Huawei P Smart - 5.65" - 32GB - Zwart - Smartphones

Huawei P Smart - 5.65" - 32GB - Zwart
Huawei P Smart - 5.65" - 32GB - Zwart
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 366 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P Smart - 5.65" - 32GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jan11-04-2018

scherm is helder en duidelijk,accu moet ik nog ervaren.

Gekozen voor prijs en goede kwaliteit vrij overzichtelijk en voor de starter goed te begrijpen,toestel ligt goed in hand. Door verkoper aangeprezen als goede tegenhanger van de reeds gevestigde merken.
Supermitchel11-04-2018

Degelijk toestel voor een schappelijke prijs

Ik heb deze telefoon als noodoplossing gekocht bij het ploselinge overlijden van mijn oude toestel, maar ik ben meer dan tevreden en ik heb eigenlijk meer gekregen dan ik had verwacht. Het scherm is helder, het toestel doet zijn werk, heeft een ruim (uitbreidbaar) geheugen, met de batterij heb ik nog geen enkel probleem gehad. Het enige negatieve dat ik vooralsnog kan melden over deze telefoon is de softwarelaag die Huawei aan android toevoegt, deze voegt functies, maar sommig dingen (huawei health etc.) worden een beetje opgedrongen en zijn niet te verwijderen. Daarnaast werkt soms want minder inuïtief dan ik van android gewend ben. Een ander puntje is dat het toestel door het materiaal (aluminium?) wat glad is aan de achterkant, de eerste week is het allemaal maar net goed gegaan en heb ik hem vaak blijna laten vallen, maar een hoesje van een euro of 5 lost dit op.
Pluspunten
  • Android 8
  • Prijs
  • Camera heeft vele opties
  • Vingerafdruscanner
Minpunten
  • Dual-sim werkt niet i.c.m SD-kaart
  • Huawei software soms minder intuïtief
  • Toestel is glad
Pauline10-04-2018

Super fijne smartphone voor weinig geld!

Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding. Je hebt voor weinig geld een toestel met allerlei nieuwe snufjes. Goede camera en veel geheugen.
Pluspunten
  • Camera
  • Geheugen
  • Uitstraling
Ties L10-04-2018

Fijn toestel, goede prijs/kwaliteit verhouding

De Huawei P Smart is een mooi en prettig toestel voor relatief weinig geld. Mooi scherm, goede camera, voldoende (uitbreidbaar) geheugen.
Pluspunten
  • Prijs
  • Scherm
  • Camera
  • Camera
  • Camera
Jo10-04-2018

Groot scherm

Ik heb hiervoor een Huawei p gehad beviel prima behalve de accuduur De p smart heeft wel een goed accu kan er een hele dag mee doen Mooi foto,s geluid is goed Gewoon een mooi goed toestel voor een mooie prijs
NB10-04-2018

Groot scherm, goed geluid, mooi ontwerp en keurig geprijsd

Ik heb twee maal een Huawei toestel gehad en heb daarna een Iphone gehad. Deze beviel me niet. Ik ben erg blij dat ik weer terug ben bij Huawei. Betrouwbaar, scherp beeld, goed geluid, anderhalf dag batterijduur, mooi ontwerp en scherp geprijsd.
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Scherp beeld
  • Lange batterijduur
  • Prijs Kwaliteit
Diana10-04-2018

Prima telefoon!

Prima telefoon, snel, mooie weergave scherm, makkelijk in gebruik, doet alles wat hij zou moeten doen. Niet te duur, maar wel kwaliteit.
Pluspunten
  • Snel
  • Mooie weergave scherm
Jeroen10-04-2018

Groot scherm, werkt snel

Na meerdere iPhones nu overgestapt naar Android en deze Huawei. Bevalt tot nu toe goed. Het went snel. Mooi, groot scherm, niet zwaar. Alles werkt snel, ontgrendelen met vingerafdruk (sensor zit aan aan achterkant) gaat snel en makkelijk. Speaker klinkt net iets minder vol dan iPhone 6 maar verder alles prima. Accuduur is prima, maar hangt zoals altijd af van het gebruik. Hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • groot helder scherm
  • prijs-kwaliteit
  • vingerafdruk sensor
  • goede camera
Dorinda10-04-2018

