Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marten Rosing04-08-2017

droomtelefoon

als je de telefoon ziet denk je: die kost veel. Maar nee, hij kost maar 341 euro!!! Voor die prijs krijg je erg veel: een goede voor- en achter camera, een groot scherm, een usb type c poort(vet handig want het maakt niet uit hoe die er in gaat). al met al is dit een geweldige telefoon.
Pluspunten
  • groot scherm
  • twee topcamera's
  • snelle reacties
  • vingerafrduksensor
Minpunten
  • een heel klein beetje scherp randje aan de zijkant
Kelsey04-08-2017

Goede accuduur

Een van de redenen dat ik deze telefoon wilde is omdat hij wat goedkoper is dan de s editie maar wel dezelfde specs heeft qua batterijduur. Ondanks dat hij nog niet zo oud is ben ik heel erg tevreden over de duur van de batterij ( zo'n 1,5 dag bij medium gebruik) en het snel opladen.
Pluspunten
  • Batterijduur
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Snel opladen
  • Geheugen
  • Camera
Minpunten
  • Vingerafdruk doet het nooit
  • Aparte oplader
  • Standaard apps
Marcel04-08-2017

Groot scherm, gebruiksvriendelijk toestel en goede camera

Het is een mooie telefoon, goede uitstraling en gebruiksvriendelijk. Veel opties mogelijk en een goede camera
Peter H.04-08-2017

Mooi design, dun en snel.

Prijs, kwaliteit en design. Het is een super toestel. Mijn tweede A5, teken dat hij goed bevalt. Ligt goed in de hand en zijn geheugen is eenvoudig uit te breiden.
Pluspunten
  • Design
  • Werkt super
  • Kwalitatief goed product
Hendrik04-08-2017

Super telefoon

Deze telefoon doet precies wat ik ermee wil doen. Bellen, E-mailen, chatten en verder ook nog alle extra wat je met de hele dure ook kan. Ben echt ( alweer ) super blij met mijn samsung. AANRADER !!!!!!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • mooie kleuren
Marco04-08-2017

Eindelijk weer een heerlijke telefoon in bezit

Na twee jaar te hebben gedaan met een lumia 640 xl met windows besturing toch weer over gestapt naar android en samsung in het bijzonder. Een fijne telefoon die heerlijk in de hand ligt en makkelijk te bedienen is en lekker snel reageert.
Pluspunten
  • Snel
  • Fijn in de hand
  • Eenvoudig in gebruik
  • adapterstukje voor auto lader is bijgevoegd
Minpunten
  • andere usb aansluiting qua oplader
Samsung A5 201704-08-2017

Fijne camera

De camera's van de smartphone zijn goed, niet alleen achter maar ook de voor camera. Met de camera's kun je in 1 klik scherpe foto's maken. Er kunnen ook veel foto's op het toestel, want het toestel heeft 32GB.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Schermrevolutie
  • Waterdicht
Minpunten
  • Opladen kan niet draadloos
Sem8404-08-2017

Precies wat ik zocht!

Ik heb al eerder ervaring gehad met samsung! Aangezien dat bevallen is, nu weer de keuze gemaakt! Mooi groot formaat om filmpjes op te kijken! Groot geheugen om al mijn apps te kunnen gebruiken! Muziek luistern? Geen probleem! Spotify erop en gaan! Netflix erop? Fantastisch! Duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in de hand! Het blijft een persoonlijke keuze zo'n telefoon kiezen. Maar als je dan toch moet kiezen dan kan je net zo goed voor kwaliteit gaan die niet gelijk een rib uit je lijf hoeft te kosten.
Pluspunten
  • Formaat
  • Geheugen
  • Camera
Minpunten
  • Nog niet ontdekt!
Indra04-08-2017

spatwaterdicht, groot scherm, 32kb, snel

Ik ben 11 jaar en heb 2 jaar gespaard voor deze telefoon, mijn ouders probeerden me nog over te halen voor de A3, maar ik wou alleen deze. Groot scherm, 32kb en spatwaterdicht ook nog ! ik ben supertrots
Pluspunten
  • spatwaterdicht
  • 32 kb
  • groot scherm
Bas04-08-2017

Mooi beeld en sterke accu!

De telefoon Samsung Galaxy a5 (2017) heeft een mooi beelscherm. Tevens is het geluid goed. De accu gaat (gelukkig) lang mee.
Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Accu
Minpunten
  • Breekbaar.
Delano04-08-2017

super gsm

makkelijk in gebruik.laad snel.bladeren gaat super snel.snel geleverd.nette afhandeling.webside is mooi en duidelijk
Pluspunten
  • mooie gsm
  • laad snel
  • goed beveiligd
  • makkelijk in gebruik
maarten04-08-2017

prachtig telefoontje

ik heb de samsung a5 gekocht omdat mijn oude telefoon vervanging nodig had en ik dacht de samsung a5 is het idealen toestel mijn vriend raad me dit aan en je hoor zeker waar voor mijn geld prachtige camera vinger scan is ook ideaal en ik mors best vaak drinken dat was vroeger nog wel een probleem maar nu maakt een splash niet uit zeker kopen deze telefoon goed gedaan samsung
Pluspunten
  • prachtige camera
  • heel dun
m04-08-2017

mooi instap toestel

mooi instap toestel goed geheugen 32 gb fotocamera maakt mooie fotos functioneert snel diverse kleuren als model en trendy hoesje te verkrijgen met bericht verlichting.
Berber04-08-2017

