Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Dual SIM - Roze Goud - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Dual SIM - Roze Goud - Smartphones
Prachtige foto's
Geweldige telefoon, super snel en top accuduur en met de camera maakt zelfs een leek als ik prachtige foto's. Daarbij was het overzetten van mijn gegevens van mijn vorige telefoon zo gepiept.
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Net iets wat groot voor in je broekzak
Perfecte keuze
Ik wou eigenlijk eerst een IPhone 7+ kopen, maar toen ik deze telefoon ontdekte was ik meteen verkocht.
Pluspunten
- Mooi scherm
- Lange accuduur
Minpunten
- Niet alle apps zijn groot genoeg voor schermvorm
Stijlvol toestel
Mooi toestel, stuk sneller dan mijn vorige Huawei P9 (lite)
Groot opslag.
Zit standaard al een doorzichtige cover bij.
Groot scherm en goed telefoon.
Omdat goedkope prijs is en goed kwaliteit.
Ik ga alleen Huawei kopen.
Ik vind het prima en snel telefoon
Groot helder scherm erg snel opgeladen en snelle telefoon
Erg fijne telefoon dit is voor mij de eerste keer dat ik een Huawei heb en ben nu al na een paar dagen zeer goed te spreken over deze telefoon hij is erg snel snel opgeladen heeft een zeer goede camera snel internet voor mij een prima telefoon
Pluspunten
- Snel
- Snel opgeladen makkelijk te bedienen
- Erg goeie camera
Minpunten
- Nog geen
Goede accu, snel en fijn om mee te werken
Na veel twijfelen toch overgestapt van i-Phone naar de Huawei P20, hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. De accu gaat lang mee, hij maakt mooie foto's, het scherm is helder en scherp en alles werkt zoals je kan verwachten.
Pluspunten
- Accu
- Scherm
- Snel
- Makkelijk
Echt suuuuuuper camera!
Huawei p20, heeft super camera, belangrijkste voor mij was foto's. Sinds wanneer heb ik Huawei ik helemaal niet meer nodig extra camera voor nacht foto's. Tot nu to is beste toestel met camera oit. Veel Andre functies.
Pluspunten
- Extra silicon cover
- Goed accuduur
- Super super camera
- Helemaal goed uit
- Perfect nacht foto's
Minpunten
- Glass achter...
Top apparaat
Werkt snel, prettig en een prachtig design. Vanaf het moment dat ik hem aandeed voelde alles vertrouwd en was ik er erg blij mee
Pluspunten
- Prachtig design
- Super snel
Goede hardware, beetje rommelige software
Ben erg tevreden met de huawei p20 goede camera, snelle processor voor een goede prijs. Ook is het feit dat hij waterdicht een groot pluspunt.
Waarvan ik dacht dat het me het meest zou irriteren was dat er geen headphone jack op zit. Dit valt alleen erg mee aangezien je oortjes met usb c krijgt. Ook kreeg ik als actie gratis draadloze oortjes. Dit duurt alleen 4 weken dus heb deze nog niet gehad.
Ook vind ik de notch niet storend maar juist erg mooi. Had dit ook niet verwacht.
Wat wel een nadeel is aan huawei is dat er vrij veel zooi wordt mee geleverd in tegenstelling tot bijvoorbeeld one plus. Zo zijn er een hoop standaard apps mee geleverd voor activity tracking bestandsbeheer etc. Hier heb je alleen een huawei id voor nodig en ik weiger mijn data te delen met huawei wat deze onverwijderbare apps nutteloos maakt.
Wat mij ook niet zo bevalt is de standaard launcher dit is echter simpel op te lossen met nova launcher.
Ook oogt de camera app erg oud en werkt niet fijn.
Pluspunten
- goede camera
- snel
- split screen modus
- waterdicht
Minpunten
- standaard huawei software
- huawei launcher
WOW, wat is deze retegoed.
Ik ben reuze enthousiast over dit toestel. Wat is deze compleet; een telefoon met alles erop en eraan.
Het gemak van de extra beveiligingen door gezichtsherkenning en duimafdruk.
Wow, wat een camera met als resultaat schitterende foto's.
Ik kan deze alleen maar aanraden. Kijk niet verder en koop dit toestel en wordt ook zo enthousiast als ik.
Pluspunten
- Gebruikersvriendelijk
- Schitterende camera voor superfoto's
- Accuduur
Minpunten
- Geen
Groot scherm
Ik heb deze telefoon aangeschaft omdat het er mooi en modern eruit ziet. Telefoon werkt heel goed en is heel snel en werkt na behoren. De enigste minpunt van dit telefoon is dat de resolutie van het beeldscherm niet zo scherp is.
Pluspunten
- Groot scherm
- Makkelijk in gebruik
- Goede accuduur
Minpunten
- Resolutie van het beeldscherm is wat minder
Huawei P20
Deze telefoon is een verademing als je een iPhone gewend bent, veel beter en veel meer opties.
Ik heb jaren lang een iPhone gehad en sinds kort een Huawei maar ik had dit veel eerder moeten doen, veel meer opties en veel meer waar voor je geld.
Beter scherm, betere camera echt een aanrader als je iets nieuws zoekt buiten iPhone of Samsung
Geweldige camera
Pluspunten
- gebruik van telefoon
- camera
Geweldige telefoon van huawei!
Het beeldscherm is van goede formaat. De huawei p20 pro vond ik net iets te groot. De accu gaat lang mee. Aan het eind van een lange dag is het accupercentage nog niet eens met de helft afgenomen. Het systeem werkt fijn, had voorheen een Samsung s6 edge en kon snel aan huawei wennen. De vingerafdrukscanner is hartstikke snel, dus kortom een toptoestel voor een goede prijs en mooi afgewerkt.