Strak, licht en snel

Voor de prijs is het een hele goede telefoon, ligt lekker in de hand, reageert snel (genoeg). Hij is wel erg glad en licht, je hebt echt wel een hoesje nodig. Verder een goed functionerende smartphone. De camera's zijn even wennen en vinden de focus vrij traag.
Pluspunten
  • Licht
  • Mooi, strak uiterlijk
  • Vingerprint ontgrendelen
Minpunten
  • Batterij
  • Camera
eva10-04-2018

mooi groot scherm, maar toch handzaam

Mooie stevige telefoon met groot display. Werkt soepel en vlot. Hoesje erbij gekregen in de winkel. Tot nu toe zeer tevreden.
Pluspunten
  • draait op nieuwste android
  • mooi scherm
Minpunten
  • geen 'kale' android
Irene10-04-2018

Prachtig beeld

Lekker groot en heel scherp beeld en makkelijk te bedienen. Mooie uitvoering en je kan er hele mooie foto’s mee maken.
Jaap van der Plas10-04-2018

strak model, mooi dun en en groot scherm

Een heel goed toestel met veel mogelijkheden die je normaal alleen bij duurdere toestellen verwacht. Kortom een hele goede koop.
Pluspunten
  • ontwerp, strak model van metaal
  • snelheid
  • scherm
  • mogelijkheden
  • accuduur
Minpunten
  • micro usb aansluiting
M.N.10-04-2018

mooi groot scherm zonder hinderlijke brede randen.

Mooie telefoon met groot scherm. Licht van gewicht. Camera geeft mooie heldere foto's. Ik ging voor de Samsung S7, maar kwam met deze thuis. Geen spijt van. Ik heb de goudkleurige genomen, met daarbij het bijpassende goudkleurige hoesje. Mooie kleur, neigt meer naar champagne kleur.
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • Groot helder scherm
  • Licht van gewicht
Minpunten
  • iets te groot om in mijn broekzak te doen.
Rojer M.P.10-04-2018

Huawei P smart

Voor 211 euro is dit echt een top toestel. Het scherm is mooi en de camera is verre van geweldig, maar voor deze prijs mag je echt niet klagen.
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteit
  • Randloos
  • Batterijduur
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel
Minpunten
  • camera is iets minder in het donker
  • Geen 801.2 AC wireless
Kacper10-04-2018

GOEDE TELEFOON

IK vind een goede telefoon met fhd scherm dat zie je een goede mooi gemaakte scherm hij is mooi gemaakt een werkt met games heel uitstekend je hebt voor die prijs op mediamarkt geen betere telefoon voor die prijs met zulke nieuwe scherm
JD10-04-2018

Prijs kwaliteit/ verhouding perfect

Voor de prijs/ kwaliteit verhouding is dit voor mij persoonlijk een zeer goede deal. Je krijgt namelijk android 8.0, snelle vingerafdruk scanner en een goede camera. Dual sim en opslag is uit te breiden dmv een externe kaart. De schil die Huwaei heeft gebruikt voor zijn p Smart werkt gewoon goed. Een klein minpunt is de oude usb aansluiting(niet storend). Wat voor mij een zwaar minpunt is... de bloatware van google.. Deze is naar mijn weten niet uit te schakelen. Wat jammer is dit consumeert veel intern geheugen. Graag als fabrikant hier in de toekomst rekening mee houden. Hiermee houd je potentiele klanten op afstand. Resumee: Een fijn en goed product.
Pluspunten
  • Android 8.0
  • Snelle vingerafdruk scanner
  • Camera
  • Verhouding prijs/ kwaliteit
Minpunten
  • Google bloathware
  • Oude usb aansluiting
Menno10-04-2018

Goede accuduur

Ik neem al heel lang huawei door zijn lange accuduur en goeie prijskwaliteit. Ik heb dit model nu ruim 2 maanden en nog niks negatiefs gemerkt, wat een leuk extra was zijn de 2 camera's voor mooi beeld en diepte.
Pluspunten
  • Dubbele camara
  • Lange accuduur
  • Handige fingerprint
Minpunten
  • Maatig geluid
Nizam10-04-2018

De telefoon heeft een mooie vorm en een lekker groot scherm.