Charmante toptelefoon

Deze telefoon is een prima keuze voor een fijne betrouwbare telefoon voor een zeer betaalbare prijs. De telefoon ligt prettig in de hand, beschikt over een super camera, is niet zwaar en heeft genoeg geheugen voor apps, foto's en alles wat je nodig hebt op je telefoon anno 2017. Ik heb nog geen minpunten ontdekt!
Pluspunten
  • goede camera
  • veel geheugen
  • betaalbaar
  • prettig formaat
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Reneetje_N04-08-2017

Mooi toestel

Voor de prijs die ik ervoor betaal is het een uitermate goed toestel. 32 GB geheugen en twee 16 MP camera's, een mooie resolutie van het scherm, trokken mij over de streep om dit toestel bijvoorbeeld te verkiezen boven de J5 en de A3. Voor net een beetje extra geld, krijg je een hoop meer kwaliteit.
Pluspunten
  • 32 GB geheugen
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Goede camera's
  • Mooi scherm
Minpunten
  • Veel Samsung-apps
Charvhul04-08-2017

Dé perfecte smartphone voor alledaags gebruik

Perfecte smartphone voor allerlei doelen: haarscherpe foto's, snel reactievermogen, schitterende kwaliteit.
Pluspunten
  • Fotokwaliteit
  • reactievermogen
  • opslagcapaciteit
Dian03-08-2017

Fijn toestel

Fijn toestel met lekker groot scherm, maakt duidelijke foto's, lange accuduur, veel opslagruimte, werkt lekker snel. Een nadeel is dat je bij openen eerst moet swipen voordat je de ontgrendelcode kunt invoeren (was bij mijn vorige S4 niet zo). Ook kan ik geen foto's meer verbergen. :-)
Pluspunten
  • groot scherm
  • lange accuduur
  • veel opslagruimte
  • werkt lekker snel
Minpunten
  • Bij openen niet direct ontgrendelcode invoeren
  • Verbergen foto's kan niet
E. Post03-08-2017

Een prachtige smartphone voor weinig geld!

De Galaxy A5 2017 doet niet onder voor de duurdere smartphones! Groot scherm, lange accuduur, snelle processor, goede kwaliteit foto's en ruim voldoende opslagcapaciteit.
Pluspunten
  • prijs
  • RAM geheugen
  • beeldscherm
wreckless03-08-2017

zeer mooi betaalbaar en lekker groot scherm

vanavond binnen gekregen ga er nu mee aan de gang lekker groot scherm supermooi en goed betaalbaar had eerst een iphone maar die zijn verschrikkelijk duur
Pluspunten
  • uiterlijk
  • usb c aansluiting
  • groot werkgeheugen
  • 32 gb
Minpunten
  • nog geen
Piet03-08-2017

Heel mooi afgewerkte telefoon,grootscherm, zeer goede camera

Mooi afgewerkte telefoon in drie moderne kleuren, snel in de operating en met het grote scherm en de goede camera een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ervaring is van enkele gebruiksdagen.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Camera
  • Goed geheugen en voldoende uit te breiden
Paul03-08-2017

Snel geregeld, werkt prima!

Toestel binnen een paar minuten aan de praat. Makkelijk installeren en updaten, nu nog personaliseren, maar dat gaat ook snel.
Marc03-08-2017

mooi toestel

Vandaag gekocht, ziet er super uit. Werking even afwachten maar alle vertrouwen. In ieder geval goede info gekregen van de verkoper.
Coco03-08-2017

De Samsung Galaxy A5 (2017) is een geweldige mobiel

Het is een mooie mobiel, met een zeer goede camera zowel voor als achter. Het scherm is mooi groot en ziet er erg helder uit. Deze mobiel is ook super snel en kan makkelijk grotere spellen aan. Het geluid is ook erg mooi. Ik raad iedereen deze telefoon aan!
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Kwaliteit
  • Snel
  • Geluid
Pauline03-08-2017

Prima telefoon

Van Samsung S4 naar Samsung A5-2017, eerste indruk is prima voor gewoon gebruik, social media, spelletje etc. Snel, mooi helder beeld, maakt mooie foto's
JvB03-08-2017

Groot, helder scherm met goede camera

Ik heb gekozen voor deze smartphone omwille van de mooie prijs voor de bijhorende specificaties. Dit is zeker een aanrader! De smartphone heeft een groot, helder scherm, en de camera maakt mooie beelden. Via de vingerafdrukscanner is het toestel zo ontgrendeld. Blij met mijn keuze!
Pluspunten
  • Helder scherm
  • Goede camera