Huawei P30 Pro - 6.47" - 128GB - Misty Lavender

Huawei P30 Pro - 6.47" - 128GB - Misty Lavender - Smartphones

Huawei P30 Pro - 6.47" - 128GB - Misty Lavender - Smartphones

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 776,38Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Pro - 6.47" - 128GB - Misty Lavender op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lindy15-08-2019

Fijne telefoon, mooi scherm, lange accuduur

Hele fijne telefoon! Mooi scherm, groot scherm ook en super duidelijk. De camera is echt top. Had ik niet zo zeer verwacht, maar merk duidelijk verschil met mijn vorige Huawei. Vooral met het inzoomen blijft de camera heel scherp. De accu gaat ook lang mee! Groot pluspunt. Het enige wat ik mis, is een meldingslampje. Er gaat geen lampje, kleurtje meer branden als je een berichtje of gemiste oproep hebt.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Mooi scherm
  • Duidelijke camera
  • Fijne telefoon!!
Minpunten
  • Geen meldingslampje
Maikel15-08-2019

Onwijs goede telefoon!

Sinds ik de P30 Pro in bezit heb ben ik bijna niet van m'n telefoon af te slaan. Hij is erg snel, maakt onwijs mooie foto's en is erg prettig in gebruik. De batterij gaat onwijs lang mee, en opladen kost je maar 30 minuten met die super snelle lader. Ik moet wel wennen aan de grootte van de telefoon, maar ik ben erg tevreden.
Pluspunten
  • Mooie, scherpe foto's en video's
  • Korte opstarttijd
  • Helder beeld
  • Batterij gaat lang mee, zelf bij intensief gebruik
  • 30 minuten laden en je kan weer uren verder
Minpunten
  • Geen app menu
Kuala15-08-2019

Krachtpatser

Na jarenlang voor Samsung gekozen te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Huawei. Zonder spijt! Juist vanwege mijn voorliefde voor fotografie, is dit een prachtig apparaat. Een concurrent voor niet alleen telefoonmerken, maar ook voor de grote cameramerken.
Pluspunten
  • Camera
  • Gebruik
  • Accuduur
  • Laadsnelheid
  • Interface
Liza15-08-2019

Groot scherm, duidelijk, fijn om te gebruiken

Het toestel is boven mijn verwachtingen! Mooi groot en duidelijk scherm, super fijn om te gebruiken. Ook super fijn om series te kijken!
Pluspunten
  • Scherm
  • Behuizing
  • Geluid
Minpunten
  • Geen meldingslampje
Joris15-08-2019

Huawei p30 pro top telefoon

Goeie telefoon, met goeie accu ook de IR sensor is een optie die ik niet had verwacht maar die erg in de smaak valt. Ook de camera is uitmuntend goed zelfs in donkere plekken kan je haar scherpe heldere foto's maken. Iets waar menig foto toestel niet aan kan tippen.
Pluspunten
  • Mega goede camera
  • Goeie accu
  • Curved scherm is top
  • Hoop opties
  • Super snelle processor
Minpunten
  • Duur in reparatie
Charlotte15-08-2019

Aanrader!

Ik had de p30 pro al een tijdje op het oog, en aangezien fotografie een hobby van mij is was deze telefoon natuurlijk perfect. De fotocamera is maakt mooie scherpe foto's en de kleuren komen goed overeen met de werkelijkheid. Er zitten veel verschillende opties op de camera. Zelfs een groothoek-functie! Verder heeft het een groot scherm en is handig in gebruik. Het menu is overzichtelijk. Ik ben nog steeds blij met m'n aankoop!
Pluspunten
  • Super camera
  • Groot scherm
  • Handig in gebruik
  • Snel opladen-functie
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Bart15-08-2019

Lange accuduur, mooi scherm en bijzonder goede camera

Nog nooit eerder heb ik een Huawei gehad maar de P30 pro bevalt mij erg goed. Voorheen altijd een Samsung gehad. Het toestel heeft een mooi scherm, zeer goede camera en een lange accuduur. Ik heb niet hele grote handen dus het is even wennen met het grote scherm.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Mooischerm
  • Groot geheugen (256gb)
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Moeilijk vasthouden met kleine handen
aboudih15-08-2019

