Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Roeland03-06-2017

Duidelijk scherm en super snel geladen gebruiksvriendelijk

Voldoet aan mijn verwachtingen. Hij laat heel snel op en het scherm is helder en goed leesbaar. Ben zelf niet zo ervaren met dergelijke apparaten en dan is het soms wat ingewikkeld. Toch ben ik erg content met dit toestel.
Pluspunten
  • Snel laden
  • Goed scherm
  • Waterdicht
  • Mooi formaat
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Wat complex voor mij
sloper03-06-2017

groot scherm,zeer snel ,mooie foto 's ,veel mogelijkheden

mooie telefoon licht goed in de hand ,prima toestel voor deze prijs ,doet niet onder in vergelijking met de S6 en S7 .en een goede vormgeving.
Pluspunten
  • groot eigen opslag
  • scherp beeld
  • mooie fotoos
  • zeer snel
Minpunten
  • geen accu wisselen
B J VAN VEEN03-06-2017

GROOT SCHERM GOEDE ACCU PRIEMA FOTOS BEDIENING SUPER

VOELT GOED AAN EN HEEFT EEN GOEDE UITSTRALIING DOET WAT HET MOET DOEN DE BEDIENING HEB JE SNEL DOOR EN JE MAAKT ER GOEDE FOTO'S MEE.
Pluspunten
  • GOEDE FOTO'S
  • GOEDE BEDINING
  • MOOI DUIDELIJKE SCHERM
Minpunten
  • GEEN
  • GEEN
Werner03-06-2017

Beste tot nu toe

Het is een geweldige telefoon groot snel en een goeie camera. Hij valt goed in de hand de telefoon is mooi afgewerkt en android 6.0.1 dat is ook fijn
Pluspunten
  • goeie camera
  • goeie processor
  • mooi design
TL03-06-2017

Geweldige telefoon, Overzichtelijk en mooi groot scherm.

Als alternatief van de S7 , gelijke grote, specificaties, maar prijstechnisch een stuk voordeliger. Deze telefoon geeft wat je vraagt. \Top product
Pluspunten
  • handig in de hand
  • groot scherm
Karla03-06-2017

Goede Accuduur

Mooi groot scherm. Maakt mooie foto's. De kleur Peach is prachtig. De telefoon reageert razendsnel. Helemaal tevreden.
Pluspunten
  • Mooie foto's
  • groot scherm
  • snel
  • accuduur
  • De kleur Peach
Kaatje03-06-2017

Groot scherm met prachtig scherp beeld

Prachtige telefoon, ziet er gelikt uit in goldkleur. Mooi scherp beeld met prachtige fotoos. Wat een verbetering tov mijn vorige Nokia Lumia. Kan hier ook alle apps op krijgen. Super blij mee en ook nog actie met gratis level box.
Pluspunten
  • beeldscherm
  • accu
  • camera
Minpunten
  • niks te vinden
Kirsten03-06-2017

Samsung A5 2017

Deze telefoon was voor mij de beste keuze omdat ik een betere camera en veel geheugen wou. Goede accuduur en mooie verbeterde camera vergeleken met oude mobiel.
Pluspunten
  • accuduur
  • goede camera
  • groot geheugen
Patrick Boer02-06-2017

Verassend goede telefoon

Eigenlijk wilde ik graag een Galaxy S8/S7 maar was in combinatie met het abonnement boven mijn budget. Na wat googelen en youtube video's te hebben bekeken leek mij de A5 een goede derde keus en dat bleek verassend goed.. Geen S8 maar toch tevreden.
maikelsonderen02-06-2017

mooi scherm, lange accu duur

er zit een mooi scherp en helder scherm op. ideaal om films te kijken. toestel ligt fijn in de hand.
Pluspunten
  • goed scherm
  • fijn in de hand
Minpunten
  • geluid gaat niet super hard
silly02-06-2017

Groot scherm, mooie vorm en ligt goed in de hand

Heb deze telefoon afgelopen maand besteld en heb er absoluut geen spijt van. Werkt goed, maakt mooie foto's en heeft een ruime opslag.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • mooie fotos
Minpunten
  • glas scherm
Ria Damen02-06-2017

Groot helder beeld van goede kwaliteit

Ik wilde een wat groter, scherper en duidelijker scherm. Waar ik naar gekeken heb is de kwaliteit van de camera. Ik ben iemand die altijd met een camera op zak loop (een spiegelreflex van canon 750D en een kleinere versie van de canon G5X. Ondanks de kleinere G5X, blijft het wel altijd sjouwen. Nu met de Samsung A5 kan ik ook nog eens een foto schieten die toch nog redelijk is, zonder te sjouwen. Hij geeft voor een telefoon hele goede foto's en ik ben daar echt blij mee.
Pluspunten
  • groot scherm
  • hoge resolutie
  • scherp beeld
  • mooie foto's
Minpunten
  • prijs
Aebel02-06-2017

Mooi beeld

Voor dit budget goede telefoon erg gebruikt vriendelijk degelijk en vooral de optie warerdicht is top
Tess02-06-2017

Groot scherm en goede accuduur!

