3 jaar (waar ik ook ontzettend tevreden over was) zijn laatste loodjes heeft gelegd de L3 aangeschaft de camera is, zoals we gewend zijn van Sony top. Het design voelt luxe aan en je hebt een flink beeld zonder een koelkast in je handen te hebben. Hij is niet zo spectaculair als de Xperia 1, helemaal prima als je de prijzen vergelijkt. Kortom je hebt een fijn toestel voor een scherpe prijs.
Pluspunten
- Scherpe camera met veel functies
- Uitbreidbaar en dual sim
- Mooi design
- Groot beeldscherm
- Ligt prettig in je hand
Minpunten
- 3 GB RAM kan te weinig zijn voor intensief gebruik
- 32 GB opslag ipv 64 GB
fijn toestel
fijn dat de batterij zo lang mee gaat. geluid is fijn aan het toestel. alleen het toetsenbord is niet zo fijn.
Pluspunten
- batterij gaat lang mee
- groot helder schern
Minpunten
- toetsenbord is fucked up
Goed toestel voor een scherpe prijs
Goede mobiel voor een mooie prijs, zeker in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt: lange levensduur batterij, niet te grote telefoon (goed te hanteren) en verder alle gemakken van de moderne telefoon.
Pluspunten
- Lange levensduur batterij
- Goede camera
Minpunten
- Minder opslag
Sony Xperia L3
Een goede telefoon, snel, soepel.
Prijs/kwaliteit is goed.
Alleen de verbinding met wifi gaat niet altijd goed, internet valt soms weg en kan soms niet laden.
Pluspunten
- prijs/kwaliteit
- snelheid
Minpunten
- wifi verbinding
Top kwaliteit smartphone met lange batterij duur
Ik heb deze Sony Xperia L3 gekocht vanwege zijn betaalbare prijs en kwaliteits verhouding. Batterij gaat zeer lang mee en het groot scherm is ideaal om videos mee te bekijken. Kortom een topper !
Pluspunten
- kwaliteit
- batterij
- groot kwaliteit scherm
Goede telefoon voor een nette prijs
Toestel nu een maand in gebruik en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Mooi helder scherm, vlotte internet .
Een toestel die zeker in het middelklasse thuis hoort.
Ook het openen met vingerafdruk scanner werkt uitstekend
Pluspunten
- helder scherm
- goed vingerafruk scanner
- vlot internet
- mooie foto's ook bij weinig licht
- goedkoop
Minpunten
- nog geen kunnen ontdekken
Fijn
Fijn in gebruik, batterij gaat lekker lang mee, goed camera, lekker groot beeld, zeker aan te raden aan anderen!!!!!!!!!
Pluspunten
- Goede kwaliteit beeld
- Top
Een goede telefoon voor een goeie prijs
Het is een erg goeie telefoon, die ik eerst haalde voor de lage prijs. Maar waarvan ik me besefte dat die bijna even goed is als de duurdere de telefoon die ik eerst had.
Pluspunten
- Groot scherm
- Lang batterijleven
- Goeie prijs
Minpunten
- Laad niet zo snel op
Super elegant toestel met alle snufjes
Voordelige prijs voor een super elegant toestel met alle snufjes. Ligt goed in de hand, werkt zonder problemen en heel allerlei leuke extra's.
Pluspunten
- voordelig
- elegant toestel
- leuke extra toepassingen
- vingerafdruk herkenning
- niet storen toepassing is erg handig
Minpunten
- geen hoesjes momenteel
Lekker toestelletje:-)
Fijn te hanteren en in gebruik. Ligt lekker in de hand en heeft een sterke accu:-) Zeer prettig en een aanrader voor een ieder die een sim only optie heeft en enkel een toestel nodig heeft!!!
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Sterke accu