De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de OnePlus 6 Mirror - Smartphone - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Erg snel toestel, mooi groot beeldscherm met slechts kleine randen rondom. Toestel voelt degelijk aan. De geluidskwaliteit van de ingebouwde luidspreker valt enigszins tegen bij hoger volume. Snelle oplaadtijd, maar wel alleen met kabel op te laden. Beschermglas en hoesje voor de achterkant worden standaard meegeleverd.
Ik had een nieuwe telefoon nodig omdat mijn oude erg traag werdt. Deze telefoon is snel, heeft een mooi design en heeft een goede camera. Het Oxygen os is erg fijn en heeft weinig nutteloze apps (bloatware). Door Dash Charge laadt de telefoon snel op, en hoef je dus niet uren te wachten voor een volle accu. Hierdoor heb ik persoonlijk draadloos laden niet gemist. Op oneplus.com krijg je 20 euro korting op accessoires met deze link om bijvoorbeeld een gratis hoesje uit te kunnen kiezen: https://www.oneplus.com/nl/invite#EXEYH9VTJCGZ126