De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Pro - 6.47" - 128GB - Misty Lavender op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fijn toestel, goede batterijduur en intuïtieve interface
De besturing was even wennen ten opzichte van mijn Samsung Galaxy S6, een hele overgang dus.
Echter is het zo eenvoudig dat je hier erg snel aan went, het product is erg mooi en de foto's zien er goed uit.
Gelukkig gaat de batterij lang mee, opladen doe ik dus niet elke dag en gaat erg snel!
Mijn man en ik zijn samen gegaan met ons contract... Hebben nu een Red together abonnement.
Ik mocht daarom een nieuw toestel uitkiezen.
Gekozen voor dit toestel ivm de camera's en staat bekend als beste toestel op dit moment
Ben er erg blij mee
Ik heb voor dit product gekozen omdat deze telefoon de mooiste foto's zou maken en een lange werking van de batterij zou hebben. Werkelijk zo'n prachtige foto's maak ik met deze telefoon! Verder gaat de batterij echt heel erg lang mee. Ook andere functies van deze telefoon zijn geweldig. Lang getwijfeld want ik ben altijd Samsung klant geweest. Maar bij deze helemaal OM! Hier kan Samsung echt niet aan tippen! Een kwalitatief goede telefoon voor een goede prijs! Een echte aanrader voor als je mooie foto's van je kinderen wilt maken. Net zoals mij!
Koos voor het product voor de camera en de grootte van de batterij. Alles aan het toestel is top en de camera is geweldig. Het enige minpuntje voor mij is de os, deze is soms heel omslachtig en werkt net niet optimaal.
Vanaf het moment dat de p30 pro aangekondigd werd was ik al zeer enthousiast over deze telefoon. Helaas had ik op dat moment nog een abonnement lopen met mijn vorige telefoon. Toen duidelijk werd dat Huawei en Google wat onenigheid hadden heb ik gezocht naar een telefoon die gelijkwaardig is aan de Huawei p30 pro... Deze is er naar mijn mening niet!
Mooie foto s, veel mogelijkheden die de telefoon heeft. Voor het eerst aangeschaft op aanraden van anderen voor die prijs. Spelende wijs kom je achter wat voor mogelijkheden er zijn en best gebruiksvriendelijk.
Heb aardig wat samsung telefoons gehad maar deze telefoon doet zeker niet onder. Heb hem nu een kleine maand maar nog niet klaar met ontdekken foto kwaliteit is niet normaal pas bruiloft geweest volgens mij waren mijn foto's via me tel mooier dan van de fotograaf en die nachtstand lijkt gewoon overdag echt bizar. Verders is het toestel gewoon Android dus besturing is gelijk.
Heeft standaard groot geheugen enige - puntje voor dus ver is dat je geen micro sd kan gebruiken daar baalde ik een beetje van aangezien ik het wel aan de verkoper had gevraagd maar je moet een speciaal kaartjes kopen, dus valt wel uit te breiden. Verders ben ik erg tevreden en het installeren en overzetten van oude gegevens is in hun installatie menu zeer eenvoudig
GeluidskwaliteitUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Geheugen is uit te bereiden via eigengeheugenkaart
Ik heb ongeveer 2 maanden geleden dit toestel gekocht. Iedereen van mijn omgeving raadde huawei af. Aangezien huawei onder vuur lag. De accu viel mij gelijk erg op. Die doet het ruim anderhalve dag. Ik ben een normale gebruiker. Die af en toe een spelletje speelt.
De camera is ook echt heel goed. Ik heb pas een heel concert op genomen en de kwaliteit is prachtig!
Met mijn email heb ik soms wat kuurtjes. Hij wil niet alle bestanden downloaden. Ook kon ik op mijn oude telefoon mijn zaklamp gebruiken als die standby was. Dat mis ik soms nog wel is.
Beste Huawei,
Ondanks ik een software probleem had 5 weken. Waardoor ik iedere ochtend 5 voor 6 en half 7 gewekt werd, zonder dit Ingesteld te hebben. 😭🥵 T mobile waar ik vast klant bent heeft mij slecht geholpen met dit probleem. Uiteindelijk ben ik zelf gereist naar ams naar de huawei shop en hebben zij direct mijn mobiel gefixt. Super!
Het toestel zelf ben ik super blij mee.
Camera is geweldig de batterij gaat lang mee en je kan mega veel apps downloaden.
Ik heb al 2 mensen enthousiast gemaakt. 1 vriendin wilde niks anders dan een i Phone en heeft nu ook een huawei gekocht. En de andere zal bij iphone blijven, maar maakt wel steeds met mijn toetsen foto's van haar kids.
Kort om erg blij mee!
Dank.
Hartelijke groet,
Suzan
Ps: nooit een winactie gewonnen. Verwacht ik nu ook niet. Alleen het zou wel de pijn verzachten van het software probleem. 5 weken lang eerder wakker gemaakt worden dan gepland/gewild. Wordt niemand vrolijk van.