Erg fijne telefoon! De batterij gaat bijna 2 dagen mee en hij is lekker snel. Goede camer en de frontcamera maakt ook erg mooie selfies,
Pluspunten
  • goede accuduur
  • snel
  • goede camera
M.T.H.02-06-2017

Mooi design

Niet de klasse van de S-serie maar absoluut waar voor je geld. Verder een mooi design met een helder scherm.
  • Helder scherm
KLeine Minstreel02-06-2017

Prima telefoon

Een prima toestel erg gebruiks vriendelijk en een mooi design. De camera maak kwalitatief mooie opnames. Echt een aanrader en kleine verbetering tov de 2016 die ik eerst had.
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • resolutuie en camera
  • Zeer snel geladen en lange levensduur van de accu
servetkok02-06-2017

groot scherm, scherp, goed kwaliteit fotos, formaat

prijs vergelijking en kwaliteit. kwalitatief goed toestel voor minder geld. zeer scherp beeld front camera zeer scherp.
Pluspunten
  • eenvoudig gebruik
  • mooi beeld
Car02-06-2017

Mooi design

Het is een super mooi model design. Ik was op slag verliefd toen hij uit het doosje kwam. De kwaliteit van het scherm is ook erg mooi voor een telefoon uit deze prijs klasse
Pluspunten
  • scherm
  • snel
Nico02-06-2017

Groot scherm. Niet meer priegelen. Mooie camera

Ik heb dit toestel gekozen omdat het net even groter is en toch praktisch. Makkelijk met berichten toetsen, email lezen en film of foto's bekijken. IP 68 (waterdicht) is een mooi voordeel in geval van een ongelukje of een flinke hoosbui.
Pluspunten
  • groot scherm
Roy Brasker02-06-2017

gebruiksvriendelijke telefoon met uitstekende specificaties

Ik heb de Galaxy A5 sinds enkele dagen in bezit en ben positief verrast. Het scherm is uitmuntend en helder, Een meer dan uitstekende accuduur. Met een volle accu en regelmatig gebruik haal ik met gemak 1,5 dag. Verder is het toestel gebruiksvriendelijk en heeft een prima camera.Afwerking van het toestel is prima en de A5 heeft een premium uitstraling.Wel het advies om het toestel in een net hoesje te stoppen, de glazen achterkant is gevoelig voor vette vingers. Voor mensen die het gemak van een S7 willen maar goedkoper uit willen zijn is de A5 een prima alternatief.
Pluspunten
  • bouwkwaliteit
  • accuduur
  • scherm
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • Glazen achterkant(vette vingers)
han02-06-2017

goede kwaliteit prijs verhoudig

mooi toestel voor normaal gebruik zeker zo goed als de S7. tevens waterdicht en een mooie geluidsbox op de kop toe. Toestel heeft een scherm wat niet onder doet voor een duurder toestel. echt een goed toestel voor een mooie prijs.
Remco02-06-2017

Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Ik heb voor de Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB vooral voor het intern geheugen (3 Gb) en het grote maar toch handzame formaat gekozen. Tevens werkt hij snel en ligt lekker in de hand.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Groot intern geheugen
Stefan02-06-2017

FM Radio is geweldig

Ik kocht deA5 mede door de FM radio, een gemis op veel smartphones. En je kan ook nog opnemen. Verder lekker snel en een helder scherp scherm. Blij mee
Pluspunten
  • FM radio
  • 32 GB intern geheugen
  • Snel
  • Scherp scherm
  • Prima prijs
Minpunten
  • Glad, je hebt een hoesje nodig
W.02-06-2017

Peach, fris kleurtje. Mooi groot scherm.

Mooi, groot toestel maar nog steeds handig in gebruik. Ligt makkelijk in de hand. Scherp beeld en goede camera!! Ook vind ik het handig dat je de foto's gewoon met een kabeltje op je pc kan zetten. De kleur is fris en vrouwelijk, iets lichter dan ik zelf in mn hoofd had. Bedenk wel om een goed hoesje/beschermlaagje aan te schaffen. Blij met mn keuze, krijg er ook een mooie speaker bij en goede snelle levering!!
Pluspunten
  • Vorm
  • Camera
Willy02-06-2017

duidelijk en overzichtelijk scherm

Krachtig , technisch zeer goede prestatie's, mooie uitvoering, leuk in de hand. Goede prijs kwaliteit . Goede ondersteuning.
Pluspunten
  • duidelijkheid
  • mooi