Professionele camera, met prachtige scherm lange accuduur

Op dit moment heb ik de Huawei P30 Pro een maand in me bezit en tot op heden heb ik geen spijt van mijn keuze! Toen ik bij mijn abonnement kon verlengen twijfelde ik lange tijd tussen deze telefoon en de Iphone X, omdat ik altijd al een Iphone had. Ik heb toen toch voor de Huawei gekozen vanwege de lange batterijduur (tot wel 2 dagen!) en de 40MP camera. Mijn vrouw heeft toendertijd wel voor de Iphone X gekozen en is op dit moment super jaloers op mijn camera en de kwaliteit van de foto's die ik maak.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Batterijduur
LOOK15-08-2019

Allerbeste telefoon die ik ooit gehad heb. Ik

Ik heb het toestel met name gekocht omdat ik veel mooie foto's wil maken. De kwaliteit van de foto's is professioneel goed!! Naast de camera buitgewoon tevreden over de rest van de functies
Pluspunten
  • Camera
  • Battery 🔋
  • Bediening
Cam Van lith15-08-2019

Perfecte telefoon

Is perfecte telefoon bij me telefoon abbonoment van KPN wel wat bij betaald is alleen maar beter maandlasten lager maar wat maakt deze telefoon mooie foto's
Anouk15-08-2019

Top mobiel

Ik had gekozen voor het merk huawei omdat iemand die ik kende die telefoon ook had, en ik had gemerkt hoe goed de kwalitiet van de camera was en dat de telefoon op zich niet snel leeg ging. En daarom heb ik ook voor de p30 pro gekozen omdat, camera kwaliteit, opslag, en batterij duur het bellangrijkst zijn voor mij.
Pluspunten
  • Goede kwalitiet camera
  • Lange batterij duur
  • Grote opslag
  • Goede schermresolutie
Minpunten
  • Lastig om een goede screenprotector voor te vinden
Elisa15-08-2019

Fijne telefoon, mooie camera

Ik heb hem gekocht met de instelling voor de camera, aangezien hij mooie fotos maakt. En ben, er dik tevreden mee! Alleen even wennen met het terug gaan naar pagina, geen toetsen voor. Moet swipen.
Fatih15-08-2019

Met 1 zin top telefoon!!

Heeft alle functies die een telefoon zou moeten hebben tot het uiterst, ik keur het goed en raad de huawei zeker aan beter als de iphone en de samsung!!
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Besturing
  • Software
  • Touchscreen
Minpunten
  • Niet
  • Niet
Joost van der hoek14-08-2019

Beste toestel ooit!

Ik ben overgestapt van mijn iPhone XS Max naar de Huawei p30 pro, enorm blij met dit toestel, maakt geweldige foto's en is supersnel! mijn vriendin was er zo jaloers op dat we haar XS Max ook hebben verkocht en voor haar ook een p30 pro hebben gehaald! Echt een top toestel :D
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • 8GB Ram
  • 40 Megapixel camera
  • Betaalbaar
  • Supersnel opladen
Minpunten
  • Geen!
Maroua14-08-2019

Mooi toestel!

Mooi toestel, van alle gemakken voorzien! zeker aan te raden. fijn in gebruik. ook als zakelijk toestel.
ElisabethH.13-08-2019

Top toestel met fantastische camera!

Sinds paar weken in bezit van Huawei P30 Pro (128GB) Twilight Blauw (Aurora). Overgestapt van Samsung S8+. Twee belangrijkste pluspunten & meerwaarde t.o.v. Samsung: lange accuduur met snelle oplaadtijd (makkelijker & sneller met Huawei Super Charge Draadloze Snellader CP60) en top camera (Leica) met maar liefst 4 camera's (1X groothoek). Foto's & filmpjes maken is fun, gaat snel, eindeloze mogelijkheden & uitstekende beeldkwaliteit. Voor draadloze headset beste combi met Huawei Draadloze FreeBuds. Geen grote minpunten. Al met al: een betaalbaar toptoestel!
Pluspunten
  • lange accuduur, zeer snelle oplaadtijd
  • mooi groot scherm, ligt goed in de hand
  • top camera's (4X) met veel mogelijkheden
  • uitstekende beeldkwaliteit filmpjes & foto's
  • betaalbaar
Minpunten
  • veel, onnodige apps
  • resolutie
mar10-08-2019

Super mooie telefoon

Goede telefoon prima foto's en lange accu duur. Makkelijk in gebruik en heel mooi design! Gemakkelijk in gebruik gewoon en super mooie telefoon .
Pluspunten
  • lange accu
  • prachtige foto's
  • makkelijk in gebruik
S. Van Gelderen09-08-2019