Ik vind het een hele mooie telefoon met goede functies, de vingerafdruk voor het ontgrendelen vind ik zeker een pluspunt, en ik vind de telefoon makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • de vingerafdruk aan de achterkant.
Heidi10-04-2018

Super toestel

Ik heb altijd Apple en Samsung toestellen gehad. Nu voor een Huwawei gekozen. Ik heb er absoluut geen spijt van. Mooi scherm heldere en scherpe foto's en makkelijk te bedienen. Prijs kwaliteit uitstekend!
Geert10-04-2018

Prima scherm, snelle UI niks op aan te merken

Gekozen voor dit product omdat ik geen mega dure telefoon wil aanschaffen. Op zoek gegaan naar alternatieven en hier uitgekomen. Echt een aanrader. Heeft alles wat een moderne telefoon nodig heeft. Ben zeer tevreden en prettig verrast.
Pluspunten
  • Scherm is prima
  • Accuduur is prima
Tonijn10-04-2018

Uitermate geschikte telefoon.

Het is een prima telefoon en doet niets minder dan de duurdere merekn. Hij doet precies wat die hoort te doen. 2 camera achter is ook een pluspunt wat de meeste telefoons op de markt niet hebben. prima foto kun je er maken. Duimpje omhoog voor Huawei
Perry10-04-2018

Fijne vormgeving , Uitstekende Prijs-Kwaliteit Verhouding

Ik heb nooit een record bedrag willen uitgeven voor een telefoon, puur omdat ze allemaal het zelfde doen en ik niet gebruik maak van alle extra's die een hele dure telefoon te bieden heeft Ik kwam dus uit op Huawei P8 Lite, die heb ik voor de P Smart gekocht, die telefoon beviel mij zo erg dat ik besloten heb bij Huawei te blijven, de vraag prijs sprak mij meteen aan en heb dus besloten de P Smart aan te schaffen nadat de P8 Lite voor mij gedateerd was.
Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Camera
  • Snel systeem
  • Prijs-Kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Erg glad toestel, Hoesje is aan te bevelen
Ed10-04-2018

Zeer prettig in gebruik.

Ik vond mijn scherm van mijn s5 mini te klein en ik was op zoek naar een toestel met een schermgrootte zoals de s8 van Samsung. Toen dit toestel voor 175 in een grote media zaak/markt in de aanbieding was hoefde ik hier niet lang over na te denken. Het toestel werkt snel, heeft een mooi groot scherm, maakt mooie foto's en is prettig in gebruik. Pluspunt is de fm radio. Als deze telefoon waterdicht was geweest had ik een 10 gegeven.
Pluspunten
  • Groot duidelijk scherm
  • Fm radio
  • Goede camera
  • Goed geluid mp3
Minpunten
  • Niet waterdicht
John10-04-2018

Eerste Huawei, zeer tevreden

Na informatie ingewonnen te hebben bij een vriend met een huawei, heb ik de huawei p smart gekocht. Toestel voldoet aan al mijn wensen. Mooi groot scherm, goeie camera en snel genoeg. Zeer gebruiksvriendelijk
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Lange accuduur
  • Mooie vormgeving
  • Goeie camera
Minpunten
  • Tot nu toe nog niks kunnen vinden
Sakir Bilmez10-04-2018

Alles prima

Deze mobiele telefoon is perfect ik ben erg tevreden. Hij is meer dan wat ik wil van een mobiele telefoon. İk hoop dat deze mobiele telefoon lang blijft.
Pluspunten
  • Scherm
  • Accu duur