Pluspunten
- Accuduur
- Grootte scherm
- Vingerafdrukscanner
- Snelheid
Minpunten
- Nog niks
Fantastisch toestel voor je geld
Huawei maakt topwaarde voor je geld qua specs. Geen twijfel over mogelijk, deze toestellen kunnen de vlaggenschippen van andere merken prima aan! Heb de P20 nu bijna een week en nog geen moment spijt van gehad, wat een fantastisch apparaat.
Pluspunten
- Ligt goed in de hand
- Top camera
- Super accu en snel laden!
- Gezichtsherkenning werkt geweldig
- Vingerafdruk aan de voorzijde is top
Minpunten
- Software van fabrikant
- Slechts 4gig RAM
- itt tot P20 pro is de P20 slechts spatwaterdicht
Hij heeft een lange accuduur
Hij ziet er mooi uit en is niet zo groot als de meeste nieuwe Android telefoons. Mooi scherm. Het systeem is gemakkelijk te bedienen. De accuduur is veel langer dan andere toestellen.
Goede telefokn
Super telefoon, goede grootte, fijne werking, een hele goede vooruitgang op de P6 die ik een aantal jaar eerder had! Hele mooie kwaliteit camera, zowel voor als achter! Ik ben er super tevreden mee. Gezichtsherkenning en vingerafdruk werken ook top! De telefoon is zeker een 9 waard! Wat ook heel fijn is; is dat er een hoesje bij zat!
Pluspunten
- Camera
- Grootte
- Android
- Goed beeldscherm
- Gezichtsherkenning
Minpunten
- Soms druk ik ipv spatie op de terug knop
Goede allrounder
De Huawei P20 is een mooi toestel met de juiste verhoudingen. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Ik heb de telefoon inmiddels een maand in bezit en kan hem aan iedereen aanbevelen.
De camera is bovenverwachting goed, al grijpt de AI wel snel in (dit kan gelukkig uitgezet worden). De vingerafdrukscanner is erg snel en werkt altijd. Verder houdt de batterij het gemakkelijk 1.5 dag vol, ook onder zwaar gebruik.
Het enige minpunt aan de telefoon is dat hij niet waterdicht is. Dit heeft de Pro variant wel, maar de 'gewone' P20 moet het helaas zonder zoek.
Pluspunten
- Mooi helder scherm
- Goede accuduur
- Spraakkwaliteit
- Geluidskwaliteit
- Snel
Minpunten
- Bloatwear
- Niet waterdicht
Uitstekende camera. Mooi design!
De P20 is werkelijk een uitstekende telefoon met een uitermate goede camera. Langdurig werkende batterij en design maken de P20 een TOP telefoon!
Pluspunten
- Camera
- Design
- Accuduur
- Stereo geluid
Goede telefoon
Maakt mooie foto's.
Snelle gezichtsherkenning.
Makkelijk in gebruik.
Jammer dat er geen SD kaart in kan.
Pluspunten
- Goede camera
- SNel
Minpunten
- Geen SD kaart
Prachtig toestel, prima kwaliteit
Mooi toestel, snelle processor, camera is fantastisch. Overstap van IOS naar Android is even wennen, maar dat went snel.
Pluspunten
- Camera
- Snelheid
- Hoesje en screenprotector in doos meegeleverd
Minpunten
- Behuizing voelt niet al te stevig
Groot scherm, snel opladen
Voor scherpe prijs meer dan voldoende. Lange accuduur, snel opladen en nieuwe technologie zoals knokkel besturing
Pluspunten
- Groot scherm
- Scherpe prijs
Minpunten
- Af en toe werkt het niet super lekker
Goede accuduur
Ik heb voor dit toestel gekozen omdat het 1 van de beste telefoons is die er zijn. De accuduur is prima, waar ik normaal een halve dag mee deed doe ik er nu 2 dagen mee! Daarbij is de telefoon voorzien van alle mogelijkheden.
Goed toestel
Ik heb dit product gekozen omdat ik een nieuwe telefoon moest hebben en ik was aan het tweifelen welke. Maar toen ging ik Andre toestellen vergelijken met dit toestel en bleek deze best goed te zijn. Hij is best prijzig. Maar dan heb je ook wat. Door de dual Camara kun je goede foto's maken. De telefoon laad snel op en de accu kan lang mee
Pluspunten
- Het toestel heeft een lange accuduur
- De telefoon laad snel op
- Heeft een hele goede camera
Super beeldkwaliteit & Camera !
ik ben echt blij dat ik ben overgestapt van een Iphone naar een huawei p20, met deze telefoon is veel meer mogelijk, en als je het verschil ziet van scherm al , kwa kleur en kwaliteit is echt perfect, en dan nog niet over de camera te hebben gehad, super scherpe en kleur rijke foto's , deze telefoon valt bij mij echt perfect en is super snel !
Pluspunten
- Camera
- Beeld kwaliteit
- Batterij
- gezichtsherkenning Werkt supersnel
Minpunten
- je kunt hem niet opladen en oortjes tegelijk
Geweldige telefoon
Goede telefoon. Groot en helder scherm. Geweldige camera's en goede besturingssysteem! Eenvoudig te begrijpen en te bedienen.
Pluspunten
- Groot scherm
- Goede cameras
- Goed besturingssysteem
- Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
- Misschien iets te groot voor kleine handen