Goede telefoon makkelijk te bedienen

Na 2 jaar lang iPhone gehad te hebben mocht ik verlengen. Eigenlijk wou ik weer voor een iPhone gaan maar zag deze telefoon en was er gelijk verliefd op. Even was ik bang dat ik moeite zou hebben met de bediening van de telefoon maar hij is zo makkelijk te bedienen dat ik er geen moment moeite mee heb gehad. Hij maakt prachtige foto's je hebt geen fotocamera meer nodig. De telefoon lig goed in de hand en heeft een mooi uiterlijk.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Lange batterij duur
  • Makkelijke bediening
  • Prachtige foto's
  • Goed geluid
Samuel09-08-2019

Perfect telefoon

Ik heb de telefoon gekocht ivm overstap van abonnement. Normaal ben ik Samsung gewend maar nu zou ik nix anders willen dan deze telefoon. Geen min punten tot zover. In 2 woorden Geweldige telefoon!!! Camera is 100 procent geweldig.
Pluspunten
  • Alles
Minpunten
  • Nix
Vincent schobben08-08-2019

Huawei P30 Pro 128 GB

Ik heb sinds een paar week Huawei P30 Pro En dit is echt toch de beste telefoon die ik op dit moment heb gehad Ik heb je voor altijd Samsung gehad kwaliteit Huawei is echte veel beter de telefoon is snel genoeg opslagruimte Super goede fotocamera maak mooie foto's en video's Batterij gaat ook de hele dag mee binnen half uurtje ongeveer 70% opgeladen Beeldscherm is ook mooi hel Helder ook super handig is die oordopjes die bij krijg ook handig ik zeg een aanrader Voor Iedereen Dit is de beste telefoon op dit moment die je kan krijgen voor weinig geld
Pluspunten
  • mooie beeldscherm
  • Goede fotocamera
  • Goede accu
  • goede oordopjes die erbij krijg
  • Supersnelle telefoon
Anisz08-08-2019

Na 10 jaar Apple iPhone te hebben gebruikt, wauw!

Ik mocht mijn abonnement eerder verlengen dan gedacht. Altijd heb ik de iPhone gehad. Omdat ik voor een veel goedkopere prijs dit grote toestel kon krijgen met een super snel systeem en goede camera, heb ik de gok gewaagd en heb ik na 10 jaar geen iPhone meer. Twee weken verder en ik had nooit gedacht dat dit mij zo goed zou bevallen! Ik maak iedereen bij met super mooie foto's, hij is super snel, groot, makkelijk in gebruik en gewoon super! Huawei voor de toekomst
Pluspunten
  • Groot
  • Snel
  • Makelijk en veel opties
  • Betrouwbaar
  • Camera is een grote pluspunt
Minpunten
  • Soms reageert de camera wel langzaam
  • Veel foto's worden wazig bij beweging
Lotte08-08-2019

Werkt goed

De telefoon werkt heel goed. De batterij gaat helemaal niet snel leeg, ik kan er een hele dag mee doen terwijl ik er veel mee doe. De camera is heel goed, je kunt ver inzoemen en 's nachts werkt de camera ook goed. Veel geheugen. Ik ben heel blij met deze telefoon!
Pluspunten
  • Goede camera
  • Veel geheugen
  • Lange batterijduur
  • Mooie kleuren
Minpunten
  • Oplader en oortjes door dezelfde poort
Amanda08-08-2019

Geweldige camera, snel en mooi beeldscherm

Al de 2de huawei binnen het gezin. Na het goed bevallen van de mate 20 pro nu een p30 pro erbij. Na een Samsung een goede vervanger
Pluspunten
  • Camera
  • Beeldscherm
  • Snelheid
Patrick08-08-2019

Geniale camera, super lange accuduur.

De accu gaat heel lang mee en is met de bijgeleverde oplader in een uurtje weer vol. Ook bij intensief gebruik. De camera is ver boven alle andere merken de beste. Geniaal.
Pluspunten
  • Levensduur accu
  • Snel opgeladen
  • Duidelijk scherm
  • Veel opties voor personalisatie
Minpunten
  • Even wennen in gebruik.
Lisa08-08-2019

Heel mooi scherm, batterijduur erg lang!

De huawei p30 pro is een super goed toetsel. De telefoon werkt erg fijn, je went erg snel aan het toestel. De foto's die je met het toetsel kan maken zijn heel mooi.
Pluspunten
  • Camera
  • Beeldscherm
  • Batterij
  • Gezichtsherkenning