De Huawei P30 pro is een absoluut preatatiemonster. De batterij is binnen een uur opgeladen en gaat er zo een volle dag tegenaan. Er zit een ontzettend snelle processor in, die alle applicaties aan kan. Voor mij is het een absolute topaankop gebleken.
Compact groot scherm en de camera is geweldig! Daarnaast is de kleur ook prachtig, heb de licht mint groene versie. Ligt prettig in de hand en veel handige gebaren functies.
Ik ben een maand eigenaar van de P30 pro. Na mijn overstap ben ik nog steeds onder de indruk van de telefoon. Ik doe gemiddeld zo'n 2 dagen voordat ie weer aan de oplader moet. Daarnaast ben ik zeer onder de indruk van de camera. Deze schiet echt fantastische plaatjes en er zijn veel camera opties. De snelheid van de P30 pro is zeer snel. Het toestel heeft voor mij bijna alleen maar voordelen. Als ik een nadeel moet bedenken dan is dat de oordopjesaansluiting die ontbreekt op de telefoon. Ook vond ik de telefoon aan het begin een beetje groot, maar daar ben ik inmiddels helemaal aan gewend.
Zelf heb ik een eigen jongeren stichting en geef ik vrijwillig sportles aan kinderen. De lessen en activiteiten wilde ik altijd mooi vastleggen om uiteindelijk ook mooi uit te laten printen. De camera heeft verschillende resoluties. De scherpte en details komen mooi naar voren. Daarnaast als ik op het sportveld de Kids fotografeer, kan ik goed inzoomen om zo een mooi shot vast te leggen. Ik ben ontzettend blij met het toestel, daarnaast ziet het er ook super mooi uit! Ik heb de Huawei P30 Pro Breathing Crystal.
fotograferen als een pro, het kan met deze telefoon. Is het dan toch een professionele camera? Genieten van elk moment dat je hebt vastgelegd. En dan nog kunnen bellen ook.
Super strak en glad design. Misschien wel te glad, want zonder (silecone) beschermhoesje al bijna eens laten vallen, dus maar snel zelf 1aangeschaft. Deze werd bij eerdere type overigens wel standaard mee geleverd en dat werd zeer gewaardeerd. Last van soms flicker in beeld. Is een update voor gekomen, maar dit houd in dat de helderheid gehalveerd wordt, en dat is nu net niet wat ik wilde. Klinkt allemaal misschien wat negatief, maar ben verder prima tevreden met specs en camera's enz. Wel is de fingerprint sensor in het scherm een stukje langzamer en ongevoeliger dan voorgaande uitvoeringen buiten het scherm. Soms beetje iritant. Maar zal ongetwijfeld nog verbeterd worden.
Ja geen woorden voor, gewoon fantastische. Veel mogelijk heden met de camera scherp beeld. Lekker groot scherm en ontzettend vlug in downloaden tot nu toe geen negatieve punten haha ben er superblij mee mooie kleurtjes.
Het is een heel mooi product. scherp beeld. Ik heb altijd Apple gehad en nu overgestapt naar android. Totaal geen probleem. Dit werkt ook heel gemakkelijk. De camera van de pro 30 moet ik nog even induiken. Een hoop mogelijkheden die ik nog moet ontdekken.
Na jarenlang iPhone nu overgestapt. Tot nu toe geen enkel moment spijt van gehad! Wat een lekker toestel voldoet aan al mijn eisen tegen een gunstige prijs. Ga zo door huawei dan heb je er een trouwe klant bij.
Na 3 jaar iPhone te hebben gehad, overgegaan op Samsung. De ervaring met Samsung was al een stuk beter (onverwacht) als IPhone. Op naar de Mediamarkt met het oog op een nieuwe Samsung te gaan halen kwam ik de Huawei P30 Pro tegen. Het bleek dat deze dezelfde specificaties hadden, alleen de P30 Pro nog een stuk beter. Toen de P30 Pro gekocht en wat een waanzinnig toestel!
onlangs heb ik de Huawei P30 Pro besteld en ik kan er nu al niet meer zonder. Het is letterlijk mn personal assistent op werk en mn maatje prive.
Zakelijk houd het al mn afspraken bij en heb ik al mn apps in een apart beveiligd mapje wat ik aan en uit kan zetten afhankelijk van of ik werk of vrij ben.
Prive maak ik er de beste foto's mee en leg ik waardevolle momenten van mn kinderen op vast.
Huawei Thanksssss
Ik heb de Huawei p30 pro gekocht nadat ik klaar was met het overpricen van Apple. Huawei maakt geweldige telefoons betaalbaar. Mede dankzij de geweldige camera en beeldkwaliteit is dit een van de beste telefoons te verkrijgen op de markt van vandaag.
Fijn toestel lekker groot alleen is de functionaliteit hier niet altijd op afgestemd.(bijv camera shutter en dit is wel jammer want deze camera wauw!) Werkt super, laad op in circa 20min van 0 naar 100%!! lekker luid volume!
De batterijduur is heel goed. Opladen gaat heel snel. Toestel is een beetje glad glipt zo ergens van af. De camera is top je hebt verschillende functies voor de camera heel uitgebreid. Kortom een goede toestel en zeker het geld waard.