Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White - Smartphones

Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White
Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 154,94 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 836 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 Lite 6.15" Smartphone - 128GB - Pearl White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Robert16-07-2019

Groot scherm, goeie accu, hele fijne en goeie camera

Heel goede en fijne telefoon voor een mooie prijs. Super snel op het internet. Camera ook super. Echt een aanrader de Huawei P30 lite
Nancy16-07-2019

Snelle telefoon

Vind het een hele fijne telefoon het scherm is fijn. Ter grootte van de telefoon dus je mist niks. Reageerd snel. En de gezichtsherkenning vind ik ook heel fijn en werkt goed. Laad ook snel op en kwaliteit van de foto's is super. Ben er erg blij mee
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Gezichtsherkenning
Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Maris16-07-2019

Mooie Camera, goede accuduur en handige vingerscan

Prijs kwaliteits-verhouding vind ik erg goed! De vinger scan op de achter kant is super handig en het beeld scherm en het toestel zelf zijn erg mooi afgewerkt. Ik deed het voor de goede camera en ik moet zeggen die is nog beter als ik had verwacht! Ook de accu gaat erg lang mee wat natuurlijk heel fijn is. Ik ben er echt heel blij mee!
Pluspunten
  • vingerscan
  • goede camera
Minpunten
  • had iets kleiner gemogen
Nanneke16-07-2019

Briljante smartphone

Daar ik mijn Samsung A3 2016 wilde vervangen door een iets groter toestel met een betere camera kwam ik bij de HUAWEI p30 lite uit. Zeer goede kwaliteit prijsverhouding. Na enkele dagen in bezit ben ik heel tevreden. Het aardige bij aan deze aankoop, via HUAWEI nu als promotie Huawei Freebuds Lite gratis thuisgestuurd.
Pluspunten
  • Groot, maar niet té groot toestel
  • Mooi helder, duidelijk scherm
  • Geweldige camera
  • Snel opladen
Minpunten
  • nog geen gevonden
Joost15-07-2019

Mooi snel toestel.

Prima toestel, binnen no time zet je al je gegevens en apps over van je oude naar dit toestel met de phoneclone app die er al op staat. Ontgrendelen via fingerprint en gezichtsherkenning werkt prima, mooi groot display met weinig rand.
Pluspunten
  • Design
  • Maakt mooie foto's
CHANTAL HULSINK15-07-2019

Huawei p30 kits aankjop

Geweldig toestel batterij gaat tot nu toe lang mee en er zit teveel op op te noemen, snel netjes, duidelijk en goedkoop!
Pluspunten
  • Snel
  • Batterij
Tanna15-07-2019

nooit meer anders dan huawei

Omdat ik eerst p20 lite had ben ik nu voor de opvolger gegaan Wat een super toestel heel blij met deze keuze En ook nog een fijne prijs klasse
Pluspunten
  • Goede batterij
  • Goede camera
  • Mooie toestel
Minpunten
  • Niet waterdicht
Stefanie15-07-2019

Top telefoon

Nadat mijn man de p30 pro had aangeschaft besloten om zelf ook voor een huwaei te gaan, ik zelf heb de p30 lite genomen. Hij onder doet niet veel aan de p30 pro wat mij in het verschil valt is de iets mindere camera dan de p30 pro maar alsnog geweldige professionele foto's, het toestel is een klein slagje kleiner dan de p30 pro, en de p30 is net iets sneller maar merk je nauwelijks, Ik raad het toestel zeker aan heel fijn in gebruik en zeker geen spijt van tot zover nog geen min punten tegen gekomen.
Pluspunten
  • Formaat
  • Geheugen
  • Snelheid
  • Gebruiksgemak
Harm15-07-2019

Niks mis mee

Goeie prijs voor een goede krachtige telefoon. Daarnaast heeft het toestel een goede camera en mooi scherm. Zeker een goede aankoop!
Pluspunten
  • Prijs
  • Camera
  • Scherm
Lieve15-07-2019

Heel tevreden met mijn nieuwe telefoon

Ik heb voor deze telefoon gekozen vanwege de grote opslagruimte. Omdat ik veel met het openbaar vervoer reis vind ik het belangrijk om kleine werkzaamheden op mijn telefoon te kunnen doen, maar ik wil bijvoorbeeld ook een serie kunnen downloaden om te kijken. Dat kan met deze telefoon! Hij is snel, reageert goed en ziet er luxe uit. De batterij gaat (met redelijk intensief gebruik) meer dan een dag mee. Het enige minpuntje vind ik dat het formaat van de telefoon net niet aansluit bij het Instagram stories format. Maar goed, als dat het enige is dan hoor je mij echt niet klagen.
Pluspunten
  • Snel
  • Batterij gaat lang mee
Minpunten
  • Niet geoptimaliseerd voor Instagram stories
Els15-07-2019

Fijn toestel

Dit is mijn 3e Huawei toestel, altijd tevreden. Doet waarvoor het gemaakt is, niet moeilijk qua instellingen en een goede camera!!
Pluspunten
  • 48 megapixel camera.
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Elly15-07-2019

Huawei p30 lite

Mooi toestel, makkelijk te bedienen, dit is mijn 3e huawei. Prijs/kwaliteit aantrekkelijk. Mooie foto,s ermee gemaakt al. Kortom ,ben er super blij mee!
Pluspunten
  • Camera
  • Prijs
Pien14-07-2019

Fantastisch toestel

Echt een super toestel. Ik was eerst vanplan om een iPhone te kopen maar mijn vader had me over gehaald om deze te kopen en ik heb geen spijt.
Pluspunten
  • Mooie kleur
  • Batterij gaat lang mee
  • Mooie foto's
  • Is super snel
Mirjam13-07-2019

Super toestel

Super mobiel mooie uitstraling en fijn in gebruik,camera is ook geweldig heeft veel opties.Een echte aanrader.
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Snel met opzoeken
  • Fijne camera
Niko13-07-2019

heel vriendelijke toestel

heel goede kwaliteit en eigenschapen voor minder geld, grote scherm, langdurige aqu, simpel en vriendelijk in gebruik, licht gewicht
Pluspunten
  • simpel in gebruik
  • aqu
  • kwaliteit
  • licht gewicht
Justin12-07-2019

Snelle telefoon die betaalbaar is

Snel en betaalbaar. Overgestapt van een iPhone 6s 32gb naar deze huawei p30 lite telefoon. Het overzetten ging eenvoudig en ging zonder problemen. Accu houdt het veel langer uit. 128gb geheugen en zelfs nog uitbreidbaar met een microkaart. Voor camera had iets beter gemogen, maar voor deze prijs moet je het maar accepteren ;) Iedereen dit toestel aan te raden!
Pluspunten
  • Accu
  • Groot volledig beeldscherm
  • Snel
  • 3,5 jack aansluiting
  • USB C en snel opladen
Minpunten
  • Voor camera
Gussy12-07-2019

P30 lite

Super good apparaat. Wat mij bevalt is de accu gaat echt anderhalve dag mee. Werk lekker snel en maakt heel mooie duidelijk fotos. Heb deze P30lite nu 2 maanden en bevalt nog steeds. 100% aanrader. Wat niet in reclame staat is dat het ook NFC heeft. Dit was wel voor mij de grote blijde verassing toen ik hem had ontvangen.
Pluspunten
  • Accu duur
  • Beeld scherm
  • Photos maken
Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Jason12-07-2019

Beste mobielmerk

Grote scherm, goede accuduur. Bovendien is het nog goedkoop. ik heb nooit een zo mooie mobiel gehad. Bedankt Huawei. 谢谢
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Mooie disign
  • Grote scherm
  • Huawei
  • Laad sneller op
Ben Kreuzen12-07-2019

zeer grote accuduur en een zeer fijn scherm

Ik ben zeer tevreden met mijn Huawei omdat er een hele fijne camera opzit en ik graag natuurfilmpjes maar ook de prijs was echt interessant zodoende heb ik voor de P30 lite gekozen omdat hij ook nog zeer handzaam is
Pluspunten
  • Camera
  • accuduur
Ensar12-07-2019

Huawei p30 lite

Beste telefoon die ik in mijn leven heb gekocht. Batterijduur is ongelooflijk goed. Achterkant touch id heel erg mooi gemaakt. Kleur is ongelooflijk mooi nog nooit zo een mooie telefoon kleur gezien. Laad zo snel op.
Dick12-07-2019

Mooi ,handzaam toestel met groot scherm voor een mooie prijs

Mijn keus voor dit toestel staat eigenlijk al in de titel wij hebben nu de P20 Lite en P30 Lite in huis en zijn over beide buiten gewoon tevreden, heb zakelijk een IPhone maar deze staat nu door geschakeld naar mijn P30, ben er blij mee!
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Duidelijke uitleg.
  • Prima batterij
Minpunten
  • Zonder hoesje moeilijk vast te houden
Charlotte12-07-2019

Top toestel

Na jarenlang een Samsung gehad te hebben. Heb ik ervoor gekozen om over te stappen naar een Huawei. Na altijd gebruik te maken van een abonnement wilde ik deze keer mijn toestel gelijk af betalen. Huawei is vergeleken met de Samsung relatief goedkoop en werkt bijna hetzelfde. Inmiddels ben ik 4 weken eigenaar van de telefoon en ben ik erg tevreden. Toestel is snel, batterij gaat lang mee en maakt hele mooie foto's. Ik ben super tevreden.
Pluspunten
  • Maakt mooie foto's
  • Batterij gaat lang mee
MJVG12-07-2019

Pareltje

Er fijne telefoon, heel blij mee! Na vier jaar een nieuwe telefoon dus het is wel even wennen, maar alle persoonlijke voorkeursinstellingen maakt het toestel erg prettig in gebruik. Als moeder van een dreumes is de kwaliteit van de camera een groot pluspunt! Een prachtige foto is zo gemaakt.
Pluspunten
  • Camera
  • Duur van de batterij
  • Mogelijkheden instellingen
Minpunten
  • Geluid bij afspelen muziek is 'live' matig
Anita12-07-2019

Te gek

Ik was eigenlijk meer opzoek na een fotocamera, waar ik mee kan bellen., Appe mijn email checken en potje candy crush mee kan spelen. Dat is me met deze huawei dus helemaal gelukt. Ben er super te vrede mee. Het enige wat ik beetje storend vindt is de weer de vervelende andere maat aansluiting voor op te laden.
Pluspunten
  • Mooie camera super scherpe foto.s
Minpunten
  • Andere aansluiting oplader
Erwin12-07-2019

Huawei p30lite

Lite versie van de p30. Werkt prima snel en goede scherm Alles wat je ervan kan verwachten Grote plus is de camera Duidelijke foto's en analoge zoom en breedbeeld lens Ook in donker perfect
Pluspunten
  • Camera
  • Geheugen
  • Snelheid
  • Prijs
  • Loons and feel
Minpunten
  • Geen